• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kreatinin düşüklügü

ikizlerimleben

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2022
11
3
36
36
merhabalar kan tahlili yaptırdım ve kreatinin 0.46 çıktı normal değer 0.50-1.00 arasında olmalı ben 4 yıl önce hamileyken bile düsük değildi emzirirken de dusuk değildi ama şuan beslenmeme de dikkat ediyorum yani bol et ve süt ürünleri tüketiyorum hamilelik gibi bir durumumda yok bunlara rağmen neden dusuk anlamadım. değeri böyle dusuk olup doktorunun başka tahliller istediği biri varmi merak ettim. Nette kas hastalığı tarzi şeyler var belki de bu tarz hastalıklarda kreatinin daha dusuk oluyordur bilemiyorum. Endişelenmem gereken bir durum mu yoksa normalmi yaşım 35

Merhaba endiselencek bı durum yoktur bence.benimkisi kaçtı hatırlamıyorum.ama istenmedi baska tahlil.zayif misiniz.zayiflar için normal kabul ediliyor sanirim

Merhaba endiselencek bı durum yoktur bence.benimkisi kaçtı hatırlamıyorum.ama istenmedi baska tahlil.zayif misiniz.zayiflar için normal kabul ediliyor sanirim
Mesajınızı yeni gördüm çok teşekkürler ilginiz için evet zayıfım ama yıllardır aynı kilodayim. 4 yıl önce de 2 yıl önce de kreatinin değeri çokta yuksek olmasa da sınırın altinda degildi 0.6 lardaydi. Sizin de dusuk sanırım peki ne yapmak lazım. Kas güçlendirme egzersizleri ise yararmi acaba.

Ben zayıflar için normal dediği için kaygilanmadim.bence egzersiz yapicaksanizda ona göre fazla yemelisiniz.az yiyipde egzersiz yapmak kaslara fayda etmez.kucuk cocugunuz var sanırım hamilelik ve doğumda kadınlar yoruluyo .belki ondan dolayı bu sonuç çıkmıştır.bide ben bı tahlilin birinde normal dışı çıktı 4gun sonra normal çıkmıştı.ama bu kreatin için değil başka bişey içindi.zaten beslenmeme dikkat ediyorum demişsiniz ama edememiş olabilirmisiniz .çünkü zayıfım dediniz

Ben zayıflar için normal dediği için kaygilanmadim.bence egzersiz yapicaksanizda ona göre fazla yemelisiniz.az yiyipde egzersiz yapmak kaslara fayda etmez.kucuk cocugunuz var sanırım hamilelik ve doğumda kadınlar yoruluyo .belki ondan dolayı bu sonuç çıkmıştır.bide ben bı tahlilin birinde normal dışı çıktı 4gun sonra normal çıkmıştı.ama bu kreatin için değil başka bişey içindi.zaten beslenmeme dikkat ediyorum demişsiniz ama edememiş olabilirmisiniz .çünkü zayıfım dediniz
Kilom 49. Evet ikizlerim var 4 yasindalar surekli hareket halindeyim beslenme de şöyle, et süt sebze meyve baklagiller herseyden yiyorum ekmek çok çok az yiyorum çoğu zaman yemiyorum. Günde genelde 2 öğün ve doyacak kadar yiyorum açıkçası yediğim miktar çok olmuyor 1 tabak yemek ve yaninda pilavla doyabiliyorum. Ve aksam yemeginden sonra da hicbisey yemiyorum vaktim olmuyo zaten cay icmeye falan. Evet çok haklısınız spora başlarsam yediğim miktari artırmam lazım

Evet yardımcınız yoksa ikizler kolay değil.cok hareketliyseniz yemekden bikac saat sonra bikac lokma yeseniz iyi olur.hos bende yapamiyorum😊ama ben anksiyeteden dolayı iştahsızlık yaşıyorum.doktor bişey demediyse bence önemli değil.cunku insan tahlil sonuçları değil herks özel senin için belkide en iyi Aralık odur.yine aynı rutininde yiyeceksen egzersiz kas yıkımına sebep olabilir.cunku sporcuların beslenmesi farklı oluyor

Back
X