KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Kızlar soru hatalı da, yeni denemeye geçtim onda da hatalı soru var :) ya da bende sorun var dicem ama eminim kendimden
bu arada soru yanlış ama benzer kpss sorusu var, son 2 ya da 3 yılda çıkmış. Çözdüğümü hatırlıyorum... Kitapta 1-2 soruda hata var ama ösym soru tiplerini değişik rakamlarla sormuşlar.. pegem ve yediiklime bakmadım daha :)

Merhaba herkesee.. bugün derse gitmiyorum.. günlük matematik soru çözümümü bitirdim, birazdan türkçe çözerim.. vatandaşlıkta çok ilerledim ama soru pek çözmedim, bugün onları çözeyim diyorum, hem tekrar olur.. matematikten de konu çalışayım diyorum akşam... gece rapor veririm

Beyaz kalemin denemesine gidiyorum dersaneye
Her denemede 2-3 yanlış soru çıkıyor.
Diyorum bunlar hiç bakmıyor mu bu kadar bilindik bir yayını türkiye geneli denmesi

O bu bırak her sınava iptal edilen yanlış sorular oluyor canim
Cevaptan emin den çok takma kafana

Benim de metemetikten beynim yandı artık. Çalışmayı bıraktım

Kızım uykuyunca gece 3 yazım yanlışları ve 80 türkçe cozmem gerek yetirtiremedim bugün.

Kızlar ben bu soruları beğendim ya; böyle anlarken biraz zorluyor insanı hatta sizle de paylaşmak istiyorum; inş. kızmazsınız :) Böyle anlarken biraz vakit çalıcı sorular lazımdı bana da

Eklentiler

• image.jpeg
    64,8 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba arkadaşlar bende düz memuru için çalışıyorum. Bi yandan da bebeğim olmuyor doktor tüp bebek merkezine yönlendirdi 31 yaşındayım.sebepsiz infertilite. Sanırım sınavdan sonra gideceğim tüp bebeğe öyle karışık ki kafam anlatamam size.sizce geç olurmu warning hem sınava hazırlanıp hem tedavi gören ya da çocuğu olanlar neler yapiyor

Bugün tarihten Atatürk dönemi dış politikayı bitirdim şimdi matematik çözüyorım. Kızlar Pegemin tarih denemesini kullanan var mı? Sorular çok basit geliyor kendimi ölçemiyorum. Sadece tarih denemesi yapabileceğim bir kaynak da yok sanırım başka. diğer konuları bitirmediğim sürece genel deneme yapmak istemiyorum ne dersiniz

internette vardır başka yayınların genel denemesi :) tarihin pusulası vs gibi...

merhaba hoşgeldiniz

tüp bebekle alakalı bi fikrim yok çünkü tamamen hormansal bi süreç, sizi ne kadar etkiler bilemiyorum ama isterseniz başarırsınız.

kurultay var
çıkmış sorular var
pegem yediiklim

branş denemesi bazında bunları bulabilirsin
yayınevlerinin sitelerine bak cnm

ben geldim kızlar, eve geldim hemen bi saçımı yıkadım kuruttum bi türk kahvesi yaptım, gelirken serviste çıkmış coğrafya sorularını çözdüm millet horluyor ben soru çözüyorum tam komediydi halim, sonra 15 dakka kestirmişim, şimdi ösym nin diğer sınav sorularını ( coğrafyada) mat tr ve beynim durmazsa sözel mantık çözeceğim :)

Zor bir süreç allah kolaylık versin
SAGLICAKLA çocuğunuzu kucaginiza alın inşallah.
Ben 2014 sınavına girdiğimde 5 aylık hamileydi, bir zorluk yaşamadım sınavdan 87 puan aldım. Atanamadim o ayrı.

Ama sınava 12ay kala ders calismaya başlamıştım. Konuların butmisti son 5 ay tekrar yapıyordum.

Şimdi de kızım 3 yaşında yine hazirlaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…