kpss den iyi bi puan almak için günde kaç soru çözmeliyim??

GOLDFLAY

ders,ders,ders..... :(
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2012
2.334
95
108
36
Muğla
Kpss de konuları çalşmak önemli tabi ama bolbol soru çözmek çok önemli .... arkadaşlar tabiki herkesin algılayışı zeka seviyesi farklıdr da... ama hani ortalama bi zekaya sahip birisi günde kaç soru çözmeli sizce kpss den şöyle güzel bi puan almak için... hani önceden kpss çalşmış atanmış birilernden özellkle yorum bekliyorum arkadaşlar... siz kpss çalştğnz dönemlerde günde kaç soru çözüyordunuz?? Kaç soru çözmemi tavsiye edersnz??

canım her konudan günde 100 soru cözmelisin... eğitim bilimleri var mıydı peki?? yoksa sadece genel kültür genel yetenek mi??

canım her konudan günde 100 soru cözmelisin... eğitim bilimleri var mıydı peki?? yoksa sadece genel kültür genel yetenek mi??
cnm sadece genel kültür genel yetenek ben myo mezunuyum önlisansdan giricm inş. her dersten 100 soru yani 5 ders var toplam 500 soru mu çok değil mi

eğer yeni başlıyosan her konudan 30 ile başla zaten 30 soru 2 test demek .. zamanla her konudan 50 ye sonrasında da 100 e cıkarmalısın... ki eylül ayına da çok az bir zman kaldı acele etmelisin....

eğer yeni başlıyosan her konudan 30 ile başla zaten 30 soru 2 test demek .. zamanla her konudan 50 ye sonrasında da 100 e cıkarmalısın... ki eylül ayına da çok az bir zman kaldı acele etmelisin....

ewt haklsn.. o zamn 30 ile başlayıp dediğin gibi toplam 150 soru civarı çözmelym

Son düzenleme:
arkadaşlar dershaneden faydalanıyor musunuz tavsiyeniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…