H homesweethome3 Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2013 2.994 1.324 35 7 Kasım 2015 Konu Sahibi homesweethome3 #1 İyi akşamlar hanımlar 4 yıllık mezun olucam bu yıl kısmetse, kpss de kendi bölümümüz harici başka bölüme atanma durumumuz varmı ve bunlar hangi bölümler olabilir merak ettim
İyi akşamlar hanımlar 4 yıllık mezun olucam bu yıl kısmetse, kpss de kendi bölümümüz harici başka bölüme atanma durumumuz varmı ve bunlar hangi bölümler olabilir merak ettim
bayan_akilli hayatımın anlamı kızımm Kayıtlı Üye 19 Nisan 2013 1.104 190 7 Kasım 2015 Konu Sahibi homesweethome3 #2 Bildiğim kadarıyla puanına göre bölümler var ama maddi yönden kendi bölümünü seçersen daha çok para alacaksın
Bildiğim kadarıyla puanına göre bölümler var ama maddi yönden kendi bölümünü seçersen daha çok para alacaksın
H homesweethome3 Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2013 2.994 1.324 35 7 Kasım 2015 Konu Sahibi homesweethome3 #3 bayan_akilli .!.: Bildiğim kadarıyla puanına göre bölümler var ama maddi yönden kendi bölümünü seçersen daha çok para alacaksın Genişletmek için tıkla... haklısınız kendi bölümümü istemiyorum ne yazıkki
bayan_akilli .!.: Bildiğim kadarıyla puanına göre bölümler var ama maddi yönden kendi bölümünü seçersen daha çok para alacaksın Genişletmek için tıkla... haklısınız kendi bölümümü istemiyorum ne yazıkki
D damdan Nirvana Kayıtlı Üye 22 Mart 2012 26.999 62.928 7 Kasım 2015 Konu Sahibi homesweethome3 #4 Bunu kpss topiğinde sorsan daha fazla cevap alırsın Bir de kendi bölümünü yaz da dışında tercih makul mü değil mi söyleyelim Mesela benim bölümümden mezun biri sadece üniversite mezuniyeti isteyen bir kadroya atanabilir ama çooook gülerler insana
Bunu kpss topiğinde sorsan daha fazla cevap alırsın Bir de kendi bölümünü yaz da dışında tercih makul mü değil mi söyleyelim Mesela benim bölümümden mezun biri sadece üniversite mezuniyeti isteyen bir kadroya atanabilir ama çooook gülerler insana
bayan_akilli hayatımın anlamı kızımm Kayıtlı Üye 19 Nisan 2013 1.104 190 7 Kasım 2015 Konu Sahibi homesweethome3 #5 Bölümün nedir ne düşünüyosun