- 28 Kasım 2015
- 530
- 437
- 34
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
- #2.061
Vallahi takdir ettim seni :)günaydın canım ben bu gece 2 ye kadar kızımı salladım.2 den 5 kadar da ders çalıştımsabah kızım 8 de ayaktaydı
Geçmiş olsun canım, tez zamanda geçsin inşallah :)sağ olasın canım, evet Allahtanki biraz güçlüyüm yatarak değilde biraz halsizlikle atlatıyorum. bakalım c vitamini, limon portakal ne varsa artık :) zaten vermedi dr.um ilaç bugün gittim.
tamam canım aldım tarifini. bende pek ilaç kullanan biri değilim aslında. hep ayakta biraz halsizlikle işte limon mandalina ne varsa bi şekilde geçiyor. en kötüsü şu boğaz ağrısı ve gıck gibi şeyler. birde nefes almak zor.1 limon suyuna 1 çay kaşığı bal katıp iyice çırpıp üzerine sıcak su.1 çay bardağı kadar yeterli.ben hamileyken grip olmadan hemen bunu yapıyodum iyi geliyodu .limon çok iyi geliyo gerçekten
sağ ol canım, inşallah bakalım, markette meyve bırakmadım :)Geçmiş olsun canım, tez zamanda geçsin inşallah :)
tamam canım aldım tarifini. bende pek ilaç kullanan biri değilim aslında. hep ayakta biraz halsizlikle işte limon mandalina ne varsa bi şekilde geçiyor. en kötüsü şu boğaz ağrısı ve gıck gibi şeyler. birde nefes almak zor.
bebekte biraz erken gelecekmiş bu arada :) bugün kafasının çok aşağı indiğini söyledi dr.um. çatı muayenesi yapmadı çünkü doğumu tetikliyormuş. haftaya yapacak bakalım korkularım hat safhada :) ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum biraz kontorllü gidicez o yüzden. ama çok ürkütücü, normal olacak doğum
senin durumunda zormuş :) facan bir kız ile :)
sağ ol canım inşallah bakalm. şimdi 36 +2 deyiz. zaten 37 den sonra kuveze girmiyormuş. riskli dönemi atlatmaya 3-5 gün var işte. zaten dr. benzer şeyler söyledi. bizimki şimdi 3 kilo. 4 kilo doğan bebekte kuveze giirebiliyormuş korkma dedi. zaten hemende doğmaz sancım falan yok sadece ayakta kalınca kasık ağrısı oluyor. ama aktif olmak çok etkili olmuş bunu anladım.tedirgin olma
37. haftadasın zaten
bir de artık bebekler eskisi gibi değil nasıl doğan nesil iri ise içerdekiler de iri ve gelişkin oluyor, bu nedenle bir kaç hafta önce gelişimini tamamlıyor
eskiden bebek kırk gün gözünü açmazdı vs derler şimdi yeni doğanlar fıldır fıldır
benimki sezeryanla 39 da doğdu yani biz onu dışarı o istemeden çıkardık buna rağmen gözü açık diri idi meme vs emiyordu gelişimi tamamlanmış oluyor
sağlıkla kucağına al diyeyim şimdiden
sağ ol canım inşallah bakalm. şimdi 36 +2 deyiz. zaten 37 den sonra kuveze girmiyormuş. riskli dönemi atlatmaya 3-5 gün var işte. zaten dr. benzer şeyler söyledi. bizimki şimdi 3 kilo. 4 kilo doğan bebekte kuveze giirebiliyormuş korkma dedi. zaten hemende doğmaz sancım falan yok sadece ayakta kalınca kasık ağrısı oluyor. ama aktif olmak çok etkili olmuş bunu anladım.
inşallah bakalım bizimkide kolayca doğar zamanı gelince. sancı falanda çıkmadı nst de. 2 gün önceden haber versin de hazırlıklı olalım :)benim oğlan ameliyathanede bile dönüyordu hatta geyik yaptılar bavul topluyor bak bunun daha içerde yeri var vs
aslında sezeryanda 38 de alıyorlar ama iyi deyip bekletmişti benimkini
37 ye kadar da aktif olarak sabah 8.30 akşam 18.30 çalıştım tüm işlerimi tamamlayıp bıraktım vs vs
senin cici oğlun da güzelce haber verip gelsinnn
allah razı olsun.hepimizn yardımcısı olsun rabbimVallahi takdir ettim seni :)Allah yardımcın olsun.
allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin .ama tek parçayken bol bol çalışmaya baktamam canım aldım tarifini. bende pek ilaç kullanan biri değilim aslında. hep ayakta biraz halsizlikle işte limon mandalina ne varsa bi şekilde geçiyor. en kötüsü şu boğaz ağrısı ve gıck gibi şeyler. birde nefes almak zor.
bebekte biraz erken gelecekmiş bu arada :) bugün kafasının çok aşağı indiğini söyledi dr.um. çatı muayenesi yapmadı çünkü doğumu tetikliyormuş. haftaya yapacak bakalım korkularım hat safhada :) ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum biraz kontorllü gidicez o yüzden. ama çok ürkütücü, normal olacak doğum
senin durumunda zormuş :) facan bir kız ile :)
amin canım.allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin .ama tek parçayken bol bol çalışmaya bak
ürkütücü düşününce ama en doğal bişey allaha teslim ol yeter .benim kız 10 aylıkkanepelere falan çıkyo aynen bu bebiş gibi
ya ben anlamadım önizleme nerde, nasıl yapılıyor, ekleyemiyorum iki gündürKatılmak isteyen arkadaşlar, önizleme butonunu kullanarak hemen öğrenebiliyorsunuz
Baştaki ve sondaki quote silin, adınız hangi sıradaysa ekleyeceğiniz dersin o sırasına soru sayınızı yazacaksınız.