Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

Kızlar selam bende bi ara derse ara verdim şimdi tam gaz bugun geri basladım hamileyim 6 aylık bi de oğlum var 6 yasında işim biraz zor ama bunuda yapmak zorundayım Çocuklarım için umarım burda birbirimize destek oluruz

Hos gordum. : )

Ben de ısten geldım yemek yedım cayımı aldım bırazdan calısmaya oturacagım. Duzenlı calısayım dıye fırsat buldukca yazmaya calısacagım buraya. : )

Bı hastamız var aılede kotu bı sonuc almadıkca rvden cıkmayı dusunmuyorum hafta sonu. Bol bol calısıcam.

Ara verdıkce dolduralım forumu...
geçmiş olsun :KK43:

Bu topiği çok seviyorum:) iki aydır takip ediyorum mistik kedi şevk veriyosun bana :) sosyoloji mezunuyum, felsefe grubu öğretmenliği veya sosyologluk için hazırlanıyorum, bu süreçte bende burdayım inşallah :KK28:

Merhaba kızlar dün kpss çalısmaya karar verdim ve bugünde sizleri keşfettim. Artık bende buradayım bana fikir verin lütfen çokmu geç kaldım. Mühendislik mezunuyum ve tek düşüncem akademisyenlikti takii en sonki ales sınavına kadar benim için hüsrandı o yüzden kpss yide denemek istedim ama daha önce hiç deneyimim olmadıgı için nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum gy de sorunum yok ama gk de bir okadar uzağım önerilerinizi bekliyorum :))) hepinize kolay gelsin :)

Kızlar arkadas aradı napıyosun dedi kpss çalışıyorum dedim memuriyet cok sıkılcı atamalar yok ne diye uğrasıyosun dedi çoluk çocukla bu iş imkansız ben kendimi mi kandıroyorum ya kendide memur resmen koptum dersten ya acil toparlanmam lazım

Kızlar arkadas aradı napıyosun dedi kpss çalışıyorum dedim memuriyet cok sıkılcı atamalar yok ne diye uğrasıyosun dedi çoluk çocukla bu iş imkansız ben kendimi mi kandıroyorum ya kendide memur resmen koptum dersten ya acil toparlanmam lazım
ben kulaklarımı tıkıyorum kimseye bakmıyorum valla. sanki özel çok mu kolay. ben özelde çalıştım oda kolay değil. hem memuriyet var memuriyet var. ben müh. alanından gircem. yds de 80 üstü. iyiside var kötüsüde yani memurluğun. çocuğumla daha iyi vakit geçirmek istiyorum ben. tercihim memurluk yönünde. hemde şuan başka derslerede çalışıyorum bisürü sınavım var. ama pes etmiyorum çünkü eliömde fırsat varken çalışmadım 2014 te şimdi çok çok dar vaktim var ama umutluyum :)

Merhaba kızlar dün kpss çalısmaya karar verdim ve bugünde sizleri keşfettim. Artık bende buradayım bana fikir verin lütfen çokmu geç kaldım. Mühendislik mezunuyum ve tek düşüncem akademisyenlikti takii en sonki ales sınavına kadar benim için hüsrandı o yüzden kpss yide denemek istedim ama daha önce hiç deneyimim olmadıgı için nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum gy de sorunum yok ama gk de bir okadar uzağım önerilerinizi bekliyorum :))) hepinize kolay gelsin :)
geç değil. ben şuan kpss ye çalışamıyorum bile :) başka derslerim var çünkü. ama yinede umutluyum :) benimde müh. 2014 te bende sen gibiydim. g.k. sıfırdı. mat. iyiydi ne geldiyse ondan geldi zaten. son 3 ay çalıştım sadece 82 alabildim. şimde y. lisans var o yüzden çalışamıyorum. arada bakıyorum ama 2 gün bakıyorsam 3 gün yok. ama yinede pes etmicem :) aradada kurum sınavlarına giriyorum yine. ben hiç akademisyenlik düşünmedim. bana zor geliyor sürekli ders çalışcam gibi geliyor :) düşünsemmi acaba ? aslında yds ve ales 85 üstü. ama ortalamam iyi değil. bide artık torpile döndü iş heryerde olduğu gibi

Bu topiği çok seviyorum:) iki aydır takip ediyorum mistik kedi şevk veriyosun bana :) sosyoloji mezunuyum, felsefe grubu öğretmenliği veya sosyologluk için hazırlanıyorum, bu süreçte bende burdayım inşallah :KK28:
hoşgeldin, ne mutlu bana, birlikte çalışalım hatta çalışmalara hız verelim :KK66:

sadece kendine plan hazırla ve onu uygula
herkesin çalışma şekli farklı farklı
kendine göre bir plan uygulamalısın
burada önemli nokta o plandan kaytarmamalısın. neye karar verdiysen sonuna kadar onu yap. misal bugün mattan şu konu bitecek şu kadar soru çözeceğim dedin, onu bitirmeden hiçbir işe geçme hatta uyuma. tabii sınırlarını da bileceksin. kendinden imkansızı isteme yoksa şevkin kırılır. ben ilk zamanlar öyleydim. tabi başaramadığım için ertesi güne devam etme şevkim de kalmıyordu. o yüzden planın makul olsun :KK66:
evveliyat, tarihin pusulası, pegem bilinen sağlam kaynaklar. böyle..

o zaman o arkadaşın çalışmasın madem memuriyet sıkıcı madem atama yok :KK66:
sen de memur olduğunda bakar kendin öğrenirsin artık bakalım sıkıcı mıymış :KK66:
her ne kadar arkadaş da olsa kötü yönde seni etkileyen insanlarla gelecek planlarını paylaşma derim.
insanlar birbirlerini daha çok ateşlemeli, motive etmeli, destek olmalı. geç de olsa hayattan öğrendiğim nadir şeylerden biridir: önüne düşüncesiz sözleriyle set çeken insanlardan uzak dur :KK19:

ben kulaklarımı tıkıyorum kimseye bakmıyorum valla. sanki özel çok mu kolay. ben özelde çalıştım oda kolay değil. hem memuriyet var memuriyet var. ben müh. alanından gircem. yds de 80 üstü. iyiside var kötüsüde yani memurluğun. çocuğumla daha iyi vakit geçirmek istiyorum ben. tercihim memurluk yönünde. hemde şuan başka derslerede çalışıyorum bisürü sınavım var. ama pes etmiyorum çünkü eliömde fırsat varken çalışmadım 2014 te şimdi çok çok dar vaktim var ama umutluyum :)
hay bin yaşa :KK66: :KK19: özel sektörün ne olduğunu hepimiz biliyoruz. ve eğer çalışıp cebine yüksek bir puan koyarsan da atanmanın atla deve olmadığını da ben gördüm. sürüyle arkadaşım atandı mis gibi çalışıyorlar. kararlılığımızdan vazgeçmeyelim biz yeter ki :KK66:

Çok Haklısınız içimde öyle bi Hırs var ki özeli biliyorum yıllarca çalıştım ama yok bi yerde tıkanıyo yanı saol kız Bendeki herseyi aldı götürdü daha oturmadım Kitabı'n basına kendime gelmemmmm lazım

X