- 17 Mart 2012
- 37
- 44
- Konu Sahibi Mistik Kedi
- #1.401
ales ve yds 85 üstü ise bence mutlaka açılan ilanları takip et şansın çok yüksek gerçi hangi alan bilmiyorum ama :) bu arada bende yüksek lisasn yapıyorum ve tez dönemindeyim dediğin gibi çok yoğun oluyor ama bir yandanda zaman geçiyor malesef. Çalışma planından banada bahsedersen çok sevinirim :) gk yi konu konug ünleremi bölsem yada mesela tarihi bitirip coğrafyaya geçme gibimi yapsam bilemedim ezberim çok iyi değil nasıl daha az unuturum bulmam lazım :)geç değil. ben şuan kpss ye çalışamıyorum bile :) başka derslerim var çünkü. ama yinede umutluyum :) benimde müh. 2014 te bende sen gibiydim. g.k. sıfırdı. mat. iyiydi ne geldiyse ondan geldi zaten. son 3 ay çalıştım sadece 82 alabildim. şimde y. lisans var o yüzden çalışamıyorum. arada bakıyorum ama 2 gün bakıyorsam 3 gün yok. ama yinede pes etmicem :) aradada kurum sınavlarına giriyorum yine. ben hiç akademisyenlik düşünmedim. bana zor geliyor sürekli ders çalışcam gibi geliyor :) düşünsemmi acaba ? aslında yds ve ales 85 üstü. ama ortalamam iyi değil. bide artık torpile döndü iş heryerde olduğu gibi