KPSS için önereceğiniz kitaplar

merhaba herkese bende bu sene 3. kez kpssye gircem daha önceleri pek üstünde durmuyordum ama bu sene artık bişiler olsun istiyorum hayırlısı bakalım... ben lise mezunuyum.

elimde kardeşimden bana kalan yargının kitabı var. bugun eşimde kırtasiyeleri gezdi kırtasiyeciler murat yayınlarınıönermiş kaynımda önermişti çok ayrıntılıymış. problemlerin kolay yoldan çözümünü falan vermişler sitesine bakarsanızda daha geniş bilgi sahibi olursunuz . yedi iklim alcaktım ama kırtasiyeci onun hakkında bilgim yok demiş.murat yayınları sitesinden baktım 5 kitap içeriyor 50 tl. yani tüm kalın bir kitap değil bu göze caydırıcı gelmez sanıyorum :). içeriğini görünce ona göre tavsiyede buluncam ama almak isteyenlerin aklında bulunsun... hem yargı hemde muratla çalışcam bakalım hayırlısı inşallah herkesin gönlüne göre olur herşey. :Saruboceq:

bursa kitap fuarı ihtiyaç yayınlarının stantından 2 tlye yaprak test,9 tl ye 2001-2009 yılları arasında çıkmış soruların olduğunu çözümlü kitap aldım çok uygundu ewe geldiğimde içeriklerine baktım çok beğendim

bende yediiklimim modüler konu anlatımlı setini aldım.birde aynı yayının modüler soru bankası seti varmış.siz hangi yayının soru bankalarını tavsiye edersiniz?

Arkadaşlar bende geçen hafta ıhtiyaç yayınlarının modüler setini aldım,59 TL altı kitaptan oluşuyor..ıçeriğini çok beğendim ben,tavsiye ederim..Sıkıcı ve çok ayrıntılı değil...Çok eğlenceli ve güzel düzenlenmiş gerçekten sınavı kazandırabilecek bir set olduğunu düşünüyorum.Çok ayrıntılı değil içinde kaybolmuyor sıkılmıyorsunuz.Geçen yıl bu setle kpss yi kazanan yakınlarım olmuştu.Çok araştırarak aldım...Umarım sizede yararı olur..

Son düzenleme:
ben ihtiyacınkine pek beğenmedim gereksiz uzatmalar var çözümlerde.biraz kafa karıştırıcı.çok açıklayıcı değil.yargıyı almadığıma pişman oldum

merhaba arkadaşlar bende güvender ve yedikilimin kitapları var ama bir tane daha alayım diyorum.işte yayıncılığın kitabını gördüm ama kafam karışdı biraz hiç alan oldumu,bir fikriniz varmı ne tavsiye edersiniz?

bence aldkların yeterli .zaten hepsindede aynı konular var.onların yerine soru banklarnı alabilirsin.

kızlar ben lisans mezunu olarak gircem a grubu olarak.ama alan derslerinin tamamının bir yerde olduğu yayın bilmiorm yardmcı olurmusnz

kızlar ben lisans mezunu olarak gircem a grubu olarak.ama alan derslerinin tamamının bir yerde olduğu yayın bilmiorm yardmcı olurmusnz

Arkadaşım YEDİİKLİM,DATA,PEGEM,İHTİYAÇ,YARGI yayınları Kpss için çok popüler kaynaklar,

Gir herhangi birinin sitesine bak,her türlü konu,kaynak,soru bankası var,

Bu arada Kütahya da mı okuyosun?

Ben de ordan mezunum...boshayallersmile

Başka soracağın bir şey varsa yardımcı olmaya çalışırım...

evet kütahyada okuorm sen hangi bölümden mezunsun çok saol ilk kez hazırlanıcam kpss ye gerçi 1 ayda nekadar hazırllanabilrm bilmiorm.bu sene ölesine denemek istiorm daha yarım dönemim var ama bi deneym olur enazından.peki ben şimdi sadece iktisat işletme muhasebe hukuk kamu yönetimi derslerindenmi gircem bide gk gy tabi aslında hiç bi bilgim yokta:1rolleyes:

Ben İngilizce öğretmeniyim,

Gerçi daha atanamadım ama,

Valla iktisat falan mezunları sadece bir oturuma giriyolar galiba,valla bilmiyorum onu,

Sen şu adrese gir bi bak www.kpss.com,www.memurlar.net,

Çıkmam lazım şimdi hoşçakal...
boshayallersmile

ben yediiklimin modüler soru bankası setini aldım.kpss tarzına uygun hazırlamışlar.yediiklimin dışında data ve ihtiyaç yayınlarının da soru bankaları bu konuda iyiymiş .Ama tercih senin..

yedikilim in soru bankasını alayım bende o zaman kitabı var zaten bende.teşekkürler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…