- 22 Temmuz 2014
- 30.027
- 28.248
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
- #2.001
doğum yaklaşıyor canım bana bebek için dua etmeyi unutmaben kendi ismimi kısaltayım :) en sonkine eklemek isteyen arkadaşlar eklesin :)
bu arada enerjim sıfır
ben kendi ismimi kısaltayım :) en sonkine eklemek isteyen arkadaşlar eklesin :)
bu arada enerjim sıfır
ederim tabi canım. inşallah tez zamanda yüzün gülecek :)doğum yaklaşıyor canım bana bebek için dua etmeyi unutma
valla öyle canım. 2 gündür kötüyüm, bi sürü iş hallettim bu güne kadar bişi yoktu. yani normal ağrılar şikayetler vardı. ama 2 gündür çok fazla kasık ağrısı var. artık açılma falan mı oluyor bilmiyorum. salı gidicem bakalım ne görücez, bu bebiş 40. haftayı bekelemeyeck sanırım :) ya da bunlar normal bilmiyorumki ilk olunca yorum yapamıyorum çokyine bile çok iyisin
bir koltukta bir sürü karpuz bir de karında bebek
çok iyi gidiyorsun
ederim tabi canım. inşallah tez zamanda yüzün gülecek :)
valla öyle canım. 2 gündür kötüyüm, bi sürü iş hallettim bu güne kadar bişi yoktu. yani normal ağrılar şikayetler vardı. ama 2 gündür çok fazla kasık ağrısı var. artık açılma falan mı oluyor bilmiyorum. salı gidicem bakalım ne görücez, bu bebiş 40. haftayı bekelemeyeck sanırım :) ya da bunlar normal bilmiyorumki ilk olunca yorum yapamıyorum çok
işte bende rahat davrandım. nasılsa iyiyim diye biraz iş yaptım dün. sanırım baskıyı arttırdı. yoksa gerçekten çok rahattım hem bulantım olmadı. hem başka şikayetim sırt ağrısı dışında. eee artık sona yaklaştık bunlarda normal sayılır. buna şükür. 9 ay yatanlar var etrafımda. bu kadarına artık katlanmak gerek :)Ben kolay bir hamilelik geçirdim galiba
37. Haftada işi bıraktım 39 da Sezeryan ile doğdu bebek
Hayra eşim Cumartesi işi bıraktım Pazartesi ile giderken seni de götürürüm evde yalnız kalma dedi
O zaman dedim ben işi niye bıraktım kendi işime giderdim 50 kişi var bir şey olsa hastaneye götürürlerdi demiştim
Arkadaş 4 hafta varken işten ayrıldı 3 hafta erken doğurdu ama o evde ağır bir şeyler kaldırmış için bor garip olmuştu diye anlattı sonra
Dikkat et kendine hem fiziksel hem de psikolojik olarak yorma kendini
Benim de çevremdekiler hep 9 ay yatarak geçiriyorlar.işte bende rahat davrandım. nasılsa iyiyim diye biraz iş yaptım dün. sanırım baskıyı arttırdı. yoksa gerçekten çok rahattım hem bulantım olmadı. hem başka şikayetim sırt ağrısı dışında. eee artık sona yaklaştık bunlarda normal sayılır. buna şükür. 9 ay yatanlar var etrafımda. bu kadarına artık katlanmak gerek :)
canım hala katılmak istiyor musunbu sayfayi nasil gozden kacirdim tablo yu nasil yapiyorsunuz bende takilayim size 2 yere takiliyorum burasi da hareketliymis
ben kendi ismimi kısaltayım :) en sonkine eklemek isteyen arkadaşlar eklesin :)
bu arada enerjim sıfır
canım hala katılmak istiyor musun
ekleyelim mi listeye ?
sağ ol canım haklısın :)Benim de çevremdekiler hep 9 ay yatarak geçiriyorlar.
Nazar değmesin sen çok iyisin Maşallah
olur hiç farketmez benimki uzun olmuş :)smile yazalım sana
ya da sadece böyle bi :) smiley mi koysam
hahhh hahh bunu çok beğendim valla bunu koyalım :) çok yaratıcı