hıımm pekala cnm biz burdayız :)Internet sıkıntım var :) baska bi sıkıntım yok sukur bura iyi gaz veriyorsu yokken neler yapacagim bakalim.sana iyi calismalar bana da iyi uykular :)
yarın kuruluş ve yükselmeye devam edeceğim, çıkmış sorular da çözülecek, artık tam oturmadan tarih konularını geçmiycem..osmanlı kuruluşş ve yükselme dönemi çalışıldı-test çözüldü- not çıkartıyorum şuan
Hoşgeldin :)Kızlar merhabalar :) ben geldim :) az kaldı sınava biliyorum geç bile kaldım ama kalan vakit sıkıca çalışıp bişeyler yapabilirim aslında hepimiz yaparız :) matematik temelim fazla sağlam belki de ona güveniyorum ama keşke herşey matematikle olsa :)
Teşekkürler canim- İç kulağın yaşlanması,
- Kulağa giden damarlarda daralma,
- Hipertansiyon,
- Gürültülü ortamlarda bulunma,
- Orta kulak iltihapları,
- Dış kulak rahatsızlıkları,
- Kolesterol ve diğer yağların yüksek oluşu,
- Psikolojik faktörler (depresyon, gerginlik),
- Kullanılan ilaçlar (aspirin, bazı antibiyotikler...).
Duşta su kaçmışta olabilir :)
Internet sıkıntım var :) baska bi sıkıntım yok sukur bura iyi gaz veriyorsu yokken neler yapacagim bakalim.sana iyi calismalar bana da iyi uykular :)
Tarih e o güzden öncelik verdimşimdi ben genelde okulda da öyle idim söyle güzel bi özetlerimi bitirir ön kafamda bişey şekillenir daha sonra satır satır ezber yapardık bizim bölümden de gelen bişey ezberim de iyi olmayınca çözümü bunda bulmuştum. Biran önce videoları bitirmek istiyorum o yüzden
izleriz izleriz denemeden geldim kızlar
Toplam 70 ne tim var
Ilk çalışmaya başladığımda da 70 neyim vardı. Arada o kadar konu bitti o kadar kitap bitti hala 70 net olması canımı sıkıyor
Çalıştıkları hiçbir ise yaramıyor sanki
Benim de 30 35 dk zaman alıyorDeneme yapan arkadaşlar Türkçe testini ortalama kaç dakikada bitiriyorsunuz? Benim 30-35 arası çok mu uzun sizce.. Azaltır mıyım zamanla..
Bu arada güncelle ilgili şöyle bi yöntem geliştirdim, google docs indirmiştim hergün 5 güncel bilgiyi orada toplamaya başladım 2 gündür.. Diğer türlü ezber yapmak zor geliyor, bence faydalı gibi, size de öneririm.. Defterden açıp okurum diyorsanız deftere de yazabilirsiniz..
Denemelerde güncelleme çok canımı sıkıyor. 5 6 soru surf bu yüzden boş kalıyor. Son kitap siparişi verdigimde bir güncel kitabı da alıp bakacağım.Deneme yapan arkadaşlar Türkçe testini ortalama kaç dakikada bitiriyorsunuz? Benim 30-35 arası çok mu uzun sizce.. Azaltır mıyım zamanla..
Bu arada güncelle ilgili şöyle bi yöntem geliştirdim, google docs indirmiştim hergün 5 güncel bilgiyi orada toplamaya başladım 2 gündür.. Diğer türlü ezber yapmak zor geliyor, bence faydalı gibi, size de öneririm.. Defterden açıp okurum diyorsanız deftere de yazabilirsiniz..
Benim de 30 35 dk zaman alıyor
Bu biraz da mantık soruları belirliyor. Baze çok ugrastirici olabiliyor.
Ama sınavda çıkan çıkan mantık soruları kesinlikle daha basit
Deneme suresiyle ilgili şöyle bir yazı okumuştum bana da mantıklı geldi ama uygula iyorum cu ki denemede zama problemi yok simdilik ama sınavda süre yetmiyor
Türkçe 40 mat 40 gk 40 dk ayrıl asi gerekiyormuş. Tüm sene anayasa çalışıp süre kanamasından dolayisorulari görememek kötü birse y bu yuzde turkce ve tate atikte artık 40 dk da halledilmeyen kısımlar birbirakilmali
Ben de matematikte çok oyalaniyorum. 50 dk sürüyor sanırım. Çok net çıkarıyorum sanki
Matematige kendin mi calisiyorsun video mu izliyorsunAynen ben de matematikte çok oyalanıyorum..netlerimi hiç yazmayayımdaha konular bitmedi, tek tesellim bu netlerimin rezilliğinde
Akıllı tel kullanmaman çok iyi, çok vakit alıyor..
Teşekkürler canim
Bugün yok çok şükür bugün de devam etse dr a gidecektim
Rica ettim canım benim
Matematige kendin mi calisiyorsun video mu izliyorsun
Benim de matematige ağırlık vermem gerek te bunla ilgili na sil bir program yapacağım daha kafamda netlesmedi
Be bitirdim ilyas hocanj videolariniBenim hocam videolarını izliyorum Allah razı olsun ilyas hocadan o kadar iyi anlıyorum ki, kesinlikle öneririm.. video izleyip test çözüyorum, testleri hızlı çözsem ilerlicem de çok yavaş çözüyorum sıkılıp bırakıyorum filan o yüzden daha yarısındayım videoların..