- 24 Şubat 2011
- 2.603
- 24
- 108
- Konu Sahibi ayyxuxzlxuxm
lise mezunu olupta atananlar var mı arkadaslar ????
cevap verin lütfen
cevap verin lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lise mezunu olupta atananlar var mı arkadaslar ????
cevap verin lütfen
lise mezunuyum bu yıl önlisans oluyorum bakalım.merkezi atamada atanmadım canım ama adalet bakanlığının yaptığı alımlarda kazandım 2 gün önce kadrolu katip olarak:)
benim arkadaşım grafiker akdenizden mezun. siz şanslısınz ya reklam işinde çok para var. devlette olmasa da iş bulabiliyorsunuz grafiker olarak.. biz ne yapalım.. 80 alırsan rahat atanırsın bence, herşey gönlünce olsun.
geçen hafta dersanede kpss semineri yapıldı söylenenenler postaneler sadece sözleşmeli eleman alıyormuş.üniversite ve belediyelerde tayin yokmuş.diğer yerlere atandığında ise bir yıl aday memur olarak görev yaptıktan sonra atama isteğinde bulunabiliyormuşsun tabi boş yer varsa.bende soru sordum kaç puan almamız gerekiyor diye öğretmen bunun için bi genelleme yapamam dedi 60 puanla ege üni santraline giren biliyorum 85 puanla açıkta olanı biliyorum dedi.doğru tercih önemli diyor herkes...
kızlar selam ,
ben bu kpss olayını hiç bilmiyorum ,
önlisans büro yönetimi ve sekr. mezunuyum benim sınavdan kaç almam lazım ,
bir de bu sınavda şu kadar yanlıs su kadar doğruyu götürür gibi bişey var mı?
cevap için şimdiden tesekkürler
puanım 81 bilgisayar tek.ve programlama.
haziranda ne olacak acaba:26:
bnde heycanla bunu bekliyorum
benmde puanım ona yakın işte
81e düşermi bilmiyorum inşALLAh düşer
biliosundur son atamada 83leri gördü
ben doğru tecihe değil torpilin varlığına inanıyorum...geçen hafta dersanede kpss semineri yapıldı söylenenenler postaneler sadece sözleşmeli eleman alıyormuş.üniversite ve belediyelerde tayin yokmuş.diğer yerlere atandığında ise bir yıl aday memur olarak görev yaptıktan sonra atama isteğinde bulunabiliyormuşsun tabi boş yer varsa.bende soru sordum kaç puan almamız gerekiyor diye öğretmen bunun için bi genelleme yapamam dedi 60 puanla ege üni santraline giren biliyorum 85 puanla açıkta olanı biliyorum dedi.doğru tercih önemli diyor herkes...