- 23 Temmuz 2014
- 1.035
- 2.131
ya bende o kısımlar iyi yine ama eser, bilim adamlar felan sıfır...ben önemli kısımları yazdım, sürekli tekrarla zaten aklında kalıyor, bilim adamları falan ben de not halinde, yanımda taşıyorum ve hep okuyorum, bu hafta mesela arazile-askerler-vergiler bunları okudum hep, yarından itibaren ise 17. yy da imzalanan antlaşmalar onları okuycam
Ben de türkçede... nasıl sıkılıyorum var ya okurken boğuluyorum ya anlatamam kitabı kapatasım geliyor zaten çözmüyorum da türkçe ne zamandır ya.bi dün çözdüm işte...
Osmanlı Kültür ve Medeniyeti bitirdim hem de yazarak tam tamına 6 saat sürdü, tarihin pusulasından.Bir de bu bilimadamlarını, eserleri falan atladım en sondaki. Artık bayılacaktım yazmaktan... Siz o kısımları ezberlediniz mi? bissürü bilim adamı, eseri, camisi şuyu buyu var ya..
Kitaplarım da gelmedi hala, yolda... Umarım yarın gelirler.
hayır, ne yapacaklar tübitak sorularını mı getircekler, en fazla orta ve zor olur ama zorluk dediğim şey mantık soruları gibi kelime oyunu yaparlar falan.. boşver onları sen, her kafadan bi ses çıkıyor, ben alese girdim geçen kasımda, sorular kolaydı gerçekten, sadece kelime oyunu vardı, netlerimi hatırlamıyorum ama fena değildim ki çok fazla çalışmamıştım, o seviyede olur bence.. bu yüzden bol bol problem ve mantık çözünya bende o kısımlar iyi yine ama eser, bilim adamlar felan sıfır...
bi de sana bi şey soracağım; forum memurlarda gördüm matematik için büyük bozgun yaşayacaksınız eski kolay matematik soruları kalmamış demiş bazı mühendisler. sen de mi öyle düşünüyorsun pofu?
Canim her sene bir ders zor oluyor.ya bende o kısımlar iyi yine ama eser, bilim adamlar felan sıfır...
bi de sana bi şey soracağım; forum memurlarda gördüm matematik için büyük bozgun yaşayacaksınız eski kolay matematik soruları kalmamış demiş bazı mühendisler. sen de mi öyle düşünüyorsun pofu?
Mantığı denemeden denemeye cozuyorum, programım eklemem gerek artikhayır, ne yapacaklar tübitak sorularını mı getircekler, en fazla orta ve zor olur ama zorluk dediğim şey mantık soruları gibi kelime oyunu yaparlar falan.. boşver onları sen, her kafadan bi ses çıkıyor, ben alese girdim geçen kasımda, sorular kolaydı gerçekten, sadece kelime oyunu vardı, netlerimi hatırlamıyorum ama fena değildim ki çok fazla çalışmamıştım, o seviyede olur bence.. bu yüzden bol bol problem ve mantık çözün
c canim cevappofu , dün gece bunu okumuştum uyurken
kızlar bazen şöyle iki şık arasında kalıyorum tarihte ve öbürü doğru çıkıyor ya, çok sinir...
Yarın kargoya ara, teslimat adresine bir yanlışlık olduğunu şöyle, dezelt adresiYa kargoda adresim yanlış gözüküyor mahalle numaram...!!! Halbuki ben doğru vermiştim. Neden şanssızım
safransari cevap a diyor amaCanim her sene bir ders zor oluyor.
2016 da onlisansta mat zordu bana göre mesela
Artık şansımız bu sene hangisinden gelirse
Ama yapılmayacak kadar değil hicbiri
Mantığı denemeden denemeye cozuyorum, programım eklemem gerek artik
c canim cevap
Yarın kargoya ara, teslimat adresine bir yanlışlık olduğunu şöyle, dezelt adresi
bunun cvbı a mı?pofu , dün gece bunu okumuştum uyurken
kızlar bazen şöyle iki şık arasında kalıyorum tarihte ve öbürü doğru çıkıyor ya, çok sinir...
Ya kargoda adresim yanlış gözüküyor mahalle numaram...!!! Halbuki ben doğru vermiştim. Neden şanssızım
Ben o boyda almanya dikkat ediyorum ama ders denemeleri o boyutta hepKargom geldi kızlar!Kitapları ben deneme olarak aldım sanıyordum ki fasikül şeklinde ama küçücük kitap halindeymiş ya
Kitaplar küçük defter boyutunda. Sorulara baktım yayınlara; detaylı inceleyemedim ama Monopol yayınlarının matematik sorularını beğendim; tam ösym standardı gözüküyor. Muhakeme yeteneği gerektiren soruları var. Tavsiye ediyorum. :)
bugün coğrafya, matematik çalışacağım bakalım. :)
bi tek monopol yayınları kocaman aynı ösym nin kitapçığı gibi soru çözmek için kocaman alan bırakmışlar :) Bir de alırken kitap boyutu yazmıyordu kiBen o boyda almanya dikkat ediyorum ama ders denemeleri o boyutta hep
Çözerken ekim kitaba sığmıyor
Yazilj oluyor aslinda sayfa sayısı ve boyutubi tek monopol yayınları kocaman aynı ösym nin kitapçığı gibi soru çözmek için kocaman alan bırakmışlar :) Bir de alırken kitap boyutu yazmıyordu kiben de normal sandım Neyse...