Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

Arkadaşlar vatandaşlık için kaynak önerisi istiyorum
İhtiyaçtan calismaya basladim ama çok sıkıcı daha akıcı güzel bir kaynak önerimiz var mı?

Merhaba
Yeni katıldım aranıza ve kpss çalışmaya kararverdim.
Çooook fazla sayfa olduğu için varsa kusuruma bakmayın ancak kitap önerisine ihtiyacım var. Genel kültür için konu anlatımlı ve genel yetenek için soru bankaları
Şimdiden de çok çok teşekkürler

Pegem öneriyorum ben. Hem soru hem konu için gk-gy.

Hu hu kimse yok muuu?
Dun yazamadm ing kelime.
Yazarım ara ara.
Napiyosunuz?
oooffff ya okuldan geldim sabahtan akşama kadar okul birde geldim misafir var yemeğe. onu yaptım. yicez birazdan. ve çok yoruldum. yarına rapor teslimi sabaha kadar biterse iyi. yine uykusuzu bir gece. çok gerginim. ama sizdede bulşaşmasın lütfen gerginliğim.

Dün ben de çok yorgundum bugün anca 10da kalkabildim. Senin gerilmemen gerekiyor ama

Güncel bir forum sayfası sabırım burası : ) Kolay gelsın yoldaslarım. Benim de beni calısma konusunda diri tutacak sevklendirecek bir sayfaya ıhtıyacım vardı.

: )

günaydınlar bugün sadece kpss çalışıcam bakalım yapabilecek miyim :) öyle bir uyudumki baya dinlendim gibi. 4 saat çıksa bugünden çok iyi :)

Güncel bir forum sayfası sabırım burası : ) Kolay gelsın yoldaslarım. Benim de beni calısma konusunda diri tutacak sevklendirecek bir sayfaya ıhtıyacım vardı.

: )
hoşgeldin
günaydınlar bugün sadece kpss çalışıcam bakalım yapabilecek miyim :) öyle bir uyudumki baya dinlendim gibi. 4 saat çıksa bugünden çok iyi :)
günaydın
çalışmaya devam...

Hos gordum. : )

Ben de ısten geldım yemek yedım cayımı aldım bırazdan calısmaya oturacagım. Duzenlı calısayım dıye fırsat buldukca yazmaya calısacagım buraya. : )

Bı hastamız var aılede kotu bı sonuc almadıkca rvden cıkmayı dusunmuyorum hafta sonu. Bol bol calısıcam.

Ara verdıkce dolduralım forumu...

ooffffff yine sadece 2 saat oldu ve uykum geldi kızıyorum kendime. sabahtan beri internetten bebek için alacaklarıma baktım. kararsız kazım gibi bir sürü vaktim gitti. amaaannnn bakmayıncada olmuyor. oda ihtiyaç bilemedim valla ya. bakalım 2 saat daha çıkacakmı

kasma kendini çıktığı kadar çalış

eşim bana bebek 7,5 aylık oluncaya kadar tek çöp aldırmadı

sonra biraz oda baktım sonra d agittim aldım

bir mağazaya girdim

a dan z ye her şeyini aldım

perde vs

son haftalarda da puset vs aldık

yatağını kurduk

ben çok rahat bir tiptim galiba

hastane çantasını doğumdan bir gece önce hazırladım

herkes aaa olur mu 7 aylık olunca bagaja koy dediler

acilen doğar vs

ben de hastanede bebeği giydiriyorlar senin de ameliyat önlüğün oluyor dedim

gider sonra birisi evden alır getirir

çok da umursama yani

kendime de iki takım pijama almıştım

en çok onlar için dolaştım galiba

zira hepsi çok süslü ben o kadar süslü olamam

sade bir şeyler bulmak için yırtındım biraz

bizde artık 7 buçuk aylık olduk. alma vakti gedli artık. çünkü ben çok yoğunum. yüksek lisans yapıyorum, kpss derken vakit kalmıyor. bişilerin aradan çıkması gerek artık :) yetemiyorum çünkü :) vizeler başladı vs vs.

selamlar kızlar :)

nasılsınız ? girilmiyordu sayfaya :)
cumartesi alışverişin üyük kısmını hallettik. yeni açılan bi mağazaya gittik, çok yoruldum bişi çıkmadı kpss açısından. ama dün 5 saat çalıştım :) :) bugünde hedefim 5 saat :) sonra sınavlarım başlıyor onlara çalışıcam.
böyle yaptırklarımı yazınca motive oluyorum :)

Çok ciciler biliyorum ama çok da alma

Kız mı erkek mi hatırlayamadım fakat süslü güpürlü vs şeyler kullanışsız oluyor işlemeler vs sıkıntı

Düğmeli ağza girecek parçası olanlardan da alma derim ben

teşekkürler canım tavsiye için. erkek o yüzden pek süslü olmuyor :) sade şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…