hangi yayının denemesi o?5 güncel boş
6 mantık boş (normalde mantıklari kolaylıkla yapıyorum ama bu yayının denemesinde yapamıyorum hiç, mantıksız karışık şeyler yazıyorlar çözemedim)
Gy 39d 4 y
Gk 41 d 8 y
Toplam 77 net
Murat yayınlarının 10 li denmesi cnmhangi yayının denemesi o?
hıımm ben de pegem yaptımMurat yayınlarının 10 li denmesi cnm
kesinlikle i,yi yapıyorsun.. ben de yazıyorum deneme sonuçlarımıKızlar ben böyle bir tablo da denemelerimi kaydediyorum ilerleyişimi görmek için.
Gerçi 90 netten 62 nete arada uçurumlar var ama, denemeden denemeye zorluk derecesi, benim yapma ortamim da çok değişiklik oluyorEki Görüntüle 2109326
14 şubatı sabote etmeye çalışıyodurTarih-cumhuriyet donemi devrimler ve siyasi gelismeler 5 test cozuldu.
Cografya nufus ve yerlesme konu anlatim calisildi 14 test cozuldu
Esimle fena atistik konusmuyoruz suan o degil de matematik dersim kaynadi bugun ders vardi ona uzuldum :) bugun konusmuyoruz diye derse baya asilmisim :)
Ben deneme sonuçlarımı yazmıyorum, hiç gerek yoksınav bitti, matematik geçen denemeden daha iyi geçti.. amaa gk da battım, ee konular tam değil, olsun o kadar.. çalışırız biz de napalım:)
Geldim geldim
14 subat aliskanligimiz yok zaten :)14 şubatı sabote etmeye çalışıyodur
Genel yetenek 35.5 yaktin beni matematikk
Genel kultur 47.5
Net 83
Bi onceki denemeye gore cok iyi ama mat dusmus :) hocayi degistireyim ben en iyisi
Genel yetenek 35.5 yaktin beni matematikk
Genel kultur 47.5
Net 83
Bi onceki denemeye gore cok iyi ama mat dusmus :) hocayi degistireyim ben en iyisi
Mat 10 dogru amaHarika canim
zamanla artacak kuzum daha 5 ay var yaklaşıkMat 10 dogru ama
Mat im iyi diyenin de (ben) 19 doğrusu varMat 10 dogru ama
ben de geo yu unuttuğumu fark ettimMat im iyi diyenin de (ben) 19 doğrusu var
Beeeenn deneme haric daha hic bisi yapmadim oglus yatti.denemede yapamadigim sorulara bakmakla basliyorum ben debugün kimler sabahlıyor