KPSS için önereceğiniz kitaplar

Ocean

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
10 Mayıs 2007
8.283
1.849
38
Merhabalar KPSS ye çalışmaya çalışan arkadaşlar:1rolleyes:
Çalıştığınız kitapları ve önerebileceğiniz kitapları bu başlık altında paylaşalım..
Memnun olduğunuz KPSS kaynakları neler? Hangi kitapları önerirsiniz?

dun aldım taze taze yargının moduler setini (32 liraya)hihoyyyt
inceledim gayet güzel
moduler set olması daha cok içeriği sıkılmadan calısabılme imkanı sunmus
kalın kalın kıtabı masa ustune koyup calısmak ınsanı psikolojik olarak etkiliyor
özellikle vatandaslık bilgisi ve tarih kitabı harıka
tek eksiği soru sayısı az ek olarak soru bankası almak sart
soru bankasını guvender dusunuyorum
bu sene mezun oluyorum artık, gecen sene sınava gırınce anladım işin ciddiyetini
sıkı bır calısma sart
tum kpsszedelere kolay gelsin diyorum:nazar:

onlisansliyim ama bende tavsiye deyim.iki kaynaktan calistim yargi,guvender.bence birbirin tamamlayici nitelikte bunlar....tek kaynakla olmuyor.bir de yarginin 10 lu denemesini cozdum.

ben de yargı eğitim bilimleri aldım genel kültür genel yetenek maksimum nobel yayınlarından aldım daha soru bankası alcam çok çalışmam gerek çook

kitapçı arkadaşım yargının sadece adı olduğunu söylemişti -ki eğer bakarsanız KPSS BELASI konusunda arkadaşlarla konuştuk. tarih için data öneriliyor..

arkadaşımsa pegemakademi,ihtiyaç ve yediiklim yayınlarını önerdi. bunlarda da modüler set var ve yediiklim hariç diğerlerinde soru sayısı fazlasıyla var...

ben birde cep kitaplarından almayı düşünüyorum. özellikle tarih

evet canım bence de yargının adı var..
yargı eğitim bilimleri ilk defa çalışacaklar için iyi bir kaynak olabilir..
çünkü çok fazla tekrar yaparak anlatmış..
tarih için datayı ben biraz eksik buldum, başka bir kaynakla takviye edilmeli bence..
pegem veya yediiklim almayı düşünüyorum, bende yargı ve ihtiyaç var..hangisi iyiyse o kaynağı almak istiyorum..

Ben nobel-maksimum yayınları ve yargı yayınları eğitim bilimleri kitabını aldım.İkisi de modüler set halinde.Nobeli beğenmedim çok çok yüzeysel.Hiç değmez.Yine yargı gibisi yok örnek sayısı fazla.Pegem almadım ama alan arkadaşlarım çok memnun.İhtiyaç da iyi diyorlar ama nobel almayın.
Genelkültür-genel yetenek kitabı olarak da datanın tek kitabını aldım.Tüm dersleri içeriyor.Renkli,çok güzel içeriği de.Yediiklimi de gittiğim dersane verdi.Bu kadar da kötüsünü görmemiştim.Modüler set o da.Mesela matematik kitabında soru tiplerini hiç vermemişler.
Ben de sizlerin tavsiyesini bekliyorum kızlar denemeler ve yaprak testler konusunda.Allah hepimize iyi çalışmalar nasip etsin.

ben bu sene ilk kez çalışıyorum elimde yargının eğitim bilimleri tek kitabı vardı bu sene tüm yayınlar modüler set yapmış tek kaynaktan çalışmak istemediğimden pegem akedeminin eğitim bilimleri modüler setini aldım ve beğendim gkgy den de ihtiyaçın modüler setini aldım bakalım sonuç ne olacak

yarım pegem akademinin GY-GK modüler setini alacağım... inceler sizlerle de paylaşırım...

ama hala eğitim bilimleri için hangi yayın karar veremedim:uhm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben bu sene ilk kez çalışıyorum elimde yargının eğitim bilimleri tek kitabı vardı bu sene tüm yayınlar modüler set yapmış tek kaynaktan çalışmak istemediğimden pegem akedeminin eğitim bilimleri modüler setini aldım ve beğendim gkgy den de ihtiyaçın modüler setini aldım bakalım sonuç ne olacak

canım bence çok iyi bir bütün oluşturmuşsun. bende de yargı ve ihtiyaç vardı geçenseneden.. pegem akademinin kitabını da almayı düşünüyorum..
kitabi inceledin mi nasıl? değişen sınav sistemine göre hazırlanmış mı?

yarım pegem akademinin GY-GK modüler setini alacağım... inceler sizlerle de paylaşırım...

ama hala eğitim bilimleri için hangi yayın karar veremedim:uhm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım karar vermek o kadar zor ki... biliyosun sınav soruları bu sene bayağı değişti..
buna uyum sağlayan yayın hangisi inan ben de bilmiyorum.. ama pegem in iyi olduğunu duyuyorum bi çok kişiden..
bir de YENİ YAKLAŞIMLAR diye ince bir kitap çıkmış, sınav değişikliklerini içeriyormuş..
henüz inceleyemedim ama aklında bulunsun..kitapçıya sorarsın..

arkadaşlar yenir yayın daha duydum.. bir çok kişi güzel olduğunu iddia ediyor..
KRİTER YAYINLARI.. elinde olan var mı ya da duyan,inceleyen?

eğitimde kriter(elime alıp uzun uzun inceleme fırsatım olmadı ama alanlar fazlasıyla memnun) ve pegemakademi gk ve gy de data gayet güzel.özellikle data soru bankaları güzel.eğitim bilimlerinde yargıdan 2 sene çalıştım ve olmadı.gereksiz uzun bilgiler var.ihtiyaçta fena değil ama oda çok basit almış sanki konuları.dediğim gibi pegem bence elimizde bulunması gereken iyi bir kaynak.

aman yaa kolejde çalışırken patrona her sinir oluşumda gidip bi kitap aldım...en az beş kaynak ve soru bankaları var...adam gibi bi çalışma programına uyulabilse kaynak farketmiycek bence ama...kısmet :)

arkadaşlar,kitaplar için bişey diyemem ama öenmli bir hatırlatmam var size...2009 yılında KPSS sınavı yapılmayacak..2010 yılında yapılacak ve ozamana kadar 2008 KPSS puanları değerlendirilecek...
yani bu demek oluyoki önümüzde daha uzun zaman var ki bu zamanı iyi değerlendirmek gerek:sm_cool:

arkadaşlar,kitaplar için bişey diyemem ama öenmli bir hatırlatmam var size...2009 yılında KPSS sınavı yapılmayacak..2010 yılında yapılacak ve ozamana kadar 2008 KPSS puanları değerlendirilecek...
yani bu demek oluyoki önümüzde daha uzun zaman var ki bu zamanı iyi değerlendirmek gerek:sm_cool:

NASIL YAPILMAYACAK????
bahsettiğin önlisans mı lisans mı?????

NASIL YAPILMAYACAK????
bahsettiğin önlisans mı lisans mı?????

canım,aslında bu haber henüz tam olarak doğrulanmadı ÖSYM tarafından ama bu söylenti geçen seneden beri var...bazıları olacağına kesin gözüyle bakıyor ama bende geçen sene duymuştum bu haberi...oyuzden sürekli takip etmek lazım..yerimseniben

canım KPSS Öğretmenlik her sene yapılıyor; yapılmak zorunda.. yoksa başka türlü nasıl öğretmen alımı yapacaklar? ayrıca senin duyduğun haber şu olsa gerek:
lise düzeyinde memurluğu kaldırmayı düşünüyorlar.. yani bu sene yapılan lise düzeyinde KPSS son olabilir fakat hala kesin değil..
ilerleyen zamanlarda açıklama yapılır muhakkak..

arkadaşlar içiniz rahat olsun. böyle bir şey sözkonu değil..

Arkadaşlar merhaba, pek çok kişi 2009 kpss başvuru tarihini merak etmekte.
Net tarihler şu şekilde :

Başvuru tarihleri : 27.04.2009 08.05.2009
Sınav Tarihi : 27.06.2009 28.06.2009
Başvuru ücretleri : 1 Otr: 35 TL 2 Otr: 45 TL

Unumadan bu sene kpss sadece lisans düzeyinde olacaktır.
Herkese başarılar dileriz...
İyi çalışmalar...

bunu eğitimfakültesi.net diye bir sitede okudum...

X