KPSS için önereceğiniz kitaplar

bende bu yıl lisans olarak gircem ihtiyac almayı düsünüyorum birde datanın tarih anlatımını

bende lisans işletme olarak giricem sınava gy-gk modüler set olarak yargı ve uzman kariyer arasında kaldım hangisini alsam bilemedim,ihtiyaç yayınları için çok basit anlatımı ilkokul çocukları için gibi diyen çok var forumlarda ve kitap satış sitelerinde.
sizce bahsettiğim 2 setten hangisini alayım öncelikle? bu arada önlisans olarak girmiştim 2010 da 88 puan aldım ve açıkta kaldım mal gibi (

selam arkadaşlar datada tarih coğrafya ve anayasa çok iyi ben ihtiyaç yayınlarının tek matematik kitabını nette baktım ama bulamadım konu anlatımlı modüler setini sipariş vericem nasıldır ihtiyaç yayınları

canım ben eğitim bilimlerinin modüler setini kullanıyorum ihtiyacın. çoooookkk memnunum. bir de bugün ''24 saatte coğrafya'' kitabını inceledim. mükemmel, çok eğlenceli, insanın ders çalışası geliyor

merhabalar, ben de bu sene kpss ye gireceğim, biraz araştırma yapınca yargı ve ihtiyaç yayınlarının faydalı oldugunu duydum, ben de ihtiyaç yay. cep kitaplarını ve yargının da test kitabını aldım, ufak ufak başlıyorum. Benim sadece genel kültürden eksiğim oldugu için çalışmalarımı mart nisan dönemlerine doğru erteliyorum, tavsiyelerinize açığım.

arkadaşlar ben bu seti almayı düşünüoyrum ya sizce nasıldır fikri olan var mı?
içeriği şu şekilde;

1. Lise - Ön Lisans Konu Anlatımlı Modüler Set
2. Lise - Ön Lisans Muhteşem Soru Bankası (3600 soru)
3. Lise - Ön Lİsans I Love Memurluk (10'lu deneme seti)
4. Lise - Ön Lisans 15'li Çözümlü Deneme Seti
5. Lise - Ön Lisans Konu Konu Çıkmış Sorular ve Çözümleri (2006-2010)
6. Lise - Ön Lisans Cep Kitabı
7. Lise - Ön Lİsans Genel Yetenek Çek Kopart Yaprak Test
8. Lise - Ön Lİsans Genel Kültür Çek Kopart Yaprak Test
75tl.

Benim değil de arkadaşımın üye olduğu matematik için site önereceğim ama sanırım burdan reklam olduğu için yazamam.

Matematik için önerebileceğiniz site falan var mı

ben aldım güzel gibi biraz mat çözebildim şimdilik. aynı paraya aldım. yediiklimin tamamı çözümlü soru bankası setide güzel. ben yargıyıda beğeniyorum. hem konu anlatımını hem de soru bankasını. tavsiye ederim.

bende alacam o setten nasıl anlatımı soruları çok mu basit

Aldın mı canım sen bu seti nasıl ??

Aldın mı canım sen bu seti nasıl ??

aldımm cnm calısmaya basladım hatta tarihi bitirdim bile...
nasıl olduğuna gelince; ben biraz eksik buldum... mesela konuyu anlatıyor okuyosun anlıyosun..... sonra soruların içinde konuyla ilgili sorular var ama konuda anlatmadığı noktaları da sormuş; örneğin diyor ki abdülaziz döneminde galatasaray sultanisi açılmıştır.
soruda da diyor ki osmanlı devletinde çeşitli milletlerin çocuklarına osmancılık fikrini aşılamak için açılan okul nedir diyor.. cevabı galatasaray sultanisi ama konuda anlatmadığı için bilemiyorsun doğal olarak.. bu tür durumlarda internetten araştırma ile destekliyorum..
ama genel olarak değerlendirmek gerekirse set iyi.. yani konu anlatımlarında konuyla alakalı çıkmış soruları veriyor.. konu sonu testleri var.. konu sonunda o yıla kadar çıkmış bütün soruları veriyor.. bide modüler olan yaprak testleri var.
ben her konuyu bitirince konu sonu testi yaprak test ve muhteşem soru bankasındaki testleri çözüyorum. çok faydası oluyor..
kısacası al derim.
ama kesinlikle ve kesinlikle tek yayınla sınırlı kalma.. özellikle soru çözümlerinde farklı yayın kullanmak çok önemli
yargı,yediiklim,data,akedemik süreç,.... bunları tavsiye ederim cnm. bunlarında soru bankalarını ve denemelerini al... hepsine çalıştın mı daha ne olsun:)
benim tarihim bitti ama sözelim hep kötüdür oldum olası her denemede mutlaka 6 7 yanlışım çıkıyor tarihten bunu da çok soru çözerek aşmaya çalışacağım. yarın da türkçe ye başlaıyorum. konuları hızlı hızlı bitirip deneme çözmek ve tekrar yapmak çok önemli..
bunları yaparsan daha ne olsun :)
herkese başarılar Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

Teşekkür ederim canım , ben yediiklim soru bankası ve yargı denemesini de almayı düşünüyorum o setin yanında :) Hayırlısı olsun ben daha başlayamadım..genel yeteneğime güveniyorum , genel kültür sıkıntı..onu da hallederim inş.

ben de eğitim bilimleri için sağlam soru bankası tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar. Şuan baktım ihtiyacın sitesinde 23.9 tl set var 6 tl kargo ücreti de var. Ama nasıldır çözen, kullanan varsa bilgi verebilir mi?

bende önlisans mezunuyum ayrıca kpss için dersaneye gidiyorum konu anlatımı ihtiyaç soru bankası yedi iklim aldım ihtiyaçtan memnunum çok iyi anlıyorum fakat tarih hocamız beğenmiyor eksikleri var diyor ben karşılaşmadım ama yargıyıda güzel söylüyorlar ayrıca konu anlatımını bence ihtiyaç al soru bankası setini bikaç tane al çünkü bir tane soru bankası bitirerek kesinlikle olmaz fakat dikkat edin konu anlatımı ile soru bankanız aynı yayın evinin olmasın çünkü o zaman tüm sorular konu anlatımın arkasındaki sorulara benzediği için kolaylıkla yapabiliyorsunuz ve kendinizi sağlıklı birşekilde sınayamıyorsunuz ha bide unutmadan şu aralar uzman kariyerin kitaplarını çok beyenen olduğu söyleniyor
allah hepimizin yardımcısı olsun en kısa zamanda memur oluruzda işyerinde oturup sohpet ederiz sizle

Arkadaslar bende bu sene aöf önlisans mezunu olucam insallah, kitap almak istiyorum önerebileceginiz bi kitap varmı bana da? Kpss konusunda cok bilgisizim. Biraz acıklarsanız sevinirim.

kızlar ben hızlı tekrarlara geçtim..
kesinlikle almayın demek istediğim kısa not kitabı var..
yeteneğin coğrafya ve tarihi çok feci..(bilgi haritası)
şimdi yediiklimin coğrafyasını baştan sona tarıyorum onun yüzünden... bu arada yediiklimin coğrafyası modüler setteki gayet iyiymiş beğendim
yeteneğin bilgi haritalarından sadece anayasayı beğendim.. o alınabilir..
x yayınlarının tarihi iyi.. ama yetişmicek sanırım taramam : ((18:
daha geometri vaaaaaaar

Son düzenleme:
slm kızlar anayasa tekrarı için bu gün bir kaynak almak istiyorum data dan çalıştım genel hatlarıyla anayasa işlenmiş bir kaynak arıyorum yardımcı olursanız sevinirim acilll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…