- 8 Nisan 2015
- 1.769
- 1.266
- Konu Sahibi Mistik Kedi
- #1.321
yatana kadar kasacağız artık telafi etmek içinBenim de öyle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yatana kadar kasacağız artık telafi etmek içinBenim de öyle.
Bakalm :)yatana kadar kasacağız artık telafi etmek için
yok yok değilim benim hasta olmam meşhurdur ama bu sabah değilim çok şükürMistik
Hasta falan değilsin di mi
Geç yattın kalkamadın sadece
Seni göremeyince şaşırdım
hadi çalışalım öğlen 12ye kadar hiç kımıldamadan çalışacağız 2 saat.KPSS Çalışmak istiyoruuuummmmmmm
ahhh canım mümkün değilki. yarına 2 ödev teslimim perşembeye rapor teslimim var. ben çok çalışıyorum ama kpss ye vakit hiç kalmıyor. sabah kalktım ödevlerle uğarışıyorum gerçekten ağır müh. dersleri 1 sorunun çözümü 3 -4 sayfa yı alıyor tabi soruları çözmek için çalışmak başka sorularda çözmek gerek. ama bu gazla dersler bitsin kpss ye 10 saat bile ayırırm. en azından daha az yoruyor :)hadi çalışalım öğlen 12ye kadar hiç kımıldamadan çalışacağız 2 saat.
sonra mola verir yeniden devam ederiz
şu şey sorularımı kaç ağaç sığar, kaç küp gerek vs ?ya ben şu fonksiyonlar ebob ekok konularını tam olarak sindiremedim galiba.
bazen öyle bir tutuluyorum ki ilerlemek mümkün değil.
tam konuyu sindirebilsem daha önce çözmediğim bir soru bile olsa çözebilirim ama farklı soru geldiğinde kalıyorum. çok sinir.
yok onları yapıyorum da problemleri okuyup anlayınca aha şunu soruyor diyip çözüyorumşu şey sorularımı kaç ağaç sığar, kaç küp gerek vs ?
Bu ne şimdi ?a bir pozitif tam sayı olmak üzere x=3a-1 bir asal sayıdır. buna göre x sayısının pozitif tam bölen toplamı nedir?
cevap 3a
şimdi x asal sayı olduğu için 3a-1 değeri asaldır.a bir pozitif tam sayı olmak üzere x=3a-1 bir asal sayıdır. buna göre x sayısının pozitif tam bölen toplamı nedir?
cevap 3a
anladım :) işte böyle harflerin içinde kayboluyorumşimdi x asal sayı olduğu için 3a-1 değeri asaldır.
ozaman 3a-1 sadece 1 ve 3a -1 ile bölünür. ya da bunların eksi işaretleriyle. sadece pozitif istemiş. ozaman 3a-1+1=3a
aynen böyle süper oldu işte :)mesela 5 bi rasal sayı ya. 5 neler bölünür: 1,5,-5,-1 bunların sadece pozitif tam bölenlerini alırsak 1+5 = 6 oluyor.
sayılara dökülünce daha net anlaşılıyor
Off şu yüksek lisans darısı başıma yaaahhh canım mümkün değilki. yarına 2 ödev teslimim perşembeye rapor teslimim var. ben çok çalışıyorum ama kpss ye vakit hiç kalmıyor. sabah kalktım ödevlerle uğarışıyorum gerçekten ağır müh. dersleri 1 sorunun çözümü 3 -4 sayfa yı alıyor tabi soruları çözmek için çalışmak başka sorularda çözmek gerek. ama bu gazla dersler bitsin kpss ye 10 saat bile ayırırm. en azından daha az yoruyor :)
Ben de şu başvurular başlasn ve bitsin. Kpss ye odaklanıcam. Şimdi sadece ingilizce.ahhh canım mümkün değilki. yarına 2 ödev teslimim perşembeye rapor teslimim var. ben çok çalışıyorum ama kpss ye vakit hiç kalmıyor. sabah kalktım ödevlerle uğarışıyorum gerçekten ağır müh. dersleri 1 sorunun çözümü 3 -4 sayfa yı alıyor tabi soruları çözmek için çalışmak başka sorularda çözmek gerek. ama bu gazla dersler bitsin kpss ye 10 saat bile ayırırm. en azından daha az yoruyor :)
inşallah canım. doğuma kadar zaten 1 ay oluyor boşluk. orada ne yaparsam. ben bu arada hala tercih yapmadım. zaten atanamıyoruz birde 15 tl para alıyorlar yaBen de şu başvurular başlasn ve bitsin. Kpss ye odaklanıcam. Şimdi sadece ingilizce.
Tarihte bayagı ilerlemistm zaten.mat ve turkcede de sadece soru cozerm.
Cog kaliyo ve vat.
Hadi bakalmm bi dahaki aya gazlarz new smile cım:)