KPSS için önereceğiniz kitaplar

valla hepsini aynı yayından almasan olur..
dinamik yayınların soru tahminlerine iyi demişlerdi..

kızlar soru bankası almayı düşünüyorum.ihtiyacı beğenmedim nedense.sizce ne alayım.uzman kariyeri nasıl buluyorsunuz?:44:

uzman kariyer veya yargı iyi dataya da bakabilirsin biraz sorular zor olsun zora alışayım diyorsan muratın kırmızı soru bankası var o çok iyi ben çözdüm çok memnun kaldım

gecen sene atanmış biri olarak şunu söyleyebilirim.. kpss çalışmak yanında tecrübe de ister. nerden ne çıkar nasıl çalışmalı vs. her yayını görmelisin bir kere evet ihtiyac kolaydır. belki tarih ve cografyası çözülebilir.ben uzman kariyer gk 30lu denemelerini çok begenmıstım. yedııklımın ıse vatandaslık ve egıtımı guzeldır. datadan calısıp yedııklım ve uzman karıyerin sorularıyla tamamlamıştım olayı...

ihtiyaç yayınları - sen sor ben söyliyeyim
mükemmel bir kitap, düz okuma yapmaktan sıkılanlar, ezber yapamayanlar ve tekrar yapmak isteyenler için birebir
çok eğlenceli, sevgilim soruyo ben söylüyorum :KK1:

ben yediiklimin setini aldım türkçedeyim çözmeye başladm şimdilik güzel gidiyor ama bakalm birde çıkmış soruları alıcam onu hangisini tavsye edersiniz ?

ihtiyaç yayınlarına çalışıyorum,1 ay gider herhalde bu ikili kitap,ardından bol soru ve farklı yayınlara yönelicem.
ben önlisansla giriyorum,2 şey beni düşündürüyor,1. matematiğe çok güvenmiyorum.2.bu soruları vermeler ,torpil filan.ben torpil ,kayırmacayla bişey istemiyorum,hakkımı alayım,zaten çalışıyorum.

data tarih, coğrafya, anayasa konu anlatımlı ve soru bankalarından oldukça memnun kaldım

ihtiyaç modüler set de diğer yayınlara göre iyi

uzman kariyer 17lik deneme de bu sene türkçe sorularında kpssye yakındı, en azından zor türkçe soruları çözmüş olduğumdan sınavda
fazla şaşırmadım, yani genel olarak uzman kariyer denemeleri zor olarak bilinir ama kesinlikle çözmek gerek.

Kpss Genel kültür ve Yetenek soru bankası olarak kesinlikle önce data , sonra yargı öneririm ikisi de kendini geçen yıl yeniledi data zaten bu konuda marka olmuş.Eğitim bilimlerinde ise Uzman Kariyer ,Yediiklim...

Uzman kariyerin matematik öğreten soru bankasını almıştım, gerçekten süper. Soru bolluğu, tamamı çözümlü, sorular ayrıca zor ve çıkabilecek her türden sorular mevcut. Bu kitaptan çalışıp da çözülemeyecek matematik sousu olmaz gibime geliyor.

Kızlar bende ihtiyacın konu anlatımlı seti var ve kimse ihtiyaç önermemiş hatta birçok arkadaş beğenmemiş ihtiyacı.

Bana tarih çok lazım. Ayrıntya boğmadan özetle tüm tarih konularını kapsayan anlatan yani konu anlatımlı tarih kitabı lazım. Ne önerirsiniz. Hangi yayın evini..

Yine uzman kariyerin tarih öğreten soru bankasını almalı mıyım acaba. Ne olur cevap verin.

Son düzenleme:
data tarih, coğrafya, anayasa konu anlatımlı ve soru bankalarından oldukça memnun kaldım

ihtiyaç modüler set de diğer yayınlara göre iyi

uzman kariyer 17lik deneme de bu sene türkçe sorularında kpssye yakındı, en azından zor türkçe soruları çözmüş olduğumdan sınavda
fazla şaşırmadım, yani genel olarak uzman kariyer denemeleri zor olarak bilinir ama kesinlikle çözmek gerek.

hıc pegem yayınları aldınızmı pekı ??
bende bu sene hazırlancam kendı kendıme bakalım 3 . sınıfım ve genel kultur ve yetenekten baslayım dıyorum kısın
ben ıste bı pegem duydum datayı falan ılk kez duyuorum
kpssye ılk hazırlancagım ıcın sanırım hıc bılgım yok :KK43:

arkadaşlar önümüzdeki yıl öğretmenlik için kpss gireceğim,konu anlatımlı birşey almalıyım ama ilk kez çalışmaya başlayacağımdan hangisi benim için daha yararlı olur bilemedim.Önerebilecek olanlar yardımcı olabilir mi lütfen?? En Büyük KK

KPSS' ye 10 yıl ara vermiş biri olarak benimde kitap önerilerinize oldukça ihtiyacım var...kursa gitmeden başarabilirmiyim tecrübeli arkadaşların bu konuda fikrinide öğrenmek istiyorum...bölümüm fizik olduğundan barajımda yüksek ...nerden başlasam diye kara kara düşünenlerdenim bende...

Eğitim bilimleri ve genel kültür genel yetenek için ihtiyaç setini aldım.ama yanında beyaz kalem,yediiklim,uzman kariyer soru bankası alabilirsin.

merhaba arkadaşlar bu seti kullanan varmı: 2012 KPSS Eğitim Bilimleri Modüler Soru Bankası ( 7000 Soru) Yargı Yayınevi

şuan uzman kariyer modüler seti çözüyorum da kurban bayramı ve şubat tatili arası onları bitiricem galiba. 2.dönem için boş durmak istemiyorum. hedefim 3 modüler set bitirmek ama öyle basit şeyler çözüp kendimi kandırmak istemiyorum. Bunlar için ne diyorsunuz, yardımcı olursanız çok sevinceğim.

merhaba arkadaşlar bu seti kullanan varmı: 2012 KPSS Eğitim Bilimleri Modüler Soru Bankası ( 7000 Soru) Yargı Yayınevi

şuan uzman kariyer modüler seti çözüyorum da kurban bayramı ve şubat tatili arası onları bitiricem galiba. 2.dönem için boş durmak istemiyorum. hedefim 3 modüler set bitirmek ama öyle basit şeyler çözüp kendimi kandırmak istemiyorum. Bunlar için ne diyorsunuz, yardımcı olursanız çok sevinceğim.

Set olarak değil ama yargının 2012 soru bankası var bende.Ama bana eğitim soruları kolay gibi geldi.Ben geçen sene uzmandan çalıştım,uzmanın setlerini çözdüm.Bu sene ihtiyaçtan,beyaz kalemden çözeceğim.Arkadaşlarım Pegem in testlerini de öneriyor.

X