KPSS için önereceğiniz kitaplar

ihtiyaç ın üzerine kaynak tanımıyorum kpss konusunda.. bir de yediiklimin kavram haritaları mükemmel.

kesinlikle ihtiyaç modüler set herşeyi güzel açıklamış ben faydalı olduğuna inanıyorum birde yanında uzman kariyer soru bankaları
SINAVDAN SONRA ANLADIM Kı YARGII YARGII... HıÇ DUYMADIĞIM VATANDAŞLIK BıLGıLERı HEPSı YARGININ KıTABINDA VARMIŞ

Son düzenleme:
Kızlar kpssye çalışırken çeşitli soru bankalarından yararlanmayı düşünüyorum ama sizce konuyu yargıdan mı çalışayım, İhtiyaçtan mı? İhtiyaç daha sade anlaşılır anlatıyomuş ama Yargı da çok iyi, hangisinin konu setini alayım yardımcı olabilr misiniz?

arkadaşlar bende bir süredir ki,tap arıyorum internetren... geçen sene gk-gy için ihtiyaç yayınlarını aldım ve çok memnun kaldım aklınızda olsun çok sade bir anlatımı var... özellikle matematikde çok iyi alıştırmalar koymuşlar... konu anlatımından sonra pekiştirmek açısından iyi oluyor... bu sene a grubundan gireceğim için alan derslerinde yargının adının çok duyuyorum....

yediiklimin denemelerinin temmuzdaki kpss sorularıyla çok benzediğini söyleyenler var. bi arkadaşım sınavdaki soruları görünce ben bunları daha önce görmüş gibiyim diye düşündüğünü söylemişti. o zaman çözmediğime çok pişman olmuştum. yediklimin denemelerini düşünün derim. kolay gelsin herkese.

arkadaslar gk ve gy için yediiklim konu anlatım setini kullandım hazırlanırken memnun kaldım öneririm

Aklım o kadar karışmış durumdaki,yargı mı alayıııımm ihtiyaç mı?
Karar verene kadar zaman geçiyor.
Kullananlar yardımcı olabilir mi?
İhtiyacın 2011 eğitimi de çıkmamış gerçi daha....

yargı çok ayrıntıya giriyor bence. ihtiyaç daha anlaşılır geldi bana.

ben yargı almayı dusunuyorum ama cok ayrıntılı yazmıssınız
acıkogretımde okurken murat acıkogretım kıtaplarına calısmıstım cok memnun kalmıstım onun gıbı kısa ve kapsamlı bır kıtap ıstıyorum .:KK4:

Merhabalar KPSS ye çalışmaya çalışan arkadaşlar:1rolleyes:
Çalıştığınız kitapları ve önerebileceğiniz kitapları bu başlık altında paylaşalım..
Memnun olduğunuz KPSS kaynakları neler? Hangi kitapları önerirsiniz?

ihtiyaç yayınları oldukça iyi
konular gayet anlaşılır ve öğretici bir dili var
sayısaldan anlamadığım halde
kendim çalışarak nerdeyse tüm soruları çözdüm
anlatım dili gayet kolay
tavsiye ederim

bencede ihtiyacın konu anlatımı güzel. data ve yargının tarih soru kitaplarını almıştım onlarda güzeldi.

arkadaşlar kaynak olarak ihtiyaç mı yargı mı bide bende 2008 ın yargı var 2 yıl ııcnden ıcerık cok degısıormu yendıen alsmmı ne dersınız

kızlar milliyet murat yayınları kpss hazırlık seti veriyor, sizce nasıldır? ben 2. sınıftayım, kpss yayınlarıyla ilgili pek bi bilgim yok :26:

murat yayınları iyidir canım. kpss konusunda uzmanlaşmış. ben tavsiye ederim.

kızlar milliyet murat yayınları kpss hazırlık seti veriyor, sizce nasıldır? ben 2. sınıftayım, kpss yayınlarıyla ilgili pek bi bilgim yok :26:

Milliyet geçen sene de veriyordu murat yayınlarının setini aldım ben şahsen beğenmedim yeterli gibi gelmedi konuyu özet geçmiş çıkmış soruları konu sonuna eklemiş, konu ile ilgili de 110-15 soru vermiş ama sorular çok basitti konuyu kavratmaya yönelik değil de sanki soru soralım geçsin gibiydi

Yargının da konu anlatımında ve sorularında hatalar vardı geçen sene bu sene nasıldır bilemiyorum

birçok yayın evinin kitabına çalıştım ama uzman kariyer derim bidaha girecek plursam uzman kariyerin bütün kitablarını alıp ondan çalışacağım tek kelimeyle mükemmel

X