KPSS için önereceğiniz kitaplar

A grubu kadroları için murat yayınlarının kitaplarını almayı düşünüyorum.
gk-gy konu anlatımı için ihtiyaç güzel,soru bankası için uzman kariyer.
ingilizce için kitap önerisi istiyorum.

valla kızlar lisans işletme mezunuyum alandan girmicem gy-gk giricem ve ben ş şekilde istikrarlı bir çalışma şekli buldum kitapların sonu gelmiyo araştırdım.ihtiyacın konu anlatımını okuyorum yargı 5000 soru kitabını aldım oran tekrar son olarak da yediikimin yaprak teslerini alıyorum çok da memnunum kendinize bir program belirleyin kiatp ve çalışma şekli olarak yoksa kafalar çok karışır ben size diyim o onu der bu bunu der olmuyo zaman dar ve ortalamak lazım die düşünüyorum yani kısaca kendi çalışma stiline hangi kitap cvp veriyosa o alınıp çalışılmalı yoksa fark mutlaka oluyo ya

murat yayınları iyidir canım. kpss konusunda uzmanlaşmış. ben tavsiye ederim.

Milliyet geçen sene de veriyordu murat yayınlarının setini aldım ben şahsen beğenmedim yeterli gibi gelmedi konuyu özet geçmiş çıkmış soruları konu sonuna eklemiş, konu ile ilgili de 110-15 soru vermiş ama sorular çok basitti konuyu kavratmaya yönelik değil de sanki soru soralım geçsin gibiydi

Yargının da konu anlatımında ve sorularında hatalar vardı geçen sene bu sene nasıldır bilemiyorum

kızlar sağ olun.. :KK16: bazı özel sebeplerden dolayı kuponu toplayamadım, ben 2.sınıftayım o yüzden şimdilik gazeteden alayım demiştim. takip etmek gerek, gazeteler sık sık veriyolar, seneye ihtiyaç ve yargı yayınlarına bakıcam kısmetse :KK6:

Arkadaşlar bende önlisans tan kpss ye girmeyi düşünüyorum. 2012 de.
Lisans gy gk kitabı olur mu? Aynı düzeyde diyorlar yardımcı olurmusunuz ? :)

arkadaşlar bence ihtiyaç çok güzel yargıyı tavsiye etmem yargıyı genelde eğitim bilimleri için öneriyorlar ben tek kaynaktan çalıştım o da ihtiyaç tavsiye edrim:KK61:

arkadaşlar ben size iyi olan hocaların kitaplarını öneririm, ben genelde yargıdan çalışmıştım ve genel kültür de iyi hocaların çıkardıkları kitaplardan coğrafyada halil ışık, tarihte aylin hoca, vatandaşlıkta levent hoca nın kitabı var

Sınav'ın kitaplarıyla çalışmıştım.çok faydasını gördüm.başka kaynağa ihtiyaç duymadım.

Merhaba arkadaşlar! Ben yurtdışından katılıyorum.Site gerçekten çok güzel, faydalı.Biran önce ülkeme dönmek istiyorum sabırsızlanıyorum öğrendiklerimi uygulamak istiyorum hemen=) Bazı ürünleri burda bulabileceğimi sanmıyorum Allahtan 3 haftam kaldı..hihihih=) Neyse ben konuya dönmek istiyorum hemen abim bikaç sene önce kpss hazırlanıyordu 'yargı' ve 'ihtiyaç' yayınlarını kullanmıştı memnundu seneye inşallah bende giricem şimdidedn biraz çalışıyorum.Kullandığım yayın ihtiyaç memnunum bende sizede tavsiye ederim kızlar=)

kızlar pegem yayınlarının bir kitabına denk geldim k.hanede bayıldımmm ama eski birkitap yani 2004 basım yenisi vardır inş ya

kızlar ihtiyaç yayınlarının ''öğretmen olmak istiyorum'' isimli setini almayı düşünüyorum.
kullananlardan yorum alabilir miyim?
içinde ihtiyaç yayınları eğitim bilimleri konu anlatımlı kitapları, soru bankaları, yaprak testler, denemeler var..

ben kpss a yani pazar günkü oturuma yönelik deneme soruları kitap önerisi rica edebilirmiyim hangi yayınevi iyidir ilk defa giricem o yüzden yardımcı olursanız sevinirim:)

ben FEM yayınlarından hazırlanıyorum arkadaşlar güzel bir kaynak konu aralarına konunun hemen geçtiği yere çıkmış soruları koymuş konunun hemen yanında olduğu için nereden soru geleceğini de görmüş oluyoruz çalıştığımızı unutmadan ben beğendim:KK70::KK71:

ben kpss a yani pazar günkü oturuma yönelik deneme soruları kitap önerisi rica edebilirmiyim hangi yayınevi iyidir ilk defa giricem o yüzden yardımcı olursanız sevinirim:)

ihtiyaç ve data denemeleri genel kültür genel yetenek kısmında başarılıdırlar.Tavsiye ederim.

kızlar ihtiyaç yayınlarının ''öğretmen olmak istiyorum'' isimli setini almayı düşünüyorum.
kullananlardan yorum alabilir miyim?
içinde ihtiyaç yayınları eğitim bilimleri konu anlatımlı kitapları, soru bankaları, yaprak testler, denemeler var..

ihtiyaç yayınlarını ben genel olarak beğeniyorum.Eğitim bilimleri kısmını bu yıl biraz abartmışlar.Kitaplar çok kalın ve ayrıntı bir yığın terim var içerisinde.(eğitim bilimleri için söylüyorum.)Genel kültür ve yetenek kısmı ise temel oluşturmak açısından güzel.Sonrasında diğer kaynaklarla desteklenmeli.Ama genel olarak güzel set:)

ihtiyaç yayınlarını ben genel olarak beğeniyorum.Eğitim bilimleri kısmını bu yıl biraz abartmışlar.Kitaplar çok kalın ve ayrıntı bir yığın terim var içerisinde.(eğitim bilimleri için söylüyorum.)Genel kültür ve yetenek kısmı ise temel oluşturmak açısından güzel.Sonrasında diğer kaynaklarla desteklenmeli.Ama genel olarak güzel set:)

canım eğitim bilimleri konu anlatımlı modüler seti, soru bankalarını, 15 li deneme ve çıkmış soruları aldım. bu yıl eb ye ilk defa çalışmaya başladığım için benim hoşuma gitti, tabii seneye başka kaynaklardan da çalışıcam. başlangıç için ihtiyaç güzel. gy gk de de ihtiyaç alayım o zaman. seneye için de yargı düşünüyorum, tarih için data iyi diyolar. sen ne önerirsin?

X