KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

kızlar ben bugün burda karakutu 1 den 2 test daha çözdüm, 8 test kaldı sayılardan.. bundan sonra konulara ayırıp 1 er test olarak devam edeceğim böylece karma test çözmüş olurum...

bu arada akşam yds için reading yapacağım vatandaşlık pazar günü yasamadan devam edip kalan bütün testleri çözerim ( yaklaşık olarak 15 test+çıkmış sorular var), bugünü de tamamladım hem de fazlasıyla :)

Elisya Elisya ben de bugün osmanlı da toprak isimleri- vergi isimleri- askerlik birimleri notlarıma çalışıyorum :) bu hafta 3 gün bunu okuycam sürekli.. baya baya aklımda kalmış ama onu fark ediyorum :)

Evet canımm bugün çok daha iyiyim :KK200: sabah matematik testi çözdüm dediğim aslında çıkmış karışım ve yaş problemi soruları :KK70: çok azdı o yüzden ama çözmem gerekiyordu.. geçen hafta onlara çalıştım soruları çözdüm ama çıkmış sorular kalmıştı.. bugün dönerken de yolda coğrafya çalıştım, eve geleli 15 dk oluyor 00.00'da coğrafya video izlemeye başlıcam.. bu arada pegem türkçe soru bankası çok iyiymiş, sorular zor, açıklamalar süper.. öneririm yani kızlar

Kızlar 2009'un ales denemesi yaptım kendime; hayatımda bu kadar türkçe sorusu çözmemişimdir tek seferde herhalde. :KK70: boğuldum resmen soruları çözerken türkçede. türkçe 80, mat 40 soru çözebildim sadece.

türkçe; 70doğru-4boş-6yanlış
matematik 39doğru-1boş
:KK70:
Yarın matematikte kalan 40 soruyu da bitireceğim.

Günaydın herkese. Dün akşam oğluşumu uyuturken bende uyumuşum planlarım bozuldu telafi etmem lazım. Kahvemi de aldım başlıyorum :)

şu pegem'in her şeyi iyi :) pofu pofu , bana gönderdikleri linkte evrak bulunamadı diyor hep takip linkinde sende de öyle oluyor muydu?
evet cnm oldu, kargo henüz işleme girmemiş olduğundan öyle, ctesi öğleden sonra açılmıştı benim ki
Kimler burdaa, nöbet bitti uyumaya gidiyorumm.. coğrafyaya halim yoktu 4 vatandaşlık videosu izledim.. soru çözmeye halim yokk:KK43: iyi geceler :KK200:

ben kalkamamışım sabah :S ama Allah'tan akşam yatmadan bugün çalışacağım tarihin konusuna bakmıştım, gelirken de serviste kalanı okudum..

Günaydın herkese. Dün akşam oğluşumu uyuturken bende uyumuşum planlarım bozuldu telafi etmem lazım. Kahvemi de aldım başlıyorum :)

aynen ben de bi uyumuşum o uyuyuş :KK70:

Kizlar günaydın,
Çok moralim bozuldu ya. Bizim branştan sadece 2 kişi alacaklar... Hevesim kalmadı resmen. Şeytan diyor; bırak eğitimi falan asıl sadece 5 derse gk ve gy'ye...

Kızlar 2009'un ales denemesi yaptım kendime; hayatımda bu kadar türkçe sorusu çözmemişimdir tek seferde herhalde. :KK70: boğuldum resmen soruları çözerken türkçede. türkçe 80, mat 40 soru çözebildim sadece.

türkçe; 70doğru-4boş-6yanlış
matematik 39doğru-1boş
:KK70:
Yarın matematikte kalan 40 soruyu da bitireceğim.
Harika sonuç canim tebrikler
o bende de çok oluyor. Kızım sağolsun yarım saat 45 dk yi buluyornuyumasi benim de uykum geliyor
Kizlar günaydın,
Çok moralim bozuldu ya. Bizim branştan sadece 2 kişi alacaklar... Hevesim kalmadı resmen. Şeytan diyor; bırak eğitimi falan asıl sadece 5 derse gk ve gy'ye...
Canim bu ülkede ne olacağı pek belli olmuyor.
Bu sene iki alırlarken seneye 2000 almayacaklarını garantisi yok.
Bak fen bilgisi sosyal bilgisinin atamaları çok azdı, birden sistem değişti normale döndüler.
Senin bölümde de iyle bir ihti al vardır belki.

Senin şanslı tarafın alan C alismiyorsun. Bence gk bu e daha ağırlık ver ama eğitimi de bırakma elden.

Zaten yeni mezunsun değil mi, eğitim konuların da tazedir

Harika sonuç canim tebrikler

o bende de çok oluyor. Kızım sağolsun yarım saat 45 dk yi buluyornuyumasi benim de uykum geliyor

Canim bu ülkede ne olacağı pek belli olmuyor.
Bu sene iki alırlarken seneye 2000 almayacaklarını garantisi yok.
Bak fen bilgisi sosyal bilgisinin atamaları çok azdı, birden sistem değişti normale döndüler.
Senin bölümde de iyle bir ihti al vardır belki.

Senin şanslı tarafın alan C alismiyorsun. Bence gk bu e daha ağırlık ver ama eğitimi de bırakma elden.

Zaten yeni mezunsun değil mi, eğitim konuların da tazedir
yok değilim yeni... 2014 mezunuyum. Sabah sabah ağladım. Cidden kendimi sıkışmış gibi hissediyorum. Bizim bölümde açık vardı ama sadece 2 kişi almışlar. Ne için çabalıyorum dedim resmen kendime.

yok değilim yeni... 2014 mezunuyum. Sabah sabah ağladım. Cidden kendimi sıkışmış gibi hissediyorum. Bizim bölümde açık vardı ama sadece 2 kişi almışlar. Ne için çabalıyorum dedim resmen kendime.
Senin bölüm neydi canım. Sakın çalışmayı bırakma önü seçim alımlar patlayacak morelinide bozma. Ayrıca dün bi haber okudum 20. 000 öğretmen alınacak bu sene linki. https://www.google.com.tr/amp/m.hab...lik-basvurulari-ne-zaman-2018-meb-1844466-amp

Senin bölüm neydi canım. Sakın çalışmayı bırakma önü seçim alımlar patlayacak morelinide bozma. Ayrıca dün bi haber okudum 20. 000 öğretmen alınacak bu sene linki. https://www.google.com.tr/amp/m.hab...lik-basvurulari-ne-zaman-2018-meb-1844466-amp
20.000 kontenjan açıklandı bugün işte; sadece 2 kişi aldılar.
Siz ne diyorsunuz kızlar? Eğitime de çalışmaya devam ediyim mi? yoksa gl gy mi çalışayım sadece? Sabah sabah oturdum buna ağladım. Tek değilim, milyonlarca insan var benim gibi biliyorum. Ne diyeyim ki...Neyse moralinizi bozmayayım k.bakmayın.
4001 için uğraşan var mı aranızda? Merkezi atama için daha doğrusu.

Siz ne diyorsunuz kızlar? Eğitime de çalışmaya devam ediyim mi? yoksa gl gy mi çalışayım sadece? Sabah sabah oturdum buna ağladım. Tek değilim, milyonlarca insan var benim gibi biliyorum. Ne diyeyim ki...Neyse moralinizi bozmayayım k.bakmayın.
2 kişi nasıl aldılar tahmin edilen sayı sadece o resmi bi açıklama olmadı ki. Bölüm neydi hangi öğretmenlik

Canim ben 2014 sınavına 3001 için çalıştım. Önceki seneler 85 le ataniliyordu. Ben 87 aldım ve alımlar o kadar azaldı ki atanamadim düz memurluktan da kendi bolumumden de.

Yani 4001 ise hedefini 90 alman gerekecek en az.
Kendi bölümünden 85 le ve eğitimle belki bölüm birincisi olma şansın var.

Önemli bir karar iyi düşün.

2 kişi nasıl aldılar tahmin edilen sayı sadece o resmi bi açıklama olmadı ki. Bölüm neydi hangi öğretmenlik
yok canm, açıklandı kontenjanlar ya. :KK43:
Safransari Safransari , haklısın... Seçimler bu kpss yılında olacak di mi? 2019 kpss için değil. 2018 de gireceğiz, şubat alımları 2019 da oluyor.

Bugün anayasa tekrarı yapıp 1. Ve 2.. konu tekrarı yapıp soruları çözeceğim.

Ilk konu tekrarı bitti ve soru çözmeye başladım.ama karakutu soru siniflandirmasi yaparken sacmalamis. Temel kavramlarda yasama ile ilgili yargi ile ilgili soru konulmuş bir sürü. Hoşuma gitmedi bu

Slm kızlar telden yazıyorun, bende ki kitaplar bunlar, içinde çözülüp bitenler var, ayrıca bi kutu daha var, ekstra pdflerim var...

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    69,3 KB · Görüntüleme: 35
  • image.jpg
    image.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 33
  • image.jpg
    image.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 33
X