Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bu sene ilk kez çalışıyorum elimde yargının eğitim bilimleri tek kitabı vardı bu sene tüm yayınlar modüler set yapmış tek kaynaktan çalışmak istemediğimden pegem akedeminin eğitim bilimleri modüler setini aldım ve beğendim gkgy den de ihtiyaçın modüler setini aldım bakalım sonuç ne olacak
yarım pegem akademinin GY-GK modüler setini alacağım... inceler sizlerle de paylaşırım...
ama hala eğitim bilimleri için hangi yayın karar veremedim:uhm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
arkadaşlar,kitaplar için bişey diyemem ama öenmli bir hatırlatmam var size...2009 yılında KPSS sınavı yapılmayacak..2010 yılında yapılacak ve ozamana kadar 2008 KPSS puanları değerlendirilecek...
yani bu demek oluyoki önümüzde daha uzun zaman var ki bu zamanı iyi değerlendirmek gerek:sm_cool:
NASIL YAPILMAYACAK????
bahsettiğin önlisans mı lisans mı?????
arkadaşlar,kitaplar için bişey diyemem ama öenmli bir hatırlatmam var size...2009 yılında KPSS sınavı yapılmayacak..2010 yılında yapılacak ve ozamana kadar 2008 KPSS puanları değerlendirilecek...
yani bu demek oluyoki önümüzde daha uzun zaman var ki bu zamanı iyi değerlendirmek gerek:sm_cool: