Kızlar işletme 3.sınıf öğrencisiym bu sene başlamak istiyorum çalışmaya kpss hakkında zerre bilgm yokBana yardım edin yav A gurubu ne oluyo b ne oluo hangisinden mezun olunca noluosun hiç bilmiyorum Hang kaynaklar benm için ii olur yarcımcı olur musunuz? (vergi,müfettşlk istyrm)
ilk kez çalışmaya başlayacağım.İlk çalışmaya başladığım için ihtiyaç yayıncılık almayı düşünüyorum ne dersiniz ?
Arkadaşlar data yayınlarının tarih ve coğrafya konu anlatımlı kitaplarına baktım, almayı düşünüyorum fakat 2 ayrı kitap varmış
2012 KPSS Tarih Konu Anlatım Data Yayınları ile 2012 KPSS Kral Kızı Tarih Konu Anlatım Data Yayınları ve
2012 KPSS Coğrafya Konu Anlatım Data Yayınları ile 2012 KPSS Kral Kızı Coğrafya Konu Anlatım Data Yayınları.
Ben sadece kral kızı serisini gördüm diğeri kitapevine gelmemişti.
Acaba bu 2 farklı yayını kullanan yada inceleyen varmı? içerik olarak farkı ne acaba yardımcı olursanız sevinirim.
canım ben datadan calıştım ama çöpe attım soru bankası da keza canımı sıktı durdu...bence tarih coğrafya ihtiyaç ya da yediiklimden calış ben öyle yapıcam ..datadan nefret ediyorum adı iyi diye cıkmış sadece..ayrıca coğrafya ve tarih öğretmenleri arkadaşlarım var kpss öğretmenliği yapan ..onların da data kullandıklarını hiç görmedim..
bende data dan çalışıyorum tek kitap ayrıntılı anlatıyor .
ilk kpss hazırlandığımda yargı almıştım bende yargıyı beğenmedim
ihtiyaç ise mizahi bir anlatımı var ama yargıya göre daha iyi.
önemli olan bol yorum yapabilmek her kaynağa çalışmak lazım imkan oldukça.
canım cevap yazdığın için teşekkür ederim. dediğim gibi şuan ihtiyaçtan çalışıyorum yan kaynak olarak datanın konu anlatımını tavsiye edermisin yoksa datanın yargının soru bankalarını alsam yeterli olurmu. yada tarihten coğrafyadan başka konu anlatımlı kaynak önerebilirmisin?
canım sana datayı öneriyorum tarihi daha iyi anlatmış yargıda tarih dersi sıkıyor . ama data hem kapsamlı anlatıyor hem insanı bunaltmıyor ben bu konuda çok araştırma yaptım çoğunluk tarihte datayı önerdi datanın konu anlatımlı kitabını tavsiye ederim canım
canım sana datayı öneriyorum tarihi daha iyi anlatmış yargıda tarih dersi sıkıyor . ama data hem kapsamlı anlatıyor hem insanı bunaltmıyor ben bu konuda çok araştırma yaptım çoğunluk tarihte datayı önerdi datanın konu anlatımlı kitabını tavsiye ederim canım
sabah gazetesi 29 kupona akademi kpss seti veriyor...alsammı kararsızımm...nasıl acaba hıc akedemı duyan oldumu...