- 14 Ekim 2010
- 3.545
- 3.064
kızlar ben bugün burda karakutu 1 den 2 test daha çözdüm, 8 test kaldı sayılardan.. bundan sonra konulara ayırıp 1 er test olarak devam edeceğim böylece karma test çözmüş olurum...
bu arada akşam yds için reading yapacağım vatandaşlık pazar günü yasamadan devam edip kalan bütün testleri çözerim ( yaklaşık olarak 15 test+çıkmış sorular var), bugünü de tamamladım hem de fazlasıyla :)
Elisya ben de bugün osmanlı da toprak isimleri- vergi isimleri- askerlik birimleri notlarıma çalışıyorum :) bu hafta 3 gün bunu okuycam sürekli.. baya baya aklımda kalmış ama onu fark ediyorum :)
Evet canımm bugün çok daha iyiyim sabah matematik testi çözdüm dediğim aslında çıkmış karışım ve yaş problemi soruları çok azdı o yüzden ama çözmem gerekiyordu.. geçen hafta onlara çalıştım soruları çözdüm ama çıkmış sorular kalmıştı.. bugün dönerken de yolda coğrafya çalıştım, eve geleli 15 dk oluyor 00.00'da coğrafya video izlemeye başlıcam.. bu arada pegem türkçe soru bankası çok iyiymiş, sorular zor, açıklamalar süper.. öneririm yani kızlar