- 31 Ağustos 2012
- 21.686
- 35.005
Soru yanlış canim. Ben de 7x i 36 buldumsoruda işlem hatası mı var sizce ya?
Cevap c diyor...
soruda soru hatası varsoruda işlem hatası mı var sizce ya?
Cevap c diyor...
ahhahaha ben yanlış okumuşumsoruda soru hatası var
sefa latifeden hem 3kat büyük hem 2 katben mi yanlış okuyorum acabaaa
Evet canim mola vermiştim uğraştım o kadar bir desoruda soru hatası var
sefa latifeden hem 3kat büyük hem 2 katben mi yanlış okuyorum acabaaa
yaaa çıkmış soruları çözün valla bunlardan daha iyidirEvet canim mola vermiştim uğraştım o kadar bir de
Co, haklısın canimyaaa çıkmış soruları çözün valla bunlardan daha iyidir
Ben anayanin degistirilme usulünü bir türlü ezberleyememistim, dün karakutu da 63u89 tane aynı tarz soru görünce öğrendim artık.yaaa çıkmış soruları çözün valla bunlardan daha iyidir
Beyaz kalemin denemesine gidiyorum dersaneyeKızlar soru hatalı da, yeni denemeye geçtim onda da hatalı soru var :) ya da bende sorun var dicem ama eminim kendimden
bu arada soru yanlış ama benzer kpss sorusu var, son 2 ya da 3 yılda çıkmış. Çözdüğümü hatırlıyorum... Kitapta 1-2 soruda hata var ama ösym soru tiplerini değişik rakamlarla sormuşlar..pegem ve yediiklime bakmadım daha :)
Ben anayanin degistirilme usulünü bir türlü ezberleyememistim, dün karakutu da 63u89 tane aynı tarz soru görünce öğrendim artık.
internette vardır başka yayınların genel denemesi :) tarihin pusulası vs gibi...Bugün tarihten Atatürk dönemi dış politikayı bitirdim şimdi matematik çözüyorım. Kızlar Pegemin tarih denemesini kullanan var mı? Sorular çok basit geliyor kendimi ölçemiyorum. Sadece tarih denemesi yapabileceğim bir kaynak da yok sanırım başka. diğer konuları bitirmediğim sürece genel deneme yapmak istemiyorum ne dersiniz
merhaba hoşgeldinizMerhaba arkadaşlar bende düz memuru için çalışıyorum. Bi yandan da bebeğim olmuyor doktor tüp bebek merkezine yönlendirdi 31 yaşındayım.sebepsiz infertilite. Sanırım sınavdan sonra gideceğim tüp bebeğe öyle karışık ki kafam anlatamam size.sizce geç olurmu warning hem sınava hazırlanıp hem tedavi gören ya da çocuğu olanlar neler yapiyor
Bugün tarihten Atatürk dönemi dış politikayı bitirdim şimdi matematik çözüyorım. Kızlar Pegemin tarih denemesini kullanan var mı? Sorular çok basit geliyor kendimi ölçemiyorum. Sadece tarih denemesi yapabileceğim bir kaynak da yok sanırım başka. diğer konuları bitirmediğim sürece genel deneme yapmak istemiyorum ne dersiniz
Zor bir süreç allah kolaylık versinMerhaba arkadaşlar bende düz memuru için çalışıyorum. Bi yandan da bebeğim olmuyor doktor tüp bebek merkezine yönlendirdi 31 yaşındayım.sebepsiz infertilite. Sanırım sınavdan sonra gideceğim tüp bebeğe öyle karışık ki kafam anlatamam size.sizce geç olurmu warning hem sınava hazırlanıp hem tedavi gören ya da çocuğu olanlar neler yapiyor