Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

geç değil. ben şuan kpss ye çalışamıyorum bile :) başka derslerim var çünkü. ama yinede umutluyum :) benimde müh. 2014 te bende sen gibiydim. g.k. sıfırdı. mat. iyiydi ne geldiyse ondan geldi zaten. son 3 ay çalıştım sadece 82 alabildim. şimde y. lisans var o yüzden çalışamıyorum. arada bakıyorum ama 2 gün bakıyorsam 3 gün yok. ama yinede pes etmicem :) aradada kurum sınavlarına giriyorum yine. ben hiç akademisyenlik düşünmedim. bana zor geliyor sürekli ders çalışcam gibi geliyor :) düşünsemmi acaba ? aslında yds ve ales 85 üstü. ama ortalamam iyi değil. bide artık torpile döndü iş heryerde olduğu gibi
ales ve yds 85 üstü ise bence mutlaka açılan ilanları takip et şansın çok yüksek gerçi hangi alan bilmiyorum ama :) bu arada bende yüksek lisasn yapıyorum ve tez dönemindeyim dediğin gibi çok yoğun oluyor ama bir yandanda zaman geçiyor malesef. Çalışma planından banada bahsedersen çok sevinirim :) gk yi konu konug ünleremi bölsem yada mesela tarihi bitirip coğrafyaya geçme gibimi yapsam bilemedim ezberim çok iyi değil nasıl daha az unuturum bulmam lazım :)

--------------------------------------------------------
7 Aralık Pazartesiye Kadar Çözülen Soru Sayısı
--------------------------------------------------
DerslerMistik Kedi.........
Türkçe............
Sözel Mantık............
Matematik............
Geometri............
Sayısal Mantık............
Tarih............
Coğrafya............
Vatandaşlık............
Güncel............
Toplam Soru Sayısı............
[tr]
[th][/th]
[/tr]

şöyle ufak bir liste hazırladım artık soru çözmeye başlamamız lazım.

liste haftalık yenilenecek pazartesiden pazartesiye. her hafta kim ne kadar soru çözdü görmüş oluruz. kimse katılmak istemezse ben kendi başıma da takılabilirim sorun olmaz :KK66:

isteyen adımın yanındaki ... yerine kendi ismini yazıp soru çözdükçe listeye eklemeler yapabilir :KK66:

katılacak arkadaşlar en sonki listeye cevapla deyip alıntı işaretlerini silip (baştaki QUOTE ve sondaki QUOTE) o gün ne kadar soru çözdüyse boşluklara yazacaklar. bu kadar :KK66:

bi deneyelim bakalım verimli olursa devam ederiz :KK19:

mesajları okuyamadım şimdi okula gidiyorum. gelince okucam. dün 2 saat çıktı benden. kafam uykudan kalkmıyor. gelince bakalım nekadar çıkacak.

çarşambaya vizem var. her gün 2 saat çıksa iyi :)

DerslerMistik Kedidamdan.......
Türkçe............
Sözel Mantık............
Matematik............
Geometri............
Tarih............
Coğrafya125..........
Vatandaşlık.229...........
Güncel............
[tr]
[th][/th]
[/tr]

Deneyeyim dedim ama oldu mu bilemedim

Türkçe............
Sözel Mantık............
Matematik............
Geometri............
Tarih............
Coğrafya125..........
Güncel............
[tr]
[th][/th]
[/tr]

Becerememişim soruları sana çözdürmüşüm

Telefonda satırlar birbirine giriyor

Türkçe............
Sözel Mantık............
Matematik............
Geometri............
Tarih............
Coğrafya125..........
Güncel............
[tr]
[th][/th]
[/tr]

Becerememişim soruları sana çözdürmüşüm

Telefonda satırlar birbirine giriyor
sen ikinci sırada olduğun için her dersin ikinci sıradaki boşluklarına ekleme yapacaksın, ilk sırada benim adım var :KK66:

--------------------------------------------------------
DerslerMistik Kedidamdan......
Türkçe............
Sözel Mantık............
Matematik............
Geometri............
Tarih............
Coğrafya...125......
Vatandaşlık...229......
Güncel............
Toplam Soru Sayısı...354......

Son düzenleme:
Selam kizlar beni de araniza alin suan ozel sektorde calisiyorum sabah 9 aksam 18.30 eve gidince epey gec oluo yeni evliyim yemek ev isi vs...ders calisamiyorum.. Ama ise erken gelip 1 saat calismayi deniyorum. Soru bankasi almam lazim suan sadece tarih calisiorum.. 2014 de 62 almistim.. hem dershane hem is olmuodu.. simdi sadece benim cabamla bakalim ne olacak :KK43: 85 alsam atanirim rahat..

ales ve yds 85 üstü ise bence mutlaka açılan ilanları takip et şansın çok yüksek gerçi hangi alan bilmiyorum ama :) bu arada bende yüksek lisasn yapıyorum ve tez dönemindeyim dediğin gibi çok yoğun oluyor ama bir yandanda zaman geçiyor malesef. Çalışma planından banada bahsedersen çok sevinirim :) gk yi konu konug ünleremi bölsem yada mesela tarihi bitirip coğrafyaya geçme gibimi yapsam bilemedim ezberim çok iyi değil nasıl daha az unuturum bulmam lazım :)
olmuyor canım ya başvuruyorum ama zaten alım çok olmuyor. 2 ayda 1 kere oda 1 kişi. 4 katı aday arası şartı var birde :)
benimde ezberim çok kötü. ben şuan zaten çok çalışamıyorum ama tarih ve coğrafya mat birlikte çalışıyorum ben. bazıları ders ders gidiyormuş. biri bitince diğeri gibi. ama öyle yetişirmi bilmem. birde ben konu anlatımı aldım. yargının videosunu takip ediyorum. konu bitincede soru. en iyi giden şimdilik coğ. 2 konu kaldı bitmesine :) diğerleri vahim :)

şöyle ufak bir liste hazırladım artık soru çözmeye başlamamız lazım.

liste haftalık yenilenecek pazartesiden pazartesiye. her hafta kim ne kadar soru çözdü görmüş oluruz. kimse katılmak istemezse ben kendi başıma da takılabilirim sorun olmaz :KK66:

isteyen adımın yanındaki ... yerine kendi ismini yazıp soru çözdükçe listeye eklemeler yapabilir :KK66:

katılacak arkadaşlar en sonki listeye cevapla deyip alıntı işaretlerini silip (baştaki QUOTE ve sondaki QUOTE) o gün ne kadar soru çözdüyse boşluklara yazacaklar. bu kadar :KK66:

bi deneyelim bakalım verimli olursa devam ederiz :KK19:
çok iyiymiş gerçekten. benim 9 aralıkta vizem var. yinede ekelyim bakalım ne çıkacak :)

DerslerMistik Kedidamdannew smiles...
Türkçe............
Sözel Mantık............
Matematik............
Geometri............
Tarih............
Coğrafya...125......
Vatandaşlık...229......
Güncel............