kızlar ben bugün burda karakutu 1 den 2 test daha çözdüm, 8 test kaldı sayılardan.. bundan sonra konulara ayırıp 1 er test olarak devam edeceğim böylece karma test çözmüş olurum...
bu arada akşam yds için reading yapacağım vatandaşlık pazar günü yasamadan devam edip kalan bütün testleri çözerim ( yaklaşık olarak 15 test+çıkmış sorular var), bugünü de tamamladım hem de fazlasıyla :)
Elisya ben de bugün osmanlı da toprak isimleri- vergi isimleri- askerlik birimleri notlarıma çalışıyorum :) bu hafta 3 gün bunu okuycam sürekli.. baya baya aklımda kalmış ama onu fark ediyorum :)
evet cnm oldu, kargo henüz işleme girmemiş olduğundan öyle, ctesi öğleden sonra açılmıştı benim kişu pegem'in her şeyi iyi :)pofu , bana gönderdikleri linkte evrak bulunamadı diyor hep takip linkinde sende de öyle oluyor muydu?
Kimler burdaa, nöbet bitti uyumaya gidiyorumm.. coğrafyaya halim yoktu 4 vatandaşlık videosu izledim.. soru çözmeye halim yokkiyi geceler
Günaydın herkese. Dün akşam oğluşumu uyuturken bende uyumuşum planlarım bozuldu telafi etmem lazım. Kahvemi de aldım başlıyorum :)
Harika sonuç canim tebriklerKızlar 2009'un ales denemesi yaptım kendime; hayatımda bu kadar türkçe sorusu çözmemişimdir tek seferde herhalde.boğuldum resmen soruları çözerken türkçede. türkçe 80, mat 40 soru çözebildim sadece.
türkçe; 70doğru-4boş-6yanlış
matematik 39doğru-1boş
Yarın matematikte kalan 40 soruyu da bitireceğim.
o bende de çok oluyor. Kızım sağolsun yarım saat 45 dk yi buluyornuyumasi benim de uykum geliyorGünaydın herkese. Dün akşam oğluşumu uyuturken bende uyumuşum planlarım bozuldu telafi etmem lazım. Kahvemi de aldım başlıyorum :)
Canim bu ülkede ne olacağı pek belli olmuyor.Kizlar günaydın,
Çok moralim bozuldu ya. Bizim branştan sadece 2 kişi alacaklar... Hevesim kalmadı resmen. Şeytan diyor; bırak eğitimi falan asıl sadece 5 derse gk ve gy'ye...
yok değilim yeni... 2014 mezunuyum. Sabah sabah ağladım. Cidden kendimi sıkışmış gibi hissediyorum. Bizim bölümde açık vardı ama sadece 2 kişi almışlar. Ne için çabalıyorum dedim resmen kendime.Harika sonuç canim tebrikler
o bende de çok oluyor. Kızım sağolsun yarım saat 45 dk yi buluyornuyumasi benim de uykum geliyor
Canim bu ülkede ne olacağı pek belli olmuyor.
Bu sene iki alırlarken seneye 2000 almayacaklarını garantisi yok.
Bak fen bilgisi sosyal bilgisinin atamaları çok azdı, birden sistem değişti normale döndüler.
Senin bölümde de iyle bir ihti al vardır belki.
Senin şanslı tarafın alan C alismiyorsun. Bence gk bu e daha ağırlık ver ama eğitimi de bırakma elden.
Zaten yeni mezunsun değil mi, eğitim konuların da tazedir
Senin bölüm neydi canım. Sakın çalışmayı bırakma önü seçim alımlar patlayacak morelinide bozma. Ayrıca dün bi haber okudum 20. 000 öğretmen alınacak bu sene linki. https://www.google.com.tr/amp/m.hab...lik-basvurulari-ne-zaman-2018-meb-1844466-ampyok değilim yeni... 2014 mezunuyum. Sabah sabah ağladım. Cidden kendimi sıkışmış gibi hissediyorum. Bizim bölümde açık vardı ama sadece 2 kişi almışlar. Ne için çabalıyorum dedim resmen kendime.
20.000 kontenjan açıklandı bugün işte; sadece 2 kişi aldılar.Senin bölüm neydi canım. Sakın çalışmayı bırakma önü seçim alımlar patlayacak morelinide bozma. Ayrıca dün bi haber okudum 20. 000 öğretmen alınacak bu sene linki. https://www.google.com.tr/amp/m.hab...lik-basvurulari-ne-zaman-2018-meb-1844466-amp
üzülmeyin nasip herşey sizin bölüm ne acaba...Kizlar günaydın,
Çok moralim bozuldu ya. Bizim branştan sadece 2 kişi alacaklar... Hevesim kalmadı resmen. Şeytan diyor; bırak eğitimi falan asıl sadece 5 derse gk ve gy'ye...
2 kişi nasıl aldılar tahmin edilen sayı sadece o resmi bi açıklama olmadı ki. Bölüm neydi hangi öğretmenlik20.000 kontenjan açıklandı bugün işte; sadece 2 kişi aldılar.
Siz ne diyorsunuz kızlar? Eğitime de çalışmaya devam ediyim mi? yoksa gl gy mi çalışayım sadece? Sabah sabah oturdum buna ağladım. Tek değilim, milyonlarca insan var benim gibi biliyorum. Ne diyeyim ki...Neyse moralinizi bozmayayım k.bakmayın.
4001 için uğraşan var mı aranızda? Merkezi atama için daha doğrusu.
20.000 kontenjan açıklandı bugün işte; sadece 2 kişi aldılar.
Siz ne diyorsunuz kızlar? Eğitime de çalışmaya devam ediyim mi? yoksa gl gy mi çalışayım sadece? Sabah sabah oturdum buna ağladım. Tek değilim, milyonlarca insan var benim gibi biliyorum. Ne diyeyim ki...Neyse moralinizi bozmayayım k.bakmayın.
4001 için uğraşan var mı aranızda? Merkezi atama için daha doğrusu.
yok canm, açıklandı kontenjanlar ya.2 kişi nasıl aldılar tahmin edilen sayı sadece o resmi bi açıklama olmadı ki. Bölüm neydi hangi öğretmenlik
Canim seçimler öğretmen alımlarını artırıyor. Bize pek yararı olmuyor ama.yok canm, açıklandı kontenjanlar ya.
Safransari , haklısın... Seçimler bu kpss yılında olacak di mi? 2019 kpss için değil. 2018 de gireceğiz, şubat alımları 2019 da oluyor.
Hadi yayok canm, açıklandı kontenjanlar ya.
Safransari , haklısın... Seçimler bu kpss yılında olacak di mi? 2019 kpss için değil. 2018 de gireceğiz, şubat alımları 2019 da oluyor.