yok canm, açıklandı kontenjanlar ya.
Safransari , haklısın... Seçimler bu kpss yılında olacak di mi? 2019 kpss için değil. 2018 de gireceğiz, şubat alımları 2019 da oluyor.
Canim tonyukuk yarın nasıldıSlm kızlar telden yazıyorun, bende ki kitaplar bunlar, içinde çözülüp bitenler var, ayrıca bi kutu daha var, ekstra pdflerim var...
şuana kadar sadece 3 test çözdüm, çalıştığım konu bazında test sayısı azdı, ama fena değil, daha kesin şöyle böyle diyemiyorum cnm..Canim tonyukuk yarın nasıldı
Ben de kitaplarımı hafta sonu yukleyeyim de, aramızda alacak olanlar varsa kitaplarimizda tavsiye ederiz yada etmeyiz yorum yaparız.
ne olursa olsun umutsuz olma, kulaklarını tıka ve önüne bakyok canm, açıklandı kontenjanlar ya.
Safransari , haklısın... Seçimler bu kpss yılında olacak di mi? 2019 kpss için değil. 2018 de gireceğiz, şubat alımları 2019 da oluyor.
Pofukızlar dün akşam ben de bi kendimi garip hissettim, olmuycak gibi düşündüm, yetişmiycek bi yerdn iş bi yerden ders inanın çok zor, sosyal hayat zaten nerdeyse sıfır , sürekli ev iş ders... işe başlamakla doğru mu yaptım bilmiyorum ama sonuç olarak %50 şansım vardı.... kafam çok karışık şuan
dün yorgun geldim eve biraz sinirlerim bozuldu o yüzden böyle hissettim cnm çok saol :)Pofu
Bu benim 3. Hazirlanmam
Ilk hazirlanmamda 12 ay dersaneye gittim, evliyim
2. Hazirlanmamda 1.5 yaşındaki minicik yavruya kreş gönderip h azirlandim
Şimdi yine kreş gönderiyorum
Artık birileri hala sınava mi hazırlanıyorum derken utanıyorum, çünkü bekar olarak hazırlanmakta evli olarak hazırlanmak arasında dünya kadar fark var.
Artık ınan k aynanam kayinbabam v kendi aileme karşı bile yüzüm kalmadı yine hazırlanıyorum demeye.
Digrrlerinde düşük puan almadım ama anlatamiyorsun millete.
Bu yüzden komşuları la mesafeliyim, arkamdan aklını dersle bozmuş diyorlar.
Eşime karşı artık mahcubum her ne kadar desteklerse de. Çünkü evlendik eğlenceli sinav sitesi yaşadı benle,, her atama döneminde atanamaman o ay full anlamakla geçirmem vs oda cok yıprandı.
Yani tüm bunlara karşı bir şekilde motivasyonumu kendim sağlayıp ders çalışıyorum.
Bak senin denemelerin de çok güzel sınava aylar var, eminim eksiklerini de kapatılsın.
Herşey güzel olacak
Elindeki kitapları bir kağıda not al hangisinde hangi dersle kalemi kaç soru var, sonra onları bitirme programı yap, bitirdik üstünü cızdün yorgun geldim eve biraz sinirlerim bozuldu o yüzden böyle hissettim cnm çok saol :)
haftasonu daha bi asılacağım artık
elimdeki kitapların bitmesi lazım
Elindeki kitapları bir kağıda not al hangisinde hangi dersle kalemi kaç soru var, sonra onları bitirme programı yap, bitirdik üstünü cız
Guzel motivasyon oluyor kitap bitirmek
Kızlar hiç pes etmeyin, 5 ay kala 0'dan çalışmaya başlayanlar bile oluyorken.. biz aylardır emek veriyoruz, ya olmazsa diye bütün emeklerimizden vaz mı geçelim.. en azından kendi vicdanımıza denedim, çalıştım, uğraştım demek için elimizden geleni yapmak zorundayız.. gerisi kısmet artık.. inşaallah da hepimiz atanıcaz.. pes etmeyin sakın..
Biliyorum çok basit bu sorular ama ben anlamıyorum napıcan o yüzden destek lütfen nasıl çözülüyor bunlar ne demek istiyor bu sorular
Biliyorum çok basit bu sorular ama ben anlamıyorum napıcan o yüzden destek lütfen nasıl çözülüyor bunlar ne demek istiyor bu sorular
Ewet ama ahîye olamıyoKızlar!! Loncaya gayrimüslimler üye olabiliyor di mi? kitapta yazıyor emin olmak istedim...
Teşekkürler yani herkesin bir derdi var benim mat sabah akşam tarih çözsem sıkılmam bir saattten fazla matematikten 15 soru çözebiliyorum fena durumdayımBasit ama ben de yapamıyorum inan, üslü sayılarda berbatımcevap 27'yse açıklamaya çalışayım canım, değilse kafanı karıştırmış olmuym..
ay cekirdekcik çözmüş bilee:)
Ben de türkçede... nasıl sıkılıyorum var ya okurken boğuluyorum ya anlatamam kitabı kapatasım geliyor zaten çözmüyorum da türkçe ne zamandır ya.Teşekkürler yani herkesin bir derdi var benim mat sabah akşam tarih çözsem sıkılmam bir saattten fazla matematikten 15 soru çözebiliyorum fena durumdayım
ben önemli kısımları yazdım, sürekli tekrarla zaten aklında kalıyor, bilim adamları falan ben de not halinde, yanımda taşıyorum ve hep okuyorum, bu hafta mesela arazile-askerler-vergiler bunları okudum hep, yarından itibaren ise 17. yy da imzalanan antlaşmalar onları okuycamBen de türkçede... nasıl sıkılıyorum var ya okurken boğuluyorum ya anlatamam kitabı kapatasım geliyor zaten çözmüyorum da türkçe ne zamandır ya.bi dün çözdüm işte...
Osmanlı Kültür ve Medeniyeti bitirdim hem de yazarak tam tamına 6 saat sürdü, tarihin pusulasından.Bir de bu bilimadamlarını, eserleri falan atladım en sondaki. Artık bayılacaktım yazmaktan... Siz o kısımları ezberlediniz mi? bissürü bilim adamı, eseri, camisi şuyu buyu var ya..
Kitaplarım da gelmedi hala, yolda... Umarım yarın gelirler.