- Konu Sahibi capricorn87
Ben olsam kısa süre için kreşe yollamazdım. Komşulardan falan üniversiteli genç kızlar yok mu? Yarım gün oyun ablası alın eve. Hem gözönünde olur. size ders vakti kalır. Hem de sürekli oyun oyun bunalmazsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru soyluyosunuz nasıl olacak bilmiyorum ama dediğiniz gibi sağlık daha önemliBende normalde ogretmenim kizimida krese gonderiyordum ama simdi gondermeyi dusunmuyorum.evet zor olacak ama evde olmasi daha iyi gozum arkada kalmaz.bence sizde gondermeyin elinizden geleni yapin ama saglik daha onemli
Normalde 9-9.5 ta yatar en geç nadiren geç yatıyor ama yinede erken kalkıyor yani inanın doğduğundan beri uyksuuz bir cicuktu acaba gerçekten doymuyor mu diye mama takviyesi başlama sebebim oldu yine uyumadı hiperaktivite şüphesi vardı çocuk psikiyatr gtakip edecekti ama korona dolayısıyla şimdilik ara verildi mecburen .Alerjisi var tedavisi devam ediyor içtiği bir ilac var doktor uyardı gece uykusu ağırlaşır bilginiz olsun panik olmayın diye ama yine sasmadi4,5 yas bu uyku duzeni icin cok buyuk,
bence uyanmasinin sebeplerine yogunlasmalisiniz,
odasi cok mu sicak, rahatsiz eden bir sey mi var? Baba polis oldugu icin onu ozluyor veya kaygi mi duyuyor ? COVID sureci evinizde nasil yasandi, cok etkilenmis olabilir mi?
Yaz aylari hava gec karardigi icin gec yatmasi normal olabilir ama yine de daha erkene cekmelisiniz bir sekilde.
Ogle uykusu sizin icin bir nefes zamani belki ama o da gece uyku kalitesini dusurecektir maalesef.
Onceliginiz uyku duzeni olsun, ondan sonrasi icinse anaokuluna gitmesi gerek sanirim, seneye okul cocugu olacak degil mi ?
Esim evde yabancı birisini istemez çünkü ev çok küçük ve gündüz de evde olma durumları oluyor birde evde olsa dahi bir kulağım hep onda olur sürekli kontrol etme gereği duyarım biliyorum ...o yüzden ben evdeyken olgileneyim o günlere denk grtir diyor sürekli başka gruplarla giriyorum o şekilde ve çok düzensiz oluyor dediğiniz gibi kreşe gondermeyecegim sanırım teşekkür ediyorumBen olsam kısa süre için kreşe yollamazdım. Komşulardan falan üniversiteli genç kızlar yok mu? Yarım gün oyun ablası alın eve. Hem gözönünde olur. size ders vakti kalır. Hem de sürekli oyun oyun bunalmazsınız
Kesinlikle TV çok izlemez ama telefonda bazen izlediği şeyler oluyor etkinliklerle ilgili şeylere meraklı proje diye diye bakiyor ama etkiliyor kesinlikle telefonu azaltmaya hatta yok etmeye çalışacağımgece uyanip aglamasinin sebebi TV de olabilir,
eger su surecte normalden cok TV izliyor ise bunun da onune gecmelisiniz.
Gece teroru olabilir mi?
Benim buyuk sipa ne zaman TV olayini abartsa ilk is uyku kalitesi duser, kabus gorup uyanmalar baslar, bir haftalik TV orucu ile normale doner.
Biz de evden calistigimiz icin su ara TV zamanini baya artirmistik, ama hemen etkilerini gorunce su an TV yasagi koydum
Esim evde yabancı birisini istemez çünkü ev çok küçük ve gündüz de evde olma durumları oluyor birde evde olsa dahi bir kulağım hep onda olur sürekli kontrol etme gereği duyarım biliyorum ...o yüzden ben evdeyken olgileneyim o günlere denk grtir diyor sürekli başka gruplarla giriyorum o şekilde ve çok düzensiz oluyor dediğiniz gibi kreşe gondermeyecegim sanırım teşekkür ediyorum