KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

osmanlı kuruluşş ve yükselme dönemi çalışıldı-test çözüldü- not çıkartıyorum şuan

osmanlı kuruluşş ve yükselme dönemi çalışıldı-test çözüldü- not çıkartıyorum şuan
yarın kuruluş ve yükselmeye devam edeceğim, çıkmış sorular da çözülecek, artık tam oturmadan tarih konularını geçmiycem..
kuruluş dönemi notlarımı çıkardım, bugün sürekli okurum artık
yarın yükseliş kısmına odaklanacağım
bu şekilde olursa daha verimli olacak benim için

Kızlar merhabalar :) ben geldim :) az kaldı sınava biliyorum geç bile kaldım ama kalan vakit sıkıca çalışıp bişeyler yapabilirim aslında hepimiz yaparız :) matematik temelim fazla sağlam belki de ona güveniyorum ama keşke herşey matematikle olsa :)

Hoşgeldin :)

Hoşbulduk :) kızlar ben şimdi bu şubat bitene kadar matematik de birey b yi tarih ve coğrafya da konularını da bitirmeyi planlıyorum onlarda da kendi notumu çıkartıyorum zaten. Aslında benim korkum Türkçe. Mart Nisa'n mayıs ve haziran da Türkçe halledilir dimi :) şimdi bu iki haftam zatenyoğun geçecek hergün Türkçeden 1 test çözmek bilemiyorum

Şubatın 13ü bugün zaten. Sen asıl tarihten kork. Türkçe en fazla 15-20 günde halledilir. Ama bi tarih için çok zor

Tarih e o güzden öncelik verdim şimdi ben genelde okulda da öyle idim söyle güzel bi özetlerimi bitirir ön kafamda bişey şekillenir daha sonra satır satır ezber yapardık bizim bölümden de gelen bişey ezberim de iyi olmayınca çözümü bunda bulmuştum. Biran önce videoları bitirmek istiyorum o yüzden

Teşekkürler canim
Bugün yok çok şükür bugün de devam etse dr a gidecektim artik
Internet sıkıntım var :) baska bi sıkıntım yok sukur bura iyi gaz veriyorsu yokken neler yapacagim bakalim.sana iyi calismalar bana da iyi uykular :)

Canim kolay gelsin sana
Ama akşamları arada eşinin telinden girip yaz bize, ozleriz

izleriz izleriz denemeden geldim kızlar
Toplam 70 ne tim var
Ilk çalışmaya başladığımda da 70 neyim vardı. Arada o kadar konu bitti o kadar kitap bitti hala 70 net olması canımı sıkıyor

Çalıştıkları hiçbir ise yaramıyor sanki

Bence 2 haftada hem coğrafya hem tarihi bitirmek pek kolay olmaz, yapsan bile konular oturur mu bilmiyorum daha uygulanabilir hedefler belirlersen daha iyi olur bence, matematikte sorunun yoksa sınava kadar genel kültür yetişir diye düşünüyorum.. Türkçe en kolay ders, pratik lazım, hergün paragraf çözmeye çalışırsan netlerin artar bence.. Dilbilgisi için de video izlersin, konu anlatımlı kitaptansa video izlemek daha yardımcı olur..

Canım konuları bitirdin ama oturması zaman alır tabii ki, soru tipi gördükçe daha aşina olursun netlerin zamanla artar inşaallah.. hiç moralini bozmadan tam gaz çalışmaya devam.. biz elimizden geleni yapıcaz kısmetse olacak inşaallah, sakın üzülme..

Deneme yapan arkadaşlar Türkçe testini ortalama kaç dakikada bitiriyorsunuz? Benim 30-35 arası çok mu uzun sizce.. Azaltır mıyım zamanla..
Bu arada güncelle ilgili şöyle bi yöntem geliştirdim, google docs indirmiştim hergün 5 güncel bilgiyi orada toplamaya başladım 2 gündür.. Diğer türlü ezber yapmak zor geliyor, bence faydalı gibi, size de öneririm.. Defterden açıp okurum diyorsanız deftere de yazabilirsiniz..

Benim de 30 35 dk zaman alıyor
Bu biraz da mantık soruları belirliyor. Baze çok ugrastirici olabiliyor.
Ama sınavda çıkan çıkan mantık soruları kesinlikle daha basit
Deneme suresiyle ilgili şöyle bir yazı okumuştum bana da mantıklı geldi ama uygula iyorum cu ki denemede zama problemi yok simdilik ama sınavda süre yetmiyor
Türkçe 40 mat 40 gk 40 dk ayrıl asi gerekiyormuş. Tüm sene anayasa çalışıp süre kanamasından dolayisorulari görememek kötü birse y bu yuzde turkce ve tate atikte artık 40 dk da halledilmeyen kısımlar birbirakilmali

Ben de matematikte çok oyalaniyorum. 50 dk sürüyor sanırım. Çok net çıkarıyorum sanki

Denemelerde güncelleme çok canımı sıkıyor. 5 6 soru surf bu yüzden boş kalıyor. Son kitap siparişi verdigimde bir güncel kitabı da alıp bakacağım.

Tel uygulamasıyla ilgili güzel olur tabi. Ama ben oyalanmamak için sinav hazırlık süresince akıllı tel kullanmiyorum

Aynen ben de matematikte çok oyalanıyorum..netlerimi hiç yazmayayım daha konular bitmedi, tek tesellim bu netlerimin rezilliğinde
Akıllı tel kullanmaman çok iyi, çok vakit alıyor..

Aynen ben de matematikte çok oyalanıyorum..netlerimi hiç yazmayayım daha konular bitmedi, tek tesellim bu netlerimin rezilliğinde
Akıllı tel kullanmaman çok iyi, çok vakit alıyor..
Matematige kendin mi calisiyorsun video mu izliyorsun

Benim de matematige ağırlık vermem gerek te bunla ilgili na sil bir program yapacağım daha kafamda netlesmedi

Matematige kendin mi calisiyorsun video mu izliyorsun

Benim de matematige ağırlık vermem gerek te bunla ilgili na sil bir program yapacağım daha kafamda netlesmedi

Benim hocam videolarını izliyorum Allah razı olsun ilyas hocadan o kadar iyi anlıyorum ki, kesinlikle öneririm.. video izleyip test çözüyorum, testleri hızlı çözsem ilerlicem de çok yavaş çözüyorum sıkılıp bırakıyorum filan o yüzden daha yarısındayım videoların..

Be bitirdim ilyas hocanj videolarini
Video izleyip 2 soru bankasının sorularini çözdüm.
Ama 18-20 arası net lerin
Hedefim için 25 mat yapmam gerek,
Bu biraz geometri ile hallolmasi gerek sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…