- 17 Aralık 2014
- 2.002
- 891
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
- #2.041
canın ne zaman eklemek isterse
sadece pazar gecesi sıfırlıyorum listeyi. pazar gecesine kadar girdin girdin
çok geçmiş olsunaçılışı yaptım :)
ben sanırım grip oluyorum kızlar hiç zamanı değil ne yapıp edip onu geri göndermeme gerek. boğazım çok acıyor, burnum akıyor
dikkat edin salgın var
açılışı yaptım :)
ben sanırım grip oluyorum kızlar hiç zamanı değil ne yapıp edip onu geri göndermeme gerek. boğazım çok acıyor, burnum akıyor
dikkat edin salgın var
açılışı yaptım :)
dikkat edin salgın var
Günaydın kızlar
tebrik ederim arkadaşım
allahım yardımcın olsun. bebeğin var ilaç falanda kullanamazsın .allah şifa versinaçılışı yaptım :)
dikkat edin salgın var
çok geçmiş olsun
hemmen iyileşirsin umarım
çok dikkat et kendine
sağ ol canım yaparım dediklerini. zaten pek yatakta grip geçirdiğim olmaz ama yinede halsizlik oluyor. nefes sorunu vs. neyse bakalım enerjim tükenmesinde :)zencefil ve limon
çay yap iç
zencefilin tazesini bulursan daha iyi
tadı da güzel
onlar yoksa da ne varsa onu kaynat elma bile olur
günaydın canım ben bu gece 2 ye kadar kızımı salladım.2 den 5 kadar da ders çalıştımGünaydın kızlar
teşekkürler canım :)Tebrikleeerr
Çook geçmiş olsun
Günaydınnn
Ben bu hafta da görünmez olacağım Açıköğretim okuyorum aynı zamanda final haftası,
Herkese verimli çalışmalar diliyorumm
Eğer benim adımda uzun geliyorsa tabloya sadece lovely yazabilirsiniz hatta lvly bile olur
sağ olasın canım, evet Allahtanki biraz güçlüyüm yatarak değilde biraz halsizlikle atlatıyorum. bakalım c vitamini, limon portakal ne varsa artık :) zaten vermedi dr.um ilaç bugün gittim.allahım yardımcın olsun. bebeğin var ilaç falanda kullanamazsın .allah şifa versin
1 limon suyuna 1 çay kaşığı bal katıp iyice çırpıp üzerine sıcak su.1 çay bardağı kadar yeterli.ben hamileyken grip olmadan hemen bunu yapıyodum iyi geliyodu .limon çok iyi geliyo gerçektensağ olasın canım, evet Allahtanki biraz güçlüyüm yatarak değilde biraz halsizlikle atlatıyorum. bakalım c vitamini, limon portakal ne varsa artık :) zaten vermedi dr.um ilaç bugün gittim.