- 31 Ağustos 2012
- 21.686
- 35.005
Aslinda yapamiyorum demiyorum sorularda zorlanıyorum zorlanıyorumbankası çözerken vsSoru çözdükçe daha çok oturması gerekiyor aslında ama bilemedimyapamıyorum dedikçe de yapamıyor insan bunu farkettim bir de. Aynısını tarihte yaşıyordum çünkü
Ama şu sıkintisi bakımından iç bölgeler daha kurak. Guney anadolu Guney anadolu iç anadolu en az yağış alan yerler mesela
Bende 3 haftadır bakmıyordumDün doğru düzgün çalışmadım yine 1 coğrafya 1 vatandaşlık videosu..
Bu gece coğrafya ve matematikten konu çalışmayı düşünüyorum yine.. sabahlayalımmm???
Yarın coğrafya soru çözümü mat soru çözümü ve tarih konu çalışma düşünüyorum.. tarih battı gidiypr bende kaç haftadır baktığım yok..
Sabahladığınızda saat kaçta kalkıyorsunuz? Ben niye erkenkalkamıyorum ya! Deli olucam.Dün doğru düzgün çalışmadım yine 1 coğrafya 1 vatandaşlık videosu..
Bu gece coğrafya ve matematikten konu çalışmayı düşünüyorum yine.. sabahlayalımmm???
Yarın coğrafya soru çözümü mat soru çözümü ve tarih konu çalışma düşünüyorum.. tarih battı gidiypr bende kaç haftadır baktığım yok..
pofu canim kitappatik ten öğlen aldığım kitaplar kargoda verilmiş
Inşallah haftasonu girmeden araya teslim edilir.
Bizim burda da fotokopi Çeken bir kitapçı var ben de ona sorayım kitap fotokopileri var mi. Deneme ler varmış onu biliyorum da çarşıya çıktığımda ugrayayim.
Kitabı fotokobiden sevmiyorum test çözmeyi ama konu anlatimli pusula varsa alırım.
Coğrafyadan KPSS pusulasının sorularını beğendim ben.
sabahlar olmasınDün doğru düzgün çalışmadım yine 1 coğrafya 1 vatandaşlık videosu..
Sabahladığınızda saat kaçta kalkıyorsunuz? Ben niye erkenkalkamıyorum ya! Deli olucam.
Sabahladığınızda saat kaçta kalkıyorsunuz? Ben niye erkenkalkamıyorum ya! Deli olucam.
Ben saatle çalışmıyorum illa bugün 5 saat çalışcam die şartlamıyorum kendimi. Bazen günde 2 saat, bazen 6-7 saat, geçen akşam ilk kez sabahladım çünkü gündüz uyumuştum. Dünde hiç çalışmadım. Önemli olan verim almakArkadaşlar toplam bir günde kaç saat çalışıyorsunuz hani merak ettim tatlı rakipleri mi
Hafta sonları neredeyse hiç çalışamıyorum.Arkadaşlar toplam bir günde kaç saat çalışıyorsunuz hani merak ettim tatlı rakipleri mi
zamana ve yorgunluğa göre değişiyor, hafta içi 5-6 saat, haftasonu sanırım yaklaşık 7 saat oluyorArkadaşlar toplam bir günde kaç saat çalışıyorsunuz hani merak ettim tatlı rakipleri mi
Masallah canim çalışmama rağmen benden çok calisiyorsunzamana ve yorgunluğa göre değişiyor, hafta içi 5-6 saat, haftasonu sanırım yaklaşık 7 saat oluyor