- Konu Sahibi JeuksDenfants
tekli yılların puanı geçerli olmuyomuş canım onu dikkate almıyolara yani. Arada atamalar olacak ama çift yıllarınkine bakıyolar. zaten sözleşmeli başvurulara bakıyorum çift yılları soruyolar. Aslında ben busene kendime daha çok güveniyodum iyi bi temel attım bu senede daha çok çalışırım dedim 80 geçerim diye umut ediyodum ama bu tekli yıllar meselesini es geçmişim. her türlü 2 sene bekliycez.
ama sözleşmeli yerlerede bakıyorum çünkü 73 yabana atılır bi rakam değil. bence gk gy zayıfsa alanı hiç düşünme başa çıkamassın belki 2 senede tamamlarsın amaa gk gy yetenekten açık veeceksen mantıklı olmaz. anladığım kadarıyla sana düz memurluk yeter. o yüzden günde 5-6 saat çalışmayla kesin yaparsın son 2 ay full deneme çözüceksin bu senede gir sonraki senede gir kendini denmemiş olursun. çok özelede girmek istemiyorum ama çok çalışmaya ihtiyacın varsa part time düşün derim. bankalarda hem kpss ye hazırlanıp hem de haftanın 3 günü çalışan arkadaşlarım vardı
canım şimdi anladım ya ,ben sadece atamanın yapıldığı yıldan bahsediyorsun sanmıştım..Yani sınava girdiğimiz yıl 2013 olduğu için,b grubu atamalarda hiçbir işe yaramayacak..Ya peki ben genel kültür genel yetenek yaptım diyelim,a grubu için alan puanım hesaplanmasında pazar günü bizim a grubu oturumuna girmek zorunda mıyım acaba,kafam karıştı yaa..Sadece gk-gy yapabilirsem ,diğer alan derslerinden fazla yapamasam da puan nasıl gelir acaba ? şimdi sana bişey sorucam,gk-gy hazırlanmam bu sene hiçbir işime yaramayacak öyle mi
Son düzenleme: