KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Cografyadan 60 kadar soru cozdum. Mufus ve yerlestirmeyi bitirdim.
Bu hafta planimda yoktu ama kizimi uyutirken 2-3 test cozerek geceleri bitirdim 260 soruyu sukurler olsun.

Simdi kizimi oglenuykusuna yatirip tarihten duraklama ve gerileme den 90 sorum vardi onu cozecegim.

Planlamama gore karakutu setimden tarih cografya anayasa, nisanin ilk haftasi bitiyor. Sadece denemelere gecmeden bu 3 dersten 1 er kaynak daha cozmek istiyorum. Ama hangi kaynaklari cozecegim kararsizim

Allah kavustirsun canim.
Aramiza hisgeldin.
Bak senol hocanin videolari da guzel matematik dusuk aeviye icin, hemde 15-20 dk kisa videolar. Problemleri prdan halledebilirsin
Sagol canim.Video imkanim yok malesef keske olsa gunduz acar bi kenara koyarim tarih mat falan dinlerim oglum oynarken ama kismet.esim anlatiyor matematigi carpanlara ayirma konusundan beri o sekilde ilerliyoruz biraz daha hiz kazandim bu sayede hem anlatan biri olunca daha cok aklimda kaliyor

Buna zaman bulabiliyorsaniz daha iyi tabi xanim videodan sa canli canli anlatim.

hoş geldin kuzum, şükür diyelim o halde, eğer bana sorarsan karekök kitapları mat için gerçekten biçilmiş kaptan, ben mesela şuan ona çalışıyorum :)

maşallah kuzum... sen pegem ya da yargıyı çözdün mü?
benim sana önerim pusula-yargı-pegem.. benim hocam da var ama ara ara saçmalamışlar

Suan elimde kaynak var bitince ona bakayim o zaman bu arada sevmem boyle duzeltmeyi ama sinavda gelebilir belli mi olur :) bicilmis kaftan :)

Bicilmis kaptan yazmissin ya canim bicilmis kaftandir dogrusu
haa aman önemli değil haklısın ben de yapıyorum mesela yalnız ile yanlış çok karıştırılır ve nefret ederim, o kadar ki eğer bi erkek yalnız ve yanlışı doğru yazamazsa soğurum nasıl bi manyaklıksa arıtk

Sinav sorusu olma ihtimali var diye duzelteyim dedim :) cikarsa hatirlarsin artik :)

PEGEM in konu anlatimli setini ve aoru bankasi setini almistim, hepsini cozdum

YARGİ nin sampiyon tum dersler soru bankasini cozdum. Ve kozmik oda anayasa ve cografya cozdun

PUSULA tarih i cozdum sadece.

Benim hocam cozmedim hic. Dersane de tatih hocasi yorum + bilgi sorulari var 2017 sinavi gibi, coz onu da demisti. Onu mu alsam acaba ?

Kızlar bugün deneme yaptım. 85 netim var:) vatandaşlığa çalışmadığım halde bir kaç kek soru çözebilmem artırdı galiba, genel kültür soruları da kolaydı.. bugün genel tarih çözümü yapacağım, biraz da coğrafya ve matematik bakarım herhalde. Herkese kolay gelsin

olabilir tatlım al, zararı yok çözmenin, yayınevi falan nedir? biz de bakalım

Yedi iklim tarih soru bankası almıştım, sorularında gerçekten saçmalayıp çok çok ayrıntı sormuşlar. İnsanın morali bozuluyor. Tarih soru bankası alacaklara tavsiye etmem Tonyukuku

Yedi iklim tarih soru bankası almıştım, sorularında gerçekten saçmalayıp çok çok ayrıntı sormuşlar. İnsanın morali bozuluyor. Tarih soru bankası alacaklara tavsiye etmem Tonyukuku
bende var tonyukuk, bana pek öyle gelmedi...

O kadar ayrintiya bakma, evde kalirsin sonra

Benim hocam denemesi yaptım, türkçe coğrafya ve vatandaşlık iyiydi bu sefer.. gerçi bu derslerde pegemde de pek sorun yaşamıyordum, türkçe hariç.. ama matematik bence pegemle eşit düzeyde, belki bi tık daha kolay.. ama tarih nedir öyle ya, tamamen bilgi sorusuydu hepsi ve detayın detayı.. akşam paylaşırım sizinle bi kaç soru belki.. neysee, ben bırakıyorum bi süre deneme çözmeyi, olmuyor, sadece moralimi bozuyor.. tarihten çıkmış sorulara yönelicem ve hergün tarih genel tekrar.. ve harıl harıl karakutu mat çözücem.. Artık gerisi Allah'ın takdiri, kendimi de üzüp strese girmicem..

üzme zaten cnm, gerek yok, sen emek veriyorsun gerisi gerçekten kader kısmet işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…