-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
- #2.261
Teşekkürler teyzesi
Ufak problemlerimiz var tabi dikiş sancısı süt yokluğu vs.
Ams genel olarak iyiyiz çok şükür
Teşekkürler teyzesi
Ufak problemlerimiz var tabi dikiş sancısı süt yokluğu vs.
Ams genel olarak iyiyiz çok şükür
new canımcım nasılsın yeğenimiz nasıl?Evet canım tatlımı tatlı bir oğluşum oldu bin şükür
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy çalışamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmherkes nerde
bende öyle canım ya zorla çalışmaya gayret ediyorum. Şubat ayı verimsiz geçti. Anayasa çalışacağım diye diğer dersleri unuttum resmen. ..denemede türkçe neyim bile düştü. ..acilen toparlanmamiz lazım. ..ayyyyyyyyyyyyyyyyyy çalışamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
haklısın canım inan ya deneme falan çözmem lazım konularım bitmedi çok üzülüyorum kaynanam kaynatam bi geldi pir geldi tüm modum düştübende öyle canım ya zorla çalışmaya gayret ediyorum. Şubat ayı verimsiz geçti. Anayasa çalışacağım diye diğer dersleri unuttum resmen. ..denemede türkçe neyim bile düştü. ..acilen toparlanmamiz lazım. ..
bende uzun zamandır giremedim :) teşekkür ederiz teyzesiŞimdi gördüm hayirli olsun,
Hayırli saglikli uzun ömürlü olsun.
Uzunca suredir foruma giremiyorum çalışsam da buraya yazma sansim olmuyor pek. Herkese iyi calismalar, sana da bebeginle sancisiz bir baslangic diliyorum. En guzel zamanlari simdi annelik en güzel duygu olmali, Allah kimseyi evlat hasretiyle sinamasin.
new canımcım nasılsın yeğenimiz nasıl?
teyzeleri selamlar...Gunaydin kizlar 2 haftadr gremdm.kizlar cosmustr ddm.hc dvam etmemis tablo.
new smiles hayirli olsun allah anali babali buyutsun canim
bilmiyorum canımMistik kedi neden yoksmykmy biliyo musun ?
Aynen o ara iyiydi aslında
Ben çözdüğüm soruları saymaya üşeniyorum sorun o
O kadar güzelmiş ki, duygulandım, hayran kaldım.Aynen ben de cözdüklerimi saymaya ve yazmaya üseniyorum, bu ara daha iyi motive oldum ama sınava, yarın da dile girecegim bakalım... Bi vatandaslık kaldı benim, az bi tarih, bir de matdan eksik oldugum bikac konum var. İzinliyim calısıyorum vata. Sonra full deneme cözecegim.
Sizlere gelsin;
Fazla da hırs yapmanın bir anlamı yok, hırsımızdan vazgecince hayatımız düzene giriyor. Ha bu demek degil ki calısmayacagız, ama bu olmazsa ucunda ölüm yok... Calısıp Allah'a bırakacagız.