KPSS için önereceğiniz kitaplar

Set olarak değil ama yargının 2012 soru bankası var bende.Ama bana eğitim soruları kolay gibi geldi.Ben geçen sene uzmandan çalıştım,uzmanın setlerini çözdüm.Bu sene ihtiyaçtan,beyaz kalemden çözeceğim.Arkadaşlarım Pegem in testlerini de öneriyor.

teşekkür ederim canım ben uzman kariyer çözüyorum hiç zorlamıyor sanki bir şey öğrenemiyor gibi hissediyorum. dediğin kitapları mutlaka inceleyeceğim. bugün atanan bir arkadaşımla görüştüm yediiklimi de önerdi onu da inceleyeceğim

yargı ve beyaz kalem soru bankası deneme şeklinde.
yani gelişim psikolojisi kitabında tüm konular karışık olarak verilmiş.

yediiklim soruları çok iyi. mutlaka çözün.

ayrıca ben istikrar yayınları almayı düşünüyorum.

merhaba kızlar kafam çok karıştı ya.. :44: gygk ve eğitimde konu anlatım kitapları almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim. tek kaynaktan çalışmak daha iyi diyorlar fakat kaynakta eksik anlatımda olabilir off ne yapcam bilmiyorum tavsiyelernz nelerdir :97:

merhaba kızlar kafam çok karıştı ya.. :44: gygk ve eğitimde konu anlatım kitapları almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim. tek kaynaktan çalışmak daha iyi diyorlar fakat kaynakta eksik anlatımda olabilir off ne yapcam bilmiyorum tavsiyelernz nelerdir :97:

Kesinlikle tek kaynaktan çalışma iki kaynağın olsun mutlaka,tecrübe ettim yani:KK34:Ben internetten yediiklimin moduler setini ısmarladım yarın gelecek kitaplarım,yediiklimin kalitesine güveniyorum özellikle eğitim bilimleri gerçekten kaliteli,bir sette dershane başlayınca alacağım o da ihtiyaç yayınevi.Ben yediiklimi öneririm kesinlikle,kolay gelsin..

Kesinlikle tek kaynaktan çalışma iki kaynağın olsun mutlaka,tecrübe ettim yani:KK34:Ben internetten yediiklimin moduler setini ısmarladım yarın gelecek kitaplarım,yediiklimin kalitesine güveniyorum özellikle eğitim bilimleri gerçekten kaliteli,bir sette dershane başlayınca alacağım o da ihtiyaç yayınevi.Ben yediiklimi öneririm kesinlikle,kolay gelsin..

teşekkür ederim :) bende yediiklmin eğitim bilimleri eski baskısı var acaba yediiklim kitaplarını yeniledi mi. Bir de gy gkde yediiklimi önerir misin. Çok soru sordum kusura bakma canım:)

teşekkür ederim :) bende yediiklmin eğitim bilimleri eski baskısı var acaba yediiklim kitaplarını yeniledi mi. Bir de gy gkde yediiklimi önerir misin. Çok soru sordum kusura bakma canım:)

Ne demek canım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım seve seve.Bende de 2009 un eğitim kitabı vardı yediiklimin,şimdikiyle arasında dağlar kadar fark var tabiki içerik değişti yeni yaklaşımlar falan..Ben genel kültür genel yetenegini aldım canım öneririm kesinlikle geçen sene arkadaşımın moduler setinden çalışmıştım çok begendim anayasa kitabı falan sıkmayan ama gayet güzel bilgiler içeren bir kitaptı,kitaplarım yarın elimde olacak,matematik türkçe coğrafya hakkında yarından sonra yorum yapabilirim:KK34:Ama ben güvenerek aldım canım açııkcası tavsiyede ederim.

Ne demek canım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım seve seve.Bende de 2009 un eğitim kitabı vardı yediiklimin,şimdikiyle arasında dağlar kadar fark var tabiki içerik değişti yeni yaklaşımlar falan..Ben genel kültür genel yetenegini aldım canım öneririm kesinlikle geçen sene arkadaşımın moduler setinden çalışmıştım çok begendim anayasa kitabı falan sıkmayan ama gayet güzel bilgiler içeren bir kitaptı,kitaplarım yarın elimde olacak,matematik türkçe coğrafya hakkında yarından sonra yorum yapabilirim:KK34:Ama ben güvenerek aldım canım açııkcası tavsiyede ederim.

kitapların eline ulaştımı canım.. güle güle kullan..:112: yediiklimin eğitimine güveniyorum ,gy gk kitaplarını kullanmadım. ihtiyacın da gy gksini kullanmıştım, eğitim bil. bilmiyorum. yargı yayınları için ne düşünüyorsun yargıyı kullanmadım ama tavsiye ediyorlar:44:

kitapların eline ulaştımı canım.. güle güle kullan..:112: yediiklimin eğitimine güveniyorum ,gy gk kitaplarını kullanmadım. ihtiyacın da gy gksini kullanmıştım, eğitim bil. bilmiyorum. yargı yayınları için ne düşünüyorsun yargıyı kullanmadım ama tavsiye ediyorlar:44:

Teşekkür ederim tatlım ulaştı başladım bile bi hızla:KK76:yediiklimin gk gy de güzelmiş begendim tavsiye derim valla:KK34:Yargının geçen sene deneme setini almıştım zorladı baya sorular kaliteli ve oldukca zordu tatlım kaynak olarak ben de kullanmadım yargı ama bu sene mutlaka soru bankasını edinecegim

tarih ve vatandaşlıkta en güzel yayın data yayınları hatta görsel tarih kitabı da var görerek öğrenmek isteyenler için çok güzel bir kitap.. başka sitelerden araştırmama göre en çok tercih edilen yayın ihtiyaç bunu yedi iklim ve uzman kariyer takip ediyor. yargının kitaplarının da konu anlatımı çok ağır diyorlar bende katılıyorum..

Ya arkadaşlar bakın ben daha çalışmaya başlamadım kitap neyinde almadım işyerinde yoğun bir yere geçmiştim bir süreliğine şimdi kendi yerşme geçtim sakin burası başlıcam çalaışmaya lakinnn kitap laıcam haftasonu ama o kadar çok kitap önerilmiş ki kafam çorba oldu zaman az, birkasç kaynaktan çalışacak zamanım yok bir kaynaktan çalışayım tam çalışayım konuları. Ama soru bankası mesela başka kitabın iyidir ,konu anlatımı başka kitabın ancak ikisin ayrı çalışırsam soruları çözemeyebilirim bana acill kitap tavsiyesi yapın ya karar veremiyorumm.. :KK19:

ihtiyaç yayınları ileri düzeyler için

ama özellikle başlangıç matematik için antrenmanlarla matematiği tek geçerim, Allah razı olsun o kitabı hazırlayanlardan, bön bön bakarken sayelerinde matematik çözer oldum :KK9::KK9:

arkadaşlar geçenlerde bir kitap buldum. kpss tarih nokta atış soruları diye geçiyor. hocayı tanıyorum gerçekten kaliteli bir anlatımı var. ankarada dershanelerde tarih dersine giriyor. tairhi zayıf olanların gerçekten ihtiyacı olacak bir kitap. sınavdaki sıruların büyük bülümü bire bir çıkıyormuş. gerekli açıklamayı sunuyorlar zaten tavsiye ederim. kitap bu KPSS Lisans Tarih Nokta Atış Soruları 2013 | www.zekakupukitaplari.com

7iklim keyifli matematik son aylarda çözülmeli bence.
çünkü kolaydan zora gidiyor. bir konunun soruları tek sayfada arkasında da tek sayfaya sığdırılmış soruların cevapları var.
çok faydalı tavsiye ederim.

X