KPSS için önereceğiniz kitaplar

datanın normal tarih kitabı ile kral kızının ne farkı var bilen var mı :uhm:
bende datanın modüler setini sipariş ettim sitesinden. bakalım beğenecekmiyim fisfisfis

ben data krla kızı tarih aldım.o nasıl yoksa değiştireyimmi

walla tatlım kral kızı bilmiyorum data yayınları tarih kitabı dedim kırtasiyeci werdi data internet sitesine bakın bir bende bakacam benim kitaptan warsa resim eklerimmm

siteden baktım benim kapağı farklı budur ama diğer kral kızı fark olacağını zannetmiyorumm
2buyuk.jpg

Selamlar.Yediiklimden aşağıdaki seti almayı düşünüyorum.Sadece buna çalışsam yeterli olurmu sizce ?

Lisans Mezunları Altın Set (Tamamı 100 TL)

• KPSS Genel Yetenek - Genel Kültür Dergisi (12 Sayı
• KPSS Genel Yetenek - Genel Kültür Soru Bankası
• KPSS Genel Yetenek - Genel Kültür Yaprak Test
• KPSS Genel Yetenek - Genel Kültür 20 Çözümlü Deneme
• KPSS Genel Kültür Kavram Haritası Seti

bende öğretmen adayları için olanı aldım;geçen hafta çalışmaya basladım
baska kaynak almayı düşünmüyorum..ben tavsiye ederim..sormak istedignde yardımcı olurum..

Çok teşekkür ederim gulsah035.
Başarılar diliyorum herkese.

Ben de ıhtiyacın setini aldım ve yeni başlayanlar için gayet güzel. Yargıya geçen sene çalışmıştın yargıdan daha ayrıntılı. Yediiklimin de dergilerine üye oldum. Bence kesinlikle dergi takip edin. Hem daha güncel oluoyr hem de konuları bitirmek için sistemli çalışılıyor.

kızlar iyice kafam karıştı. yargı mı ihtiyaç mı yaaaa. :gitme: ikisinden birini almak istesem hangisini önerirsiniz. ilk defa giricem kpss ye. set olarak satıldığı için çok pahalı. hangisi sizce benim işimi görür :a015:

merhaba kızlaarr bi sorum olcak yediiklimin dergileri varmış sitesinden abone olunuyomuş acaba abone olan var mı bu dergiler nasıldır bi fikir verin lütfen. eğitim için ben geçen sene pegemden hazırlanmıştım güzeldi pegem dışında neyi önerebilirsiniz eğitimde yediiklim iyi midir? cvplarınız için şimdiden teşekkür ederimm

arkadaşlar Karacan yayınları hakkında ne düşünüyorsunuz lütfen cevap seneye sınava lisans işletme olarak gireceğim,geçen sene önlisans Muhasebe olarak girmiştim yargıya çalışmıştım 72 puan almıştım...
karacan nasıl ?

arkadaşlar Karacan yayınları hakkında ne düşünüyorsunuz lütfen cevap seneye sınava lisans işletme olarak gireceğim,geçen sene önlisans Muhasebe olarak girmiştim yargıya çalışmıştım 72 puan almıştım...
karacan nasıl ?

karacanı tavsiye etmem
ben dersanesine de gittim berbat...
gecen sene 2009 olmasına rağmen bize 2007 basımlı kitaplarını dağıtmışlardı
kesinlikle yeterli değil kitapları

karacanı tavsiye etmem
ben dersanesine de gittim berbat...
gecen sene 2009 olmasına rağmen bize 2007 basımlı kitaplarını dağıtmışlardı
kesinlikle yeterli değil kitapları

çok teşekkür ederim...
ama size yaptıkları çok ayıp nasıl olurda eski kitap verirler o kadar para veriliyor işlerini doğru yapmaları lazım...

çok teşekkür ederim...
ama size yaptıkları çok ayıp nasıl olurda eski kitap verirler o kadar para veriliyor işlerini doğru yapmaları lazım...

evet maalesef böyleleri de var
oraya verdiğim parayı da kesinlikle helal etmiyorum
bir de oyalamışlardı yeni basımları vericez diye
güler misin ağlar mısın
ne dersane ne de yayın olarak kimseye tavsiye etmiyorum karacanı

evet maalesef böyleleri de var
oraya verdiğim parayı da kesinlikle helal etmiyorum
bir de oyalamışlardı yeni basımları vericez diye
güler misin ağlar mısın
ne dersane ne de yayın olarak kimseye tavsiye etmiyorum karacanı

gerçekten eğitimi böyle ticarete dönüştürüp ve işini üstelik yarım yamalak yapanlar olduğu sürece işimiz var.haram etmekte çok haklısınız :umursamaz:

arkadaşlar gk-gy için kesinlikle data soru bankasını tavsiye ederim. ben 2008 de kpssye girdiğimde 2007 basım yargı eğitim bilimleri almıştım hatalar var ayrıca bence konu anlatımları gereksiz uzun ihtiyaç çok daha

Bende yargının setini aldım geçen yıl.çalışmaya fazla zamanım olmadığı için yine geçemedim 70'i.
Ama şunu söyleyebilirim ki sıfır matematiği olan ben yargıyla çalışınca soruları çözmeye başladım.Temelinden anlatıyor.Konuları birbiriyle bağlıyor önceki konuları unutmaya fırsat vermiyor.Yargıyı tavsiye ederim.Bu yıl tekrara hazırlanıcam aynı setle.Yalnız ihtiyaç yayınlarınında çok iyi olduğunu söylüyorlar.Bir arkadaşım ıhtiyaçla evde çalışarak kazandı.

X