KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Konu çalışamadım uyuyorum sabah erken kalkmaya çalışıcam ben dee..

Öncelik belirleme, hepsini bi arada götürmeye çalış bence, pofu bana öyle dedi gerçekten rahatladım.. türkçe mat geo hergün çözülecek, hergün 1 dersten de konu çalışılacak.. benim için bu sistem çok iyi oldu canım sen de bi deneyebilirsin aslındaa.. benim de konu eksikliklerim var çünkü hala..

Yokken yaptiklarimi not aldim sanirim 8 ya da 9 gun oldu

Tarih
cumhuriyet donemi ic politika ve inkilaplar 21 test cozuldu
Ataturk donemi dış politika konu anlatim calisildi.34 test cozuldu
Ataturk ilkeleri calisildi.12 test cozuldu

Matematik
carpanlara ayirma 15 test cozuldu
Temel kavramlar 1 test cozuldu
Oran oranti konu anlatimi calisildi.16 test cozuldu

Turkce
dil bilgisi karma 1 test cozuldu
Cumlede anlam 1 test cozuldu
Sozcukte anlam 2 test cozuldu
Paragrafta ana dusunce 2 test cozuldu

Matematik ve tarihe agirlik verdim cunku tarihi bastan calisacagim ozellikler ilk konular.matematik ise cok konu var bitirmem lazim simdilik digerlerini askiya aldim.deneme de cozmedim haftasonu matematik canimi sıkıyor cunku 2 hafta sonra baslarim sanirim tekrar deneme cozmeye.
pofu kalkamadin mi :)

hoş geldin cnm tabikiii kalkttımmm ama yataktan çıkmak zor oldu bi de kahve yaptım odamı topladm o sebepten geç girdim nete

:))) sorular hep aynı sadece şekiller farklı

Eklentiler

• Adsız.png
    78,6 KB · Görüntüleme: 112
tarih ve coğrafya notlarım hazır
mat karakutu 2 yaş problemleri 2 test
geo eşkenar ve ikizkenar üçgen tamam

Bence soru sayın iyi canı
Eğitimi sona bırakma başlamaya başla simdiden

Hoşgeldin canim
Maşallah iyi calismisin

Bugün tarih günüm.
Türkiye tarihi tekrar ettim 76 soru çözdüm.
Ora çağ avrupa dan devam esip osmanli yi kurup yükseltip duraklatmayi planlıyorum. Araya da 80 matematik sıkıştırma gerek

O zaman cevap anahtarı yanlış :)
Soru soyle olacak; -7<a<5 diyoruz her iki tarafin karesini aliyoruz.
Ama -7 ve 5 in karesini alinca 25, 49 cikiyor. Carpma, kare alma kuralinda sayi 0'dan basliyor. cunku -7 ve 5 arasinda 0 da vardir, eger 25-49 araligi yaparsak 0 dahil olmamis oluyor; yanlis oluyor.
bu durunda; 0=<a^2<49 oluyor.
0 dan 48'e kadar terim sayisi; 49 tane oluyor.

Bugün tarih günüm.
Türkiye tarihi tekrar ettim 76 soru çözdüm.
Ora çağ avrupa dan devam esip osmanli yi kurup yükseltip duraklatmayi planlıyorum. Araya da 80 matematik sıkıştırma gerek
Ya ne guzel erken kalkan yol alir :) Ben uyanamadim. Cok asiri yorgun oluyorum. Nolacak bu halim?

Bugun konu yetissin yetismesin, 11 gibi yatacagim ben de. Sabah 5-6 da kalkacagim. gec yatinca kalkamiyorum, imkansiz...

Teşekkür ettim canım benim çok saolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…