- Konu Sahibi ayyxuxzlxuxm
-
bende önlisans muhasebe mezunuyum,hızlandırılmış kursa yazıldım...bu sınavda net sayısı çok önemli 125 altı olmamalıymışş...herkese başarılar:))
İki yıl boyunca bekledim.Ama hamdolsun sonunda İstanbul Tapu ve Kadastro'ya atandım.Siyaset Bilimi ve Kamu yönetimi mezunuyum.Darısı bekleyen isteyen herkesin başına:Saruboceq:
İki yıl boyunca bekledim.Ama hamdolsun sonunda İstanbul Tapu ve Kadastro'ya atandım.Siyaset Bilimi ve Kamu yönetimi mezunuyum.Darısı bekleyen isteyen herkesin başına:Saruboceq:
arkadaşlar ya ben bu kpss ile ilgili aradığım cevapları bir türlü bulamadımmm...
Ben çocuk gelişimi bölümü önlisans mezunuyum bu yıl kpss giricem ama kendi bölümümün ataması olmadığını biliyorum,seçebileceğim tercih edebileceğim diğer alanları bir türlü öğrenemedim.:çok üzgünüm: Mesela yukarıda bir arkadaşımız lisansların 4001 yani düz memur tercihlerinden bahsetmiş. Önlisans da da böyle birşey söz konusumu düz memurluk eğer öyleyse kodu falan varsa ona göre araştırırm ben de bir bileniniz var mıııı :kedi:
kpss sitelerine bakıyorum ama bir türlü ulaşamadımmm :bbo:
düz memurluk tercih edersin almazsa bile
ben bilmiyorum alıyor mu almıyor mu ama sanırım almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?