- 8 Nisan 2015
- 1.769
- 1.266
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
- #2.161
iyiki yazmışın bak birinci oldun tebrik ederimmcanımm bu hafta soru sayımı düzenli tutmadığımdan girmedim, yarından itibaren gireyim diye düşünmüştüm
Haftaiçi biraz rahatsızlık biraz dışarı işleri derken öyle yoruldum ki
bugün de bi bıkkınlık var üzerimde, kalem oynatamıyorumsayıyı tuttuğum kadarını yazayım bari :)
teşekkür ederimiyiki yazmışın bak birinci oldun tebrik ederimm
tebrikler canımteşekkür ederim
tebrikler canım
bu hafta herkes biraz kopmuş sanırım :)
Evet hala tek parçayım geçen haftaki sancılardan eser yok :)Ben de seni merak etmiştim
Iyisin ve hala tek kişisiniz galiba
online bi deneme yaptım o da moralimi bozdu koydu, iki kere yaptılar birinde sistem hata verdi sonucu hesaplayamadılar ikincisinde sıkıntıdan soruları anlış okumuşum. iyileşir iyileşmez şöyle kağıtlı kalemli bi tg denemesine katılcamhaftaya ben de iyice toparlanırım inş arkadaşlar şuan çalışma düzenim tamamen bozulmuş durumda deneme sınavına girdiniz mi ?
benim konu eksiklerim var canım tarih başlı coğrafya başlı anayasaya başlamadım mat tam gibi diyeceğim türkçe öyle moralim bozulur diye de girmedim ama en yakın zamanda elimdeki denemelerden birini yapıp bir nabız kontrol edeceğimsende durum nasıl?
canım artık denemelere başlamalı, ama moral bozmadan. yanlış yaptığın soruları iyi analiz edip konu tekrarında o kısımlara yüklenmek lazım. ilkinde moral bozmuştum da tevekkeli yanlış hesaplamışlar :)benim konu eksiklerim var canım tarih başlı coğrafya başlı anayasaya başlamadım mat tam gibi diyeceğim türkçe öyle moralim bozulur diye de girmedim ama en yakın zamanda elimdeki denemelerden birini yapıp bir nabız kontrol edeceğim
Kaç puan geldi sana canım bölüm ne?nkonuların bitti micanım artık denemelere başlamalı, ama moral bozmadan. yanlış yaptığın soruları iyi analiz edip konu tekrarında o kısımlara yüklenmek lazım. ilkinde moral bozmuştum da tevekkeli yanlış hesaplamışlar :)