saol cnm :)Güle güle çöz canım.
Benim de konu anlatımlı coğrafya ve anayasa ihtiyacım var.
Nihan hocanın kitabında soru sayısı nasıl bayanlar mı ?
kesinliklee sana katılıyorumEvet askinda en iyi öğrenme metodu sizinki.
Ezber yapmadan kaynağına inerek öğrenme.
Ben de bu ayın ortasında çıkmış soruları çözmeye başlayacağım. Ben sadece kpss değil ösym nin yaptığı tüm sınıflardaki soruları çözeceğim.
Kitaplar elime olmasına tahminen 6-8 haftalık plan yapıp bitirmeyi planliyorum.
Piyasada çok kafa karıştıran yayın kirliliği var
Matematik ve türkçe de en iyisi bence çıkmış soruları çözmek
Tarih coğrafya anayasa dan ise ösym diline hakim olmak için çıkmış soruları çözeceğim.
Gerçi ösym nin de bir yaptığı bir yaptığına uymuyor
Bir sene yorum agirlikli soru soruyor, diğer sene bilgi agirlikli
Hatta geçen sene dünya coğrafyasından soru sorulmuş , ki kpss müfredatı türkiye coğrafyasını kapsiyor
Fotokopi hiç çözemiyorum canım. Ama alamayanlar çıkartsın mutlaka.pdf isterseniz burda var kızlar, sayfanın altına doğru inin
https://groups.google.com/forum/#!msg/tmoz/NSvEO10vyUE/82xykFqfRkQJ
ben çözüyorum :) çok sayıda pdf var elimdeFotokopi hiç çözemiyorum canım. Ama alamayanlar çıkartsın mutlaka.
Ben de gündüz burda kendi kendime konusuyom :))ben geldim diye midir nedir ne bu sessizlikküsüp gideceğim
Ben saat veremiyorum malesef aksam derseniz ancak ona uyarim 9 mesela :)yarın sabah ben evdeyim...herkes gelsin bi saat kararlaştırıp hepimiz aynı anda yapalım :) daha zevkli olur
Belirli bir saat oluşturmamız çok zor sanirimBen saat veremiyorum malesef aksam derseniz ancak ona uyarim 9 mesela :)
Belirli bir gun olusturduguma sukurBelirli bir saat oluşturmamız çok zor sanirim
Evet canımBelirli bir gun olusturduguma sukur
Kac yasindaydi kizinEvet canım
Ben hatta gk c.teai gy pazar bile çözebilirim
Kızım çünkü kalem.aldirmiyor elime
Bende ödev yapıcam deyim yanıma geliyor hemen
Hafta içi özlüyor haftasonu yanımdan hc ayrılmıyor.
3 yaşında canimKac yasindaydi kizin
Allah bagislasin canim3 yaşında canim
Üzme hocaniTarih-cumhuriyet donemi devrimler ve siyasi gelismeler 5 test cozuldu.
Cografya nufus ve yerlesme konu anlatim calisildi 14 test cozuldu
Esimle fena atistik konusmuyoruz suan o degil de matematik dersim kaynadi bugun ders vardi ona uzuldum :) bugun konusmuyoruz diye derse baya asilmisim :)
Hocam beni uzmesinÜzme hocani
İnşallah bugün düzelir bugün yaparsınız ders cabim
Kolay gelsin canım.Günaydın kızlar, telfen yazıyorum alıntı yapamıyrm sıkıntı biraz, sabah 8 de uyandm, az daha uyuyam dedimolmuş 9.46 şimdi hemen bi kahvaltı edip deneme yapacağım :)))