Kpss girmeye karar verdim geç mi kaldım?

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.404
6.189
Selam kızlar 24 yaşındayım liseden sonra hep özel sektörde çalıştım ve gına geldi kullanılmak çok çalışmak vs. Ticaret lisesi mezunuyum kpss ortaöğretim ile nerelere atanırım birde çalışmak için geç mi kaldım, bugün konu anlatım ve soru bankası aldım, aynı zamanda internettende çalışacağım

24 yaşındayım bende düşünüyorum ama sanırım geç kaldık. Seneye artık güzel hazırlanıp atanırız inşallah.

Hiç bir şey için geç değil umutsuz olma . Ortaöğretim çok fazla puan ister ama kendini ölçmüş olursun . Sınava girmelisin bence öz güvenin yerine gelir .

Geç kaldım diye düşünmeden sıkı bir şekilde çalışıp girin sınava. Olursa ne ala, olmazsa kendinizi denemiş olursunuz ve sonraki sınava nasıl çalışacağınızı anlamış olursunuz.

3 ay var daha sıkı bı calısmayla yapabılırsın yapmasanda kendını denersın bu kadar calısmayla ne puan almısım veya o calısma dogru bı calısmamıymıs dıye. Bende lısede bıtınce hemen gırmıstım hıc calısmadan 78 almıstım ortaogretım soruları cok zor olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…