KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Soru çözdükçe daha çok oturması gerekiyor aslında ama bilemedim yapamıyorum dedikçe de yapamıyor insan bunu farkettim bir de. Aynısını tarihte yaşıyordum çünkü
Aslinda yapamiyorum demiyorum sorularda zorlanıyorum zorlanıyorumbankası çözerken vs

Ama gun elleri su donem boş olmasi direk 5 6 soru eksiye dustur. Kalan 9 soru soru da artık sansa

ben de çok geç uyandım, hala kendime gelemedim. Kendimi zorlamadığımı düşünüyorum bazen ya, istesem bundan daha fazlasını yaparım diyorum ama bi rehavet var üstümde.
coğrafya çıkmış soruları çözücem ben de. ne zamandır türkçe yüzü görmedim türkçe bakıyım bi de

Benim de başım ağrıdı analitik çalışmaktan formülleri anlamaktan soru çözmeye çalışmaktan
Noktanın analutik incelemesinden 60 soru çözdüm 27 sorum kaldı. Bu 27 soru da 1 saatimi alır nerdeyse, sonra kalkar yemek yapmaya başlarım.

Analitik çalışmak 3 4 günümü alır daha. Ve si av da bir soru çıkacak sadece. Onu da anlayıp yapabilirsem

Bir önceki sene az soru çıkıyor nasılsa diye üzerine dusmedigim dilbilgisi geometriyi bu sene atlamak aynı hatayı yapmak istemiyorum.vakit harcıyorum bunlara banya inşallah sinavda da hakkıyla yaparım.

pofu canim kitappatik ten öğlen aldığım kitaplar kargoda verilmiş

Inşallah haftasonu girmeden araya teslim edilir.

Bizim burda da fotokopi Çeken bir kitapçı var ben de ona sorayım kitap fotokopileri var mi. Deneme ler varmış onu biliyorum da çarşıya çıktığımda ugrayayim.

Kitabı fotokobiden sevmiyorum test çözmeyi ama konu anlatimli pusula varsa alırım.

Dün doğru düzgün çalışmadım yine 1 coğrafya 1 vatandaşlık videosu..
Bu gece coğrafya ve matematikten konu çalışmayı düşünüyorum yine.. sabahlayalımmm???
Yarın coğrafya soru çözümü mat soru çözümü ve tarih konu çalışma düşünüyorum.. tarih battı gidiypr bende kaç haftadır baktığım yok..

Bende 3 haftadır bakmıyordum
Özet kitaptan her akşam bir konu okuyorum simdilik

Sabahladığınızda saat kaçta kalkıyorsunuz? Ben niye erkenkalkamıyorum ya! Deli olucam.

inş. aksilik olmadan alırsın kuzum

Coğrafyadan KPSS pusulasının sorularını beğendim ben.

evet güzel kitap ben çözdüm onu

sabahlar olmasın
ben gece burda olucam
Sabahladığınızda saat kaçta kalkıyorsunuz? Ben niye erkenkalkamıyorum ya! Deli olucam.

cnm ksra bakma ama bu sana bağlı bişey
ben üniye hazırlanırken 2 telefona alarm kurardm 1 er dakka ara ile, birini odanın biucuna diğerini diğer ucuna :) biri çalınca gider kapatrdm ama ikinci çalınca tamam yaa kalkıyorum der ve kalakrdım, sonra da alıştım uyuumamaya

şimdi ise, sabah 6.10 evden çıkıyorum 10 saat fabrikadayım, yoğunum, ama gece 4-5 saat uykkumu alıp ders çalışıyorum, senin bi eksiğin yok fazlan var, o da tembellik

kızlar gelirken yolda 2 coğrafya testi daha çözdüm, şimdi kalanları çözüp çıkmış sorularla günü bitircem

ben bu ctesi akşam evde olucam, yarından itibaren 2 gün yokum, denemeyi pazar yapacağım aksilik olmazsa...yarın sabah kalkma nedenimde ctesinin çöp olması.. ama yarın mat ve tr çözücem.. kendime yargıyayınevinden sözel say çıkmış mantık sorularını sipariş edicem yarın büyük ihtimal, tr ve mat hep pdf var bende

nufüs ve yerleşme + doğal afetler çevre testler çözüldü- çıkmış sorular çözüldü
benden bugünlük bu kadar :) gece görüşürüz

Arkadaşlar toplam bir günde kaç saat çalışıyorsunuz hani merak ettim tatlı rakipleri mi
Ben saatle çalışmıyorum illa bugün 5 saat çalışcam die şartlamıyorum kendimi. Bazen günde 2 saat, bazen 6-7 saat, geçen akşam ilk kez sabahladım çünkü gündüz uyumuştum. Dünde hiç çalışmadım. Önemli olan verim almak

günaydın kızlar, gece alamım çaldı ama kalkıp kapatıp uyumuşum hava değişimi, ilkbaharın gelişi falan beni acaip etkiliyor, acilen multivitamin almam gerek, yoksa uyku modunda gezeceğim etrafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…