Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
murat yayınları iyidir canım. kpss konusunda uzmanlaşmış. ben tavsiye ederim.
Milliyet geçen sene de veriyordu murat yayınlarının setini aldım ben şahsen beğenmedim yeterli gibi gelmedi konuyu özet geçmiş çıkmış soruları konu sonuna eklemiş, konu ile ilgili de 110-15 soru vermiş ama sorular çok basitti konuyu kavratmaya yönelik değil de sanki soru soralım geçsin gibiydi
Yargının da konu anlatımında ve sorularında hatalar vardı geçen sene bu sene nasıldır bilemiyorum
ben kpss a yani pazar günkü oturuma yönelik deneme soruları kitap önerisi rica edebilirmiyim hangi yayınevi iyidir ilk defa giricem o yüzden yardımcı olursanız sevinirim:)
kızlar ihtiyaç yayınlarının ''öğretmen olmak istiyorum'' isimli setini almayı düşünüyorum.
kullananlardan yorum alabilir miyim?
içinde ihtiyaç yayınları eğitim bilimleri konu anlatımlı kitapları, soru bankaları, yaprak testler, denemeler var..
ihtiyaç yayınlarını ben genel olarak beğeniyorum.Eğitim bilimleri kısmını bu yıl biraz abartmışlar.Kitaplar çok kalın ve ayrıntı bir yığın terim var içerisinde.(eğitim bilimleri için söylüyorum.)Genel kültür ve yetenek kısmı ise temel oluşturmak açısından güzel.Sonrasında diğer kaynaklarla desteklenmeli.Ama genel olarak güzel set:)
ihtiyaç ve data denemeleri genel kültür genel yetenek kısmında başarılıdırlar.Tavsiye ederim.