- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
- #2.241
inşallah canım inşallah. birde uzun süre masa başında kalamıyorum ben. o yüzdende şuan deneme yapamam. sürekli kalkıp bi yürüyüş yapmama gerekiyor. ağrı oluyor uzun oturunca. bakalım artık doğsunda elden geldiğinceöyle deme
bizim hocalar konu bitecek diye denemeleri ertelemeyin
test çözün, bilmediğinizi öğrenirsiniz diyorlar
zaten kitaplardakilerin çoğu öğretmeye yönelik
son denemede 26 matematik yapmışım ben bile inanamadım
kolay soruları yanlış yapmışım
ama senin durum farklı tabii, sen elinden gelenden fazlasını yaptın, bebiş de uslu olacak annesi bu sene atanacak
sorular nasıldı canım zor muydu?Uzun zamandır hiçbir şey yapmıyordum. Dün gece tekrar başladım..
Dün ihtiyaç TG 5 girdim ama soru olarak denemelerimi yazmıyorum ben. Çünkü tarih ve Vatandaşlık hiç yok bende. Okumadıgim soruyu nasıl yazayım
Azminiz daim olsun kızlar. Hepinize maşallah..
Matematik zordu, inanılmaz vakit alıcıydi. GK e 20 dk kaldı zaten benim. O yüzden bilemiyorum pek sorular nasilsorular nasıldı canım zor muydu?
anladım canımMatematik zordu, inanılmaz vakit alıcıydi. GK e 20 dk kaldı zaten benim. O yüzden bilemiyorum pek sorular nasil
bu eski liste canım. yenisinin eklemedi daha mistik kedi.Uzun zamandır hiçbir şey yapmıyordum. Dün gece tekrar başladım..
Dün ihtiyaç TG 5 girdim ama soru olarak denemelerimi yazmıyorum ben. Çünkü tarih ve Vatandaşlık hiç yok bende. Okumadıgim soruyu nasıl yazayım
Azminiz daim olsun kızlar. Hepinize maşallah..
bu eski liste canım. yenisinin eklemedi daha mistik kedi.
her halde yoğun oda biraz sen biriktir yeni listeye eklersin ya da bizimkileri sil sen. kaç kişi ekledi bilemicem ben ama benimki eski :)
bu eski liste canım. yenisinin eklemedi daha mistik kedi.
her halde yoğun oda biraz sen biriktir yeni listeye eklersin ya da bizimkileri sil sen. kaç kişi ekledi bilemicem ben ama benimki eski :)
Aa öyle mi? Neyse artık, nasılsa bu listede siralama değişmedi.
evet hala tekim yarın son. artık gelmezse zorla getirilecek. yarın 40+0 oluyoruz :)Ayy hayatım sen hala tek kişi misin maaşallah
Sağlıkla gelsin cici bebek
evet hala tekim yarın son. artık gelmezse zorla getirilecek. yarın 40+0 oluyoruz :)
sıkıntım yok canım. rahatım ne yapayım gelmek istemiyor bebiş keyfi yerinde :) artık geleceği zaman gelecek. sağlıklı olsunda biraz bekleyelim sorun değil :)olsun olsun iyisiniz
nazarımız değmesin ama
maaşallah iyisin
insanlar sülalecek bekliyor doğumu sen huzurlu gibisin de
her şey yolunda gider inşallah
gözün aydın canım :) ben pek çalışamıyorum malesefçalışmalarınız nasıl gidiyor arkadaşlar dün gittiler kaynanamgil
aynen canım ben de daha uğraşmak istemiyorum sıkıldımgözün aydın canım :) ben pek çalışamıyorum malesef
doğumdan daha çok kpss stresi var. bir daha uğraşmak istemiyorum inşallah olur bu kez
Evet canım tatlımı tatlı bir oğluşum oldu bin şükürayy ben de kimse güncellememiş diye baktım kinew smiles doğuma gitmiş
hayırlı doğumlar diyecektim ama doğmuş da büyümüştür bizim delikanlımız şimdiye
bolca sarılıp koklaşmalar dileyim
kızlar onlar koklaşadursun biz de çalışmaya devam edelimmmm
Evet canım tatlımı tatlı bir oğluşum oldu bin şükür
Teşekkürler teyzesisağlıkla büyüsün
çok sevindim
iyisiniz demek ki bizi unutmadığına göre