• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS de yerleşme şansı yüksek bölüm hangisi?

Yorgun

Ama azimli
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
375
78
318
herkese slm.ygs ye girdim 350 aldım lys ye de gireceğim ama bulunduğum yerde üniversite yok.2 çocuk.yaş 30.büyük ihtimalle aöf yazmayı düşünüyorum.kaybedecek zamanımda kalmadı.bitirdiğimde kpss ile çabuk yerleşebileceğim en çok alım olan bölüm varmı?kamu yönetimi düşünüyordum ama alımların artık iyice azaldığını söylediler memurlar nette.edebiyatta formasyon alamıyormuşsun okusam ne yapabilirim ki?işletme okusam mezun çok,riskli olur mu?yani anlayacağınız işin içinden çıkamadım.fikirlerinizi bekliyorum.

aöf çocuk gelişimi mi ne öyle bir bölüm var bitirince öğretmen olabilirsin

ben düz lise çıkışlıyım meslek lisesi çocuk bölümü mezunu şartı var onda maalesef

ben düz lise çıkışlıyım meslek lisesi çocuk bölümü mezunu şartı var onda maalesef

adalet meslek yüksek okulu var sanırım açılmış olması lazımdı
bitirince katiplik sınavlarına girebilirsin

herkese slm.ygs ye girdim 350 aldım lys ye de gireceğim ama bulunduğum yerde üniversite yok.2 çocuk.yaş 30.büyük ihtimalle aöf yazmayı düşünüyorum.kaybedecek zamanımda kalmadı.bitirdiğimde kpss ile çabuk yerleşebileceğim en çok alım olan bölüm varmı?kamu yönetimi düşünüyordum ama alımların artık iyice azaldığını söylediler memurlar nette.edebiyatta formasyon alamıyormuşsun okusam ne yapabilirim ki?işletme okusam mezun çok,riskli olur mu?yani anlayacağınız işin içinden çıkamadım.fikirlerinizi bekliyorum.

Önlisans okumayı düşünürsen büro yönetiminin ataması çok iyi. Bir de halkla ilişkiler peyda oldu bu yılki atamalarda.
Lisansta da ben iktisat okuyorum ama sanırım en çok ataması olan işletme.Tabi öncelikle kpss den kayda değer bir puan almak gerekiyor.

adalet meslek yüksek okulu var sanırım açılmış olması lazımdı
bitirince katiplik sınavlarına girebilirsin

Katiplik sınavlarında bölüm şartı yok ki. Hatta üniversite mezunu olmak bile şart değil. Lise mezunları da girebiliyor.. :34:

Back