- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
2017 verilerine göre Bayburt :) 2017'ye göre bakıyoruz sanırımkızlar 2018 tüik verilerini bilen var mk? daha doğrusu 2017 için mi bakmamız gerekiyor?
Elimde kitapta 2012 tüik verilerine göre nüfus yoğunluğu en az il bayburt demiş; nette baktım tunceli diyor. :)
Off benim yeni bi coğrafya kitabı da almam lazım sanırım bu şeyler için2017 verilerine göre Bayburt :) 2017'ye göre bakıyoruz sanırım
Canim bendeki kitapta sonuna koymuşlar verilerini. Ama 2018 verileri şubatta yayinlaniyormusOff benim yeni bi coğrafya kitabı da almam lazım sanırım bu şeyler için
Türkiyede nufüs ve yerleşme konusundayım :/
Ya saol :) Almayayım mi diyosun kitap? Sınavda güncel halini mi sorarlar ki 2018 şubat halini mi?Canim bendeki kitapta sonuna koymuşlar verilerini. Ama 2018 verileri şubatta yayinlaniyormus
Engin hoca instigdamda duyurunu yapıp bize nerden ulaşacağımıza söyleyecekti . Ben bulunca sana atarim
Alsan da 2018 verilerini basan kitap bulmak zorYa saol :) Almayayım mi diyosun kitap? Sınavda güncel halini mi sorarlar ki 2018 şubat halini mi?
MerhabaMerhabalar epilasyon arkadaşım
Yargi, beyaz kalem yediiklim, pegem, data, murat yayınları
Bunlar bilindik iyi yayınlar denemeleri de güzel. Bunlardan alabilirsin.
Analitik videosu izliyorum
senol hoca dan izliyorum. 4 video var.
1 ini özledim şimdi mola verdim. 1 ini daha izleyip yarın da diye ikisini izlerim. Sorularini çözerim.
Yarın kitap siparişi vereceğim.
Karakuyu serisini ve coğrafya ve anayasa için ders notları gibi kitapçık almak istiyorum.
Aslından pusulanjn almak istiyorum ama bu ay sırf sete 150 vereceğim için defter notu alacağım.
Elimde süvari tarihin ders notu var ve tekrar için fena değil. Coğrafya ve anayasadan da mi alsam ondan karar veremedim.
Elinde bir yayının ders notları kitapçıkları olan var mi acaba memnu kaldjginiz
hayır cnm bence c şıkkıKızlar şu soruya ben direkt E diye balıklama atlardım :) Cevabı önceden bilmeseydim. Sizce de sanki e daha makul gibi gelmiyor mu?
cevap a ama iştehayır cnm bence c şıkkı
çünkü tarım olması illa ki nüfusu yoğunlaştırcak değil istanbulu örnek alabilirsin
ben de c diye atlardımcevap a ama işte
2013 kpss... çok kafa karıştırıcı bi soru olmuş bu yaa bence.
Bende d dedimcevap a ama işte
Ben kiappatik ten yarın sipariş vereceğim canimSafransari karakutunun tarih ve coğrafyasını ben de alacağım, ama yargıyayınevinde yok dışardan alsam dünya para veririm.. sen nerden alıyosun?
Açıklaması var mi canimcevap a ama işte
kitap seç güvenilir değil, çok kişi mağdur oldu, kitappatik de emin değilim ya :SBen kiappatik ten yarın sipariş vereceğim canim
Sen de kiappatik yada kitap sec ten alabilirsin. 50 tl üzeri kargo bedava
Ben çoğunlukla kitap sec ten alıyorum ama alacağım set orda yok sadece k itappatik te var.
Senjn mesai saatlerin nasıl canimtarihi bu haftalık noktalıyorum kızlar... yarın coğrafya günüm.. sabah burda olacağım inş :) bugün güzelce dinleneyim