KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

GUZEL CANIM HEPSI
BEN DE BU HAZIRLANMA DONMI DE HIC YEDIIKLIM YAYINLARJNDAN KITAP COZMEDIGIMI FARKETTIM.

BEN DE ALDIGIMDA DERS DENELEMERINI ALAYIM BARI.

Yediiklim bende var, matematiği temel seviyeler için güzel. Ben beğendim. Pegem matematiği çok merak ediyorum bakalım. Denemeler gelsin; her gün 2-3 matematik denemesi çözsem zaten 60-90 soru yapıyor. Matematikte artık benim hız kazanmam ve çok soru çözmem lazım. :KK43: Bakalım...
Bugün matematik günüm hem. :KK70:

elimde bi karakutu var zaten. yarıladım onu da bi de çözümlü değil ya; ondan bi tane de çözümlü almak istiyorum. ya da biraz daha pegemi bekliyim gelsin diye elimdeki karakutuyu bitiririm o sürede de.

matematik, coğrafya denemeleri aldım paso.

anladım cnm

Kızlar kitaplarımı aldım ama kapıda ödemeye 5 tl ek varmış :KK43: :KK70: Aldığım kitaplar bunlar, daha doğrusu denemeler...
coğrafya karakutuyu bitirip alacağım hemen... Az kaldı zaten... 4,50 tlye deneme aldım çok mutluyum :KK70:
elimde bi karakutu var zaten. yarıladım onu da bi de çözümlü değil ya; ondan bi tane de çözümlü almak istiyorum. ya da biraz daha pegemi bekliyim gelsin diye elimdeki karakutuyu bitiririm o sürede de.

matematik, coğrafya denemeleri aldım paso.

Kızlar kitaplarımı aldım ama kapıda ödemeye 5 tl ek varmış :KK43: :KK70: Aldığım kitaplar bunlar, daha doğrusu denemeler...
coğrafya karakutuyu bitirip alacağım hemen... Az kaldı zaten... 4,50 tlye deneme aldım çok mutluyum :KK70:

yargıdan mı aldın :)

pofu pofu , evet:) ama arayacaklar mı bilmiyorum? Siparişler alındı sizi arayacağız yazdılar :KK70: arayan eden olmadı... :/

bir de kızlar Safransari Safransari ; olasılık/permütasyon/kombinasyon konuları nasıl sizde? Bu konuyu yine bugün oturdum çalışıyorum. Bulamadığım bazı sorular oluyor ama anlıyorum üstünden zaman geçince yine unutuyorum bu konuyu... Sanki tarih gibi unutulmaya müsait bi konu ya :KK43: :KK43:

Selam arkadaşlar, bugün pofu pofu cum seni dinledim sabah matematik ve türkçe çözdüm, geometri çözemedim hem vaktim yoktu hem de az da olsa bi formüllere göz atmam lazım..
Şimdi yoldayım coğrafya yerşekillerine kadar tekrar yaptım.. akşam eve geldiğimde de coğrafya videolarıma devam etmeyi düşünüyorumm.. yarın da matematikten konu çalışmak istiyorum, bakalımm.. durum raporu vereyim dedim, herkese kolay gelsin :KK200:

pofu pofu , evet:) ama arayacaklar mı bilmiyorum? Siparişler alındı sizi arayacağız yazdılar :KK70: arayan eden olmadı... :/

bir de kızlar Safransari Safransari ; olasılık/permütasyon/kombinasyon konuları nasıl sizde? Bu konuyu yine bugün oturdum çalışıyorum. Bulamadığım bazı sorular oluyor ama anlıyorum üstünden zaman geçince yine unutuyorum bu konuyu... Sanki tarih gibi unutulmaya müsait bi konu ya :KK43: :KK43:
Aslında mantığını cozunce gerisi geliyor canım. Aldığın matematik denemelerini.gunluk çözeceksin ya her denemede bunla.ilgili bir soru çıkıyor. Cozdukce farklı soru tarzları görüp pekiştirirsin. Sıkıntı yapma

aramıyorlar cnm, kargoya verildiği zaman sana bi link atıyorlar, yarın alırsın büyük ihtimal, ben hep ertesi güne aldım kargomu:)

Selam arkadaşlar, bugün pofu pofu cum seni dinledim sabah matematik ve türkçe çözdüm, geometri çözemedim hem vaktim yoktu hem de az da olsa bi formüllere göz atmam lazım..
Şimdi yoldayım coğrafya yerşekillerine kadar tekrar yaptım.. akşam eve geldiğimde de coğrafya videolarıma devam etmeyi düşünüyorumm.. yarın da matematikten konu çalışmak istiyorum, bakalımm.. durum raporu vereyim dedim, herkese kolay gelsin :KK200:

süpersin kuzum
nasıl peki? daha iyisin umarım bugün? 1 hafta sonra ki sonucu göreceğiz hep beraber

kızlar ben bugün burda karakutu 1 den 2 test daha çözdüm, 8 test kaldı sayılardan.. bundan sonra konulara ayırıp 1 er test olarak devam edeceğim böylece karma test çözmüş olurum...

bu arada akşam yds için reading yapacağım vatandaşlık pazar günü yasamadan devam edip kalan bütün testleri çözerim ( yaklaşık olarak 15 test+çıkmış sorular var), bugünü de tamamladım hem de fazlasıyla :)

Elisya Elisya ben de bugün osmanlı da toprak isimleri- vergi isimleri- askerlik birimleri notlarıma çalışıyorum :) bu hafta 3 gün bunu okuycam sürekli.. baya baya aklımda kalmış ama onu fark ediyorum :)

İyi akşamlar
Bende günlük hedefinde ki 80 Türkçe sorusunu yetiştiren eşim, akşam kızım uyuduktan sonra inşallah çözeceğim.

Akşam Türkçe testi çözmeyi sevmiyorum.aslinda yanlışım dolu kafayla çok çıkıyor ama bu sözcükte anlam. Çok yanlışım çıkmaz umarim

Geometrisi iyi olan biri bakabilir mi
Çözümü de var ama kenarlar kök 10 köşegen nasıl kök 10 oldu

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 23
  • image.jpg
    image.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 27
ooff kızlar bu trafik beni bitiriyor , nefret ediyorum , kpss de ki amaçlarımdan biri de bu şehirden kaçmak, eve geleli 10 dakka oldu, 5 dakkalık yolu 45 dakkada katettim

kitaplarımı inceliyorum, çıkmış kpss soruları konu konu düzenlemişler, hepsi var kızlar 2007-2017 arası
mantık soruları da sınav bazında düzenlenmiş, mesela 2008 ales ilkbahar gibi :) bana çok iyi oldu bu kitaplar

bana da link geldi, ama çalışmıyo :KK70: inşallah yarın gelir kitaplarım :KK70:
Çok mutluyum, olasılığı anladım ve sorularını yapabildim ya! Tabii çok kallavi bi soru olmadıkça en azından mantığını daha da iyi kavradım
kpss çıkmış sorularını çözdüm; testi bitirdim. şimdi ales olasılık/perm./komb. sorularını çözüyorum. biraz yavaş ilerliyorum ama mantığı oturtuyorum o önemli benim için...

kitaplarımı inceliyorum, çıkmış kpss soruları konu konu düzenlemişler, hepsi var kızlar 2007-2017 arası
mantık soruları da sınav bazında düzenlenmiş, mesela 2008 ales ilkbahar gibi :) bana çok iyi oldu bu kitaplar
Resim atsana kitapların canim

X