• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kpss için bı bakar mısınız

DeLiBoNCuK

AnLaŞıLMaZ BiÇiMdE
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
1.144
64
158
arkadaşlar merhaba
ben bu yıl kpss ye gıreceğım unıversıte mezunları ıcın olan sınava gıreceğım.hangı derslerden sorular var bölümler neler kıtap alırken eğitim bılımlerı yazan kıtabı mı almalıyım detaylı bılgı verır mısınız

muhasebe yazıomuş yeni farkettima.s

eğitim bilimleri sınavına öğretmenler girio cnm, yani muhasebe bölümüyle bağlantısı yok..

genel yetenek genel kültür sınavına giriceksin (türkçe matematik tarih coğrafya vatandaşlık var bu bölümde) bide ayrıca kendi bölümünle ilgili bi sınava giriosun.. onu tam bilmiorum ama hangi dersleri içerio..

ben yuksek okul mezunuyum.aofden işletmey bıtırıyorum bu yıl.yuksek okuldada işletme okudum.hangı kıtabı almalıyım hangı dersler oluyo onda

genel yetenek genel kültür sınavına gireceğin için onun kitaplarını kesin almalısın..
bide branş sınavın olucak.. işletme bölümüyle ilgili kitaplar oluo, ama içeriğini bilmiorum ben.

kpss kitapları satan biyere git bölümünü söle, onlar biliolar hangileri olduğunu.. a.s

Back