KPSS için önereceğiniz kitaplar

ihtiyaç yayınları kolay.. uzman kariyer gereksiz zor.. yargı eh işte iyi sorusuda war kötü sorusuda değişiyor.. nobel akademi beğendim bu kaynaktan çalıştım çoğunlukla.. kitapçıda data tarih kitabı gördüm inceledim beğendim keşke ondan da alıp çözseydim sınawdan sonra gördüm )

arkadaşlar bende bu araştırmaları bir aydır yaptım ve en sonunda başkalarının tavsiyesi üzerine dün yargının modüler setinin siparişini verdim hemde 24tl ye kitapçılarda 60dan başlıyor birde ihtiyaç yayınlarının zopzor soru kitabıçının siparisi verdim alt temelim olmadığı için yargıyı çok onerdiler bakalım ilk defa hazırlancak daha önce bir kere girmiştim ama hiç bir bilgim olmadan girmiştim.. özel sektörde çalıştıktan sonra bir iki yıl çalışıp dişi sıkıp kesinlikle kpss hazırlanıp devlete geçmek istiyorum...ama kaynak konusunda hala kararsınız ihyiyaçmı yargımı yediiklimmi derken birine karar verdim artık daha sonra diğerinin soru bankasını alıp aklım kalmasın diye fikir sahibi olmak istiyorum:)

Bütün derslerın bir kitapda oldugu cep kıtabı arıyorum.konu anlatımı ıyı olan bır kıtap onerınız varmıo?

Kızlar işletme 3.sınıf öğrencisiym bu sene başlamak istiyorum çalışmaya kpss hakkında zerre bilgm yok :KK52: Bana yardım edin yav :p A gurubu ne oluyo b ne oluo hangisinden mezun olunca noluosun hiç bilmiyorum :KK59: Hang kaynaklar benm için ii olur yarcımcı olur musunuz? (vergi,müfettşlk istyrm)

Kızlar işletme 3.sınıf öğrencisiym bu sene başlamak istiyorum çalışmaya kpss hakkında zerre bilgm yok :KK52: Bana yardım edin yav :p A gurubu ne oluyo b ne oluo hangisinden mezun olunca noluosun hiç bilmiyorum :KK59: Hang kaynaklar benm için ii olur yarcımcı olur musunuz? (vergi,müfettşlk istyrm)

vergi müfettişlik istiyorsan kpss a dan gireceksin. bu da senin alan bilgin olacak demektir yani işletme okuyorsan kpss a işletmenin alanını çözeceksin demektir.. kpss a içinde yayın hiç araştırmadım ama murat kpss a mavi kitabından hazırlanan kuzenim 78 aldı kpss a dan. herhalde iyidir sanırım :KK28:

ilk kez çalışmaya başlayacağım.İlk çalışmaya başladığım için ihtiyaç yayıncılık almayı düşünüyorum ne dersiniz ?

ilk kez çalışmaya başlayacağım.İlk çalışmaya başladığım için ihtiyaç yayıncılık almayı düşünüyorum ne dersiniz ?

ben 2 hafta önce aldım ihtiyaçın genel kültür genel yetenek konu anlatımlı modüler setini gerçekten güzel tavsiye ederim. İhtiyaçtan başka peki neler alabiliriz arkadaşlar?

arkadaslar banada yardım edın..ben lıse mezunuyum bu yıl gırıcem kpss ye a grubu ne b grubu ne ben hangısınden gırıcem bana yardımcı olursanız coks evınırım bırde hangı kıtapları yayınları almam gerekıyor..

Arkadaşlar data yayınlarının tarih ve coğrafya konu anlatımlı kitaplarına baktım, almayı düşünüyorum fakat 2 ayrı kitap varmış

2012 KPSS Tarih Konu Anlatım Data Yayınları ile 2012 KPSS Kral Kızı Tarih Konu Anlatım Data Yayınları ve

2012 KPSS Coğrafya Konu Anlatım Data Yayınları ile 2012 KPSS Kral Kızı Coğrafya Konu Anlatım Data Yayınları.

Ben sadece kral kızı serisini gördüm diğeri kitapevine gelmemişti.

Acaba bu 2 farklı yayını kullanan yada inceleyen varmı? içerik olarak farkı ne acaba yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar data yayınlarının tarih ve coğrafya konu anlatımlı kitaplarına baktım, almayı düşünüyorum fakat 2 ayrı kitap varmış

2012 KPSS Tarih Konu Anlatım Data Yayınları ile 2012 KPSS Kral Kızı Tarih Konu Anlatım Data Yayınları ve

2012 KPSS Coğrafya Konu Anlatım Data Yayınları ile 2012 KPSS Kral Kızı Coğrafya Konu Anlatım Data Yayınları.

Ben sadece kral kızı serisini gördüm diğeri kitapevine gelmemişti.

Acaba bu 2 farklı yayını kullanan yada inceleyen varmı? içerik olarak farkı ne acaba yardımcı olursanız sevinirim.

canım ben datadan calıştım ama çöpe attım soru bankası da keza canımı sıktı durdu...bence tarih coğrafya ihtiyaç ya da yediiklimden calış ben öyle yapıcam ..datadan nefret ediyorum adı iyi diye cıkmış sadece..ayrıca coğrafya ve tarih öğretmenleri arkadaşlarım var kpss öğretmenliği yapan ..onların da data kullandıklarını hiç görmedim..

canım ben datadan calıştım ama çöpe attım soru bankası da keza canımı sıktı durdu...bence tarih coğrafya ihtiyaç ya da yediiklimden calış ben öyle yapıcam ..datadan nefret ediyorum adı iyi diye cıkmış sadece..ayrıca coğrafya ve tarih öğretmenleri arkadaşlarım var kpss öğretmenliği yapan ..onların da data kullandıklarını hiç görmedim..

canım cevap yazdığın için teşekkür ederim. ben ihtiyaçtan çalışıyorum zaten. aradada güvenderden yararlanıyorum. ama ihtiyaçta bazı yerlerde eksik ve yanlış bilgiler var bu yüzden bir kaynak daha almak istiyorum. datanın özellikle tarih ve coğrafya yayınlarını çok övüyorlar ama galiba fazla ayrıntıya girdiğinden sen sıkıldın. neyse canım saol ben biraz daha araştırayım

bende data dan çalışıyorum tek kitap ayrıntılı anlatıyor .
ilk kpss hazırlandığımda yargı almıştım bende yargıyı beğenmedim
ihtiyaç ise mizahi bir anlatımı var ama yargıya göre daha iyi.
önemli olan bol yorum yapabilmek her kaynağa çalışmak lazım imkan oldukça.

Ben bu sene KPSS a sınavına giricem ve Murat Yayınlarından emin etmeyi planlıyorum kitaplarımı... Daha önce de Açıköğretim Fakültesini okurken Murat kitaplarından faydalanmıştım. Çok açık ve güzel anlatımı var. Testleri de güzel. Tüm KPSS adaylarına başarılar diliyorum...:2:

bende data dan çalışıyorum tek kitap ayrıntılı anlatıyor .
ilk kpss hazırlandığımda yargı almıştım bende yargıyı beğenmedim
ihtiyaç ise mizahi bir anlatımı var ama yargıya göre daha iyi.
önemli olan bol yorum yapabilmek her kaynağa çalışmak lazım imkan oldukça.

canım cevap yazdığın için teşekkür ederim. dediğim gibi şuan ihtiyaçtan çalışıyorum yan kaynak olarak datanın konu anlatımını tavsiye edermisin yoksa datanın yargının soru bankalarını alsam yeterli olurmu. yada tarihten coğrafyadan başka konu anlatımlı kaynak önerebilirmisin?

canım cevap yazdığın için teşekkür ederim. dediğim gibi şuan ihtiyaçtan çalışıyorum yan kaynak olarak datanın konu anlatımını tavsiye edermisin yoksa datanın yargının soru bankalarını alsam yeterli olurmu. yada tarihten coğrafyadan başka konu anlatımlı kaynak önerebilirmisin?

canım sana datayı öneriyorum tarihi daha iyi anlatmış yargıda tarih dersi sıkıyor . ama data hem kapsamlı anlatıyor hem insanı bunaltmıyor ben bu konuda çok araştırma yaptım çoğunluk tarihte datayı önerdi datanın konu anlatımlı kitabını tavsiye ederim canım :KK70:

canım sana datayı öneriyorum tarihi daha iyi anlatmış yargıda tarih dersi sıkıyor . ama data hem kapsamlı anlatıyor hem insanı bunaltmıyor ben bu konuda çok araştırma yaptım çoğunluk tarihte datayı önerdi datanın konu anlatımlı kitabını tavsiye ederim canım :KK70:

canım cevabın için çok teşekkür ederim en yakın zamanda data tarih kitabını alacağım.:KK54:

canım cevabın için çok teşekkür ederim en yakın zamanda data tarih kitabını alacağım.:KK54:

sabah gazetesi 29 kupona akademi kpss seti veriyor...alsammı kararsızımm...nasıl acaba hıc akedemı duyan oldumu...

sabah gazetesi 29 kupona akademi kpss seti veriyor...alsammı kararsızımm...nasıl acaba hıc akedemı duyan oldumu...

bende sabah gazetesinin sınav akademi kuponunu 3. kampanyadan biriktirmeye başladım 3 tane kupon oldu sınav yayınlarını iyi diye duymuştum bence almakta fayda var :KK6:
konu anlatımlı soru bankasıymış geçen senede vermiş sayfaları sarı yapraklıymış ama şimdi beyaz yapmışlar öyle duydum.
kuponla biriktirince hem daha ucuza geliyor.

X