- 31 Ağustos 2012
- 21.686
- 35.005
Sagol canim.Video imkanim yok malesef keske olsa gunduz acar bi kenara koyarim tarih mat falan dinlerim oglum oynarken ama kismet.esim anlatiyor matematigi carpanlara ayirma konusundan beri o sekilde ilerliyoruz biraz daha hiz kazandim bu sayede hem anlatan biri olunca daha cok aklimda kaliyorAllah kavustirsun canim.
Aramiza hisgeldin.
Bak senol hocanin videolari da guzel matematik dusuk aeviye icin, hemde 15-20 dk kisa videolar. Problemleri prdan halledebilirsin
Buna zaman bulabiliyorsaniz daha iyi tabi xanim videodan sa canli canli anlatim.Sagol canim.Video imkanim yok malesef keske olsa gunduz acar bi kenara koyarim tarih mat falan dinlerim oglum oynarken ama kismet.esim anlatiyor matematigi carpanlara ayirma konusundan beri o sekilde ilerliyoruz biraz daha hiz kazandim bu sayede hem anlatan biri olunca daha cok aklimda kaliyor
Simdilik buluyoruz bakalim sıkıntı yokBuna zaman bulabiliyorsaniz daha iyi tabi xanim videodan sa canli canli anlatim.
Kizlarr ben geldim yolladim misafirlerimi haftalik program yaptim hangi gun ne calisacagim diye hergune matematik koydum yanina da 2 gun tarih 2 gun vat 1 gun cografya 1 gun turkce 1 gun de deneme olarak ayirdim her gun de 1 turkce ya da mantik test de cozecegim.simdilik sadece hangi dersleri calisacagimi yazdim 1 hafta da koptum ancak boyle yaptim bi dahaki haftaya konu hedefi koyacagim sonraki haftalarda artik gunluk soru miktari belirleyecegim kendime.mat ve vat haric bitirdim dersleri onlar da bi bitseydi icim biraz rahatlayacakti ozellikle mat problemlere yeni gectim daha.
Cografyadan 60 kadar soru cozdum. Mufus ve yerlestirmeyi bitirdim.
Bu hafta planimda yoktu ama kizimi uyutirken 2-3 test cozerek geceleri bitirdim 260 soruyu sukurler olsun.
Simdi kizimi oglenuykusuna yatirip tarihten duraklama ve gerileme den 90 sorum vardi onu cozecegim.
Planlamama gore karakutu setimden tarih cografya anayasa, nisanin ilk haftasi bitiyor. Sadece denemelere gecmeden bu 3 dersten 1 er kaynak daha cozmek istiyorum. Ama hangi kaynaklari cozecegim kararsizim
Suan elimde kaynak var bitince ona bakayim o zaman bu arada sevmem boyle duzeltmeyi ama sinavda gelebilir belli mi olur :) bicilmis kaftan :)hoş geldin kuzum, şükür diyelim o halde, eğer bana sorarsan karekök kitapları mat için gerçekten biçilmiş kaptan, ben mesela şuan ona çalışıyorum :)
maşallah kuzum... sen pegem ya da yargıyı çözdün mü?
benim sana önerim pusula-yargı-pegem.. benim hocam da var ama ara ara saçmalamışlar
düzeltme derken cnm anlamadım?Suan elimde kaynak var bitince ona bakayim o zaman bu arada sevmem boyle duzeltmeyi ama sinavda gelebilir belli mi olur :) bicilmis kaftan :)
Bicilmis kaptan yazmissin ya canim bicilmis kaftandir dogrusudüzeltme derken cnm anlamadım?
haa aman önemli değilBicilmis kaptan yazmissin ya canim bicilmis kaftandir dogrusu
Sinav sorusu olma ihtimali var diye duzelteyim dedim :) cikarsa hatirlarsin artik :)haa aman önemli değilhaklısın ben de yapıyorum mesela yalnız ile yanlış çok karıştırılır ve nefret ederim, o kadar ki eğer bi erkek yalnız ve yanlışı doğru yazamazsa soğurum nasıl bi manyaklıksa arıtk
PEGEM in konu anlatimli setini ve aoru bankasi setini almistim, hepsini cozdumhoş geldin kuzum, şükür diyelim o halde, eğer bana sorarsan karekök kitapları mat için gerçekten biçilmiş kaptan, ben mesela şuan ona çalışıyorum :)
maşallah kuzum... sen pegem ya da yargıyı çözdün mü?
benim sana önerim pusula-yargı-pegem.. benim hocam da var ama ara ara saçmalamışlar
Sinav sorusu olma ihtimali var diye duzelteyim dedim :) cikarsa hatirlarsin artik :)
olabilir tatlım al, zararı yok çözmenin, yayınevi falan nedir? biz de bakalımPEGEM in konu anlatimli setini ve aoru bankasi setini almistim, hepsini cozdum
YARGİ nin sampiyon tum dersler soru bankasini cozdum. Ve kozmik oda anayasa ve cografya cozdun
PUSULA tarih i cozdum sadece.
Benim hocam cozmedim hic. Dersane de tatih hocasi yorum + bilgi sorulari var 2017 sinavi gibi, coz onu da demisti. Onu mu alsam acaba ?
bende var tonyukuk, bana pek öyle gelmedi...Yedi iklim tarih soru bankası almıştım, sorularında gerçekten saçmalayıp çok çok ayrıntı sormuşlar. İnsanın morali bozuluyor. Tarih soru bankası alacaklara tavsiye etmem Tonyukuku
O kadar ayrintiya bakma, evde kalirsin sonrahaa aman önemli değilhaklısın ben de yapıyorum mesela yalnız ile yanlış çok karıştırılır ve nefret ederim, o kadar ki eğer bi erkek yalnız ve yanlışı doğru yazamazsa soğurum nasıl bi manyaklıksa arıtk
he yok cnm o konuda durumum iyiO kadar ayrintiya bakma, evde kalirsin sonra
üzme zaten cnm, gerek yok, sen emek veriyorsun gerisi gerçekten kader kısmet işiBenim hocam denemesi yaptım, türkçe coğrafya ve vatandaşlık iyiydi bu sefer.. gerçi bu derslerde pegemde de pek sorun yaşamıyordum, türkçe hariç.. ama matematik bence pegemle eşit düzeyde, belki bi tık daha kolay.. ama tarih nedir öyle ya, tamamen bilgi sorusuydu hepsi ve detayın detayı.. akşam paylaşırım sizinle bi kaç soru belki.. neysee, ben bırakıyorum bi süre deneme çözmeyi, olmuyor, sadece moralimi bozuyor.. tarihten çıkmış sorulara yönelicem ve hergün tarih genel tekrar.. ve harıl harıl karakutu mat çözücem.. Artık gerisi Allah'ın takdiri, kendimi de üzüp strese girmicem..