- 8 Nisan 2015
- 1.769
- 1.266
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
- #2.201
vaaaaay süpersincanım planım dahilinde hareket etmeye çalışıyorum,
plan derken öyle saati saatine plan yaptığım yok tabi :) olsa da uyamam
mesela sözel konuları ocağa kadar bitirecem dedim, her gün aynı tempoda çalışamadam da ocakta konuları bitirmiştim
şimdi günde 500 soru hedefim var, ona ulaşmaya çalışıyorum
tekrar ile beraber yapınca 500 yaptığım oldu, ama saldım sanırım bu aralar biraz
iki gündür de hastayım kitap açamadığımdan netten birkaç video izledim
yarından itibaren özel dersle matematiğe başlayacağım,
artık planım günde 6 saat matematik,
kalan 7 saatte sözel derslerden soru ve tekrar yapmak (yine sözelden 500 soruya ulaşma) şekllinde
biraz tatlı rekabet olursa birbirimizi tetikleriz canım soru çözmede, çok iyi olur öyle
evde biri varken çok zorevet bir aydır bendeler eltim 15 günlüğüne misafir edecekti ben ders çalışayım diye güyaaaaaaaaaaaaaa...
6. gün bana geri yolladı kendi gezmeye gitti memlekete
[th]Dersler[/th]
[th]Mistik[/th]
[th]damdan[/th]
[th]new[/th]
[th]drioli[/th]
[th]hkn[/th]
[th]aaynaa[/th]
[th]silolita[/th]
[th]Cciko[/th]
[th]ikialin[/th]
[th]smy[/th]
[th]lvly[/th] [th]yaren[/th]
[th]kedilo[/th]
[th]asend[/th]
[th]Ann[/th] [tr]
[td]Türkçe[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]54[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sözel Mantık[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Matematik[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]139[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]83[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Geometri[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]12[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sayısal Mantık[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Tarih[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]220[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]200[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Coğrafya[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]82[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]207[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Vatandaşlık[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]317[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]60[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Güncel[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Deneme[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Topl. Soru Say.[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]453[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]400[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]521[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
stres yapma canım gittiklerinde düzenli bi çalışma ile toparlarsın
ay evet ya senin mesajını görmeden yazmışım ben de onaKendimden çok senin kazanmanı isteyeceğim
Azmine maaşallah
O küçük beye de aferim annesini üzmüyor
Umarım ilerleyen süreçte de öyle olur
ay öyle mi düşünüyorsun canım ya son aylarda manyak gibi çalışacağım şimdi onlar buradayken adapte olamıyorum ya
canım ya inan aksi gibi bir uykum oluyor kendimi tutamıyorum ya onların olması direk beni rahatsız ediyor artık önceden bu kadar değildi ama bu gelişlerinde biz seni çalış diye aldık oğlumuza dediler bana kaynatam eltim ve kaynımın yanında beni çok üzdüler atak geçirdim o gece bu gelişlerinde beni çok üzdüler o yüzden çok rahatsızlık duyuyorum kötü davranmıyorum onlara ama kalbim kırık ve benim sıkıntım kpsssevde biri varken çok zor
hem onlara hizmet et hem ders çalış... çok zor..
artık uykundan çalacaksın mecbur geceleri falan
ben ihtiyaç derim arkadşlarım da yorum yapar gerçi almadım bu sene ihtiyaç fakat hep iyi olur profiline baktım tokatlı mısın canımLise mezunu hemşirelik mezunuyum evliyim ve 4 aylık hamileyim yeni ders calismaya başlamayı düşünüyorum ama hangi kaynağı alsam bilemedim tavsiyeleriniz nelerdir
evet yeni setini öneren çok oluyor ben de tokatlıyımEvet.tokatliyim bana da ihtiyaç cazip geliyor
biz seni çalış diye aldık oğlumuza nasıl bir söylemdir yacanım ya inan aksi gibi bir uykum oluyor kendimi tutamıyorum ya onların olması direk beni rahatsız ediyor artık önceden bu kadar değildi ama bu gelişlerinde biz seni çalış diye aldık oğlumuza dediler bana kaynatam eltim ve kaynımın yanında beni çok üzdüler atak geçirdim o gece bu gelişlerinde beni çok üzdüler o yüzden çok rahatsızlık duyuyorum kötü davranmıyorum onlara ama kalbim kırık ve benim sıkıntım kpsss
ben de pegem öneriyorumLise mezunu hemşirelik mezunuyum evliyim ve 4 aylık hamileyim yeni ders calismaya başlamayı düşünüyorum ama hangi kaynağı alsam bilemedim tavsiyeleriniz nelerdir
gitme işler 15 gün uzadı gibi duruyor canım bir haftasını eltimde geçirecek ama kalan hafta nasıl geçecek bilemedim yakacaklar sınavımı ya ona çok üzülüyorum uyumamam lazımbiz seni çalış diye aldık oğlumuza nasıl bir söylemdir ya
herkes ister çalışmayı sanki sen bile isteye çalışmadın
bazı insanlara sadece akıl fikir diliyorum
sana da sabırlar
Çalışıp çalışmaman onlara mı dertmiş, ayrıca madem bu kadar dert ediyolar gelip KPSS çalışmana engel olmasınlar o zaman. Ay sinir oluyorum böylelerine yacanım ya inan aksi gibi bir uykum oluyor kendimi tutamıyorum ya onların olması direk beni rahatsız ediyor artık önceden bu kadar değildi ama bu gelişlerinde biz seni çalış diye aldık oğlumuza dediler bana kaynatam eltim ve kaynımın yanında beni çok üzdüler atak geçirdim o gece bu gelişlerinde beni çok üzdüler o yüzden çok rahatsızlık duyuyorum kötü davranmıyorum onlara ama kalbim kırık ve benim sıkıntım kpsss
belki kazanamayabilirim diyince kaynanamın yüzü düşüyor sanki bu işlerin garantisi var tuhaflar yaÇalışıp çalışmaman onlara mı dertmiş, ayrıca madem bu kadar dert ediyolar gelip KPSS çalışmana engel olmasınlar o zaman. Ay sinir oluyorum böylelerine ya
hiçbir şey bilmeden yargıda bulunanların tavrı o oluyo zaten canım, dert etme sen önüne bak. Kazanırsın inşallah Allah yardımcın olsun.belki kazanamayabilirim diyince kaynanamın yüzü düşüyor sanki bu işlerin garantisi var tuhaflar ya
canım onların lafını duymazdan geleceksin mecbur,belki kazanamayabilirim diyince kaynanamın yüzü düşüyor sanki bu işlerin garantisi var tuhaflar ya
inş canım bu sene kalbimi çok kırdıklarından çok soğudum ses oluyor kaynatam yan odada bağırıyor küfürlü konuşmaları oluyor kendinden başka dünyada kimseyi beğenmiyor atanamazsın diyorcanım onların lafını duymazdan geleceksin mecbur,
zaten stres yapıyorsun bir de onu takarsan olmaz,
bak onlar gidene kadar akşamları biraz erken çekil mesela 11 de değil 10 da geç odana uykundan da bir saat ver eder sana ekstra 2 saat.
onlar hep evde olunca da çok zordur, ama üzülme, bir haftaya giderlermiş madem, açığını kapatırsın birazcık sıkı çalışmayla