- 17 Ağustos 2009
- 885
- 755
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
- #1.341
Haklsn cnm iyi para kırıyolarinşallah canım. doğuma kadar zaten 1 ay oluyor boşluk. orada ne yaparsam. ben bu arada hala tercih yapmadım. zaten atanamıyoruz birde 15 tl para alıyorlar ya
Ben daha başlamadım vat.Arkadaşlar vatandaşlık için kaynak önerisi istiyorum
İhtiyaçtan calismaya basladim ama çok sıkıcı daha akıcı güzel bir kaynak önerimiz var mı?
evet yazsana ya çok güzel oluyoHu hu kimse yok muuu?
Dun yazamadm ing kelime.
Yazarım ara ara.
Napiyosunuz?
Pegem öneriyorum ben. Hem soru hem konu için gk-gy.Merhaba
Yeni katıldım aranıza ve kpss çalışmaya kararverdim.
Çooook fazla sayfa olduğu için varsa kusuruma bakmayın ancak kitap önerisine ihtiyacım var. Genel kültür için konu anlatımlı ve genel yetenek için soru bankaları
Şimdiden de çok çok teşekkürler
oooffff ya okuldan geldim sabahtan akşama kadar okul birde geldim misafir var yemeğe. onu yaptım. yicez birazdan. ve çok yoruldum. yarına rapor teslimi sabaha kadar biterse iyi. yine uykusuzu bir gece. çok gerginim. ama sizdede bulşaşmasın lütfen gerginliğim.Hu hu kimse yok muuu?
Dun yazamadm ing kelime.
Yazarım ara ara.
Napiyosunuz?
Dün ben de çok yorgundum bugün anca 10da kalkabildim. Senin gerilmemen gerekiyor amaoooffff ya okuldan geldim sabahtan akşama kadar okul birde geldim misafir var yemeğe. onu yaptım. yicez birazdan. ve çok yoruldum. yarına rapor teslimi sabaha kadar biterse iyi. yine uykusuzu bir gece. çok gerginim. ama sizdede bulşaşmasın lütfen gerginliğim.
haklısın canım. ama olmuyor şimdide biz gidiyoruz mecburi bir misafirliğe bugün ölü gibiydim artık yarına enerji depolaraım :)Dün ben de çok yorgundum bugün anca 10da kalkabildim. Senin gerilmemen gerekiyor ama
hoşgeldinGüncel bir forum sayfası sabırım burası : ) Kolay gelsın yoldaslarım. Benim de beni calısma konusunda diri tutacak sevklendirecek bir sayfaya ıhtıyacım vardı.
: )
günaydıngünaydınlar bugün sadece kpss çalışıcam bakalım yapabilecek miyim :) öyle bir uyudumki baya dinlendim gibi. 4 saat çıksa bugünden çok iyi :)
ooffffff yine sadece 2 saat oldu ve uykum geldikızıyorum kendime. sabahtan beri internetten bebek için alacaklarıma baktım. kararsız kazım gibi bir sürü vaktim gitti. amaaannnn bakmayıncada olmuyor. oda ihtiyaç bilemedim valla ya. bakalım 2 saat daha çıkacakmı
bizde artık 7 buçuk aylık olduk. alma vakti gedli artık. çünkü ben çok yoğunum. yüksek lisans yapıyorum, kpss derken vakit kalmıyor. bişilerin aradan çıkması gerek artık :) yetemiyorum çünkü :) vizeler başladı vs vs.kasma kendini çıktığı kadar çalış
eşim bana bebek 7,5 aylık oluncaya kadar tek çöp aldırmadı
sonra biraz oda baktım sonra d agittim aldım
bir mağazaya girdim
a dan z ye her şeyini aldım
perde vs
son haftalarda da puset vs aldık
yatağını kurduk
ben çok rahat bir tiptim galiba
hastane çantasını doğumdan bir gece önce hazırladım
herkes aaa olur mu 7 aylık olunca bagaja koy dediler
acilen doğar vs
ben de hastanede bebeği giydiriyorlar senin de ameliyat önlüğün oluyor dedim
gider sonra birisi evden alır getirir
çok da umursama yani
kendime de iki takım pijama almıştım
en çok onlar için dolaştım galiba
zira hepsi çok süslü ben o kadar süslü olamam
sade bir şeyler bulmak için yırtındım biraz
teşekkürler canım tavsiye için. erkek o yüzden pek süslü olmuyor :) sade şeylerÇok ciciler biliyorum ama çok da alma
Kız mı erkek mi hatırlayamadım fakat süslü güpürlü vs şeyler kullanışsız oluyor işlemeler vs sıkıntı
Düğmeli ağza girecek parçası olanlardan da alma derim ben