• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kpss de karacan mı, murat mı ?

songa84

BARBİ BEBEK NİŞANLANDI !
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
2.375
1
116
İstanbul
arkadaşlar kpss için istanbulda karacanı mı tavsiye edersiniz yoksa murat ı mı ? bu iki dersane arasında kararsız kaldım.hangisi daha başarılı kpss konusunda acaba ? düz memurluk istiyorum.lisans mezunuyum.genel kültüğr genel yeteneğe girmeyi düşünüyorum. bu kurslar hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun

benim bildiğim kadarıyla murat açıköğretimde 1 numara iyi bi dersane....
geçen yıl bende bulunduğum şehirde bi araştırma yapmışdım...muratı kpss için tavsiye etmediler
ama açıköğretimde 1 numara....ama istanbulda farklı olabilir...
karacanın sadce yayınlarını biliyorum kursu hakkında bi fikrim yok...

benim bildiğim kadarıyla murat açıköğretimde 1 numara iyi bi dersane....
geçen yıl bende bulunduğum şehirde bi araştırma yapmışdım...muratı kpss için tavsiye etmediler
ama açıköğretimde 1 numara....ama istanbulda farklı olabilir...
karacanın sadce yayınlarını biliyorum kursu hakkında bi fikrim yok...

teşekkür ederim arkadaşım paylaşımın için

bence diğer kurslarıda araştırın..neden ikisine bağlı kaldınız??
diğerlerinden daha iyi oldukları içinmi?
umarım iyi bi yer denk gelir...

ya bende tasarı ve murat aasında kaldım... karacan nerde? benım evıme yakın olmasıda onemlı bulundugun semtte yok en yakında bakırkoy:(

ben murat açıköğretim öğrencisiyim kızlar...

kimse kpss den memnun değil...
çünkü murat açıköğretimde ustalaşmış kpss ye yeni el atmış
tavsiye etmem
tabiki fikir sizin..

ben murat açıköğretim öğrencisiyim kızlar...

kimse kpss den memnun değil...
çünkü murat açıköğretimde ustalaşmış kpss ye yeni el atmış
tavsiye etmem
tabiki fikir sizin..

ya canım sen nerdekı murata gıdıyorsun??? işte bende bundan korkuyorum o kadar para verıp kahretsın demekten:(((

kesinlikle ankara muratı tavsiye etmiyorum kötükedihüso arkadasın dedgi gibi murat sadece acıkögretim de ustalaşmış bi dersane.aöf sorularını falan yakalayabiliyor. ama kpss de berbat. bu sadece benim degil bir çok arkadasımın görüşü

arkadaşlar ben bugün murata yazıldım.hayırlısı bakalım. katılım ve paylaşımda bulunan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler

Back