kpss başvurusu acilll yardımm

gamze2929

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
2
0
32
arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var...ben okulumu bitiremedim ve bu sene de kayıt yaptırıp gidemedim bazı ekonomik sıkıntılardan dolayı ikinci öğretimim ayrıca ailem de okulu bitti biliyor ve kpss ye gireceğimi düşünüyorlar galiba iki yıl içerisinde okulunu bitirebilecek olanlar a grubuna başvurabiliyorlar.şimdi sizden yardım istediğim konu benim okul iptal olmuş mudur ve kpss için ne yapmam gerekiyor

KPSS ye girersin cnm ama okulun bitmezse 2 sene içerisinde bu puani kullanamazsn,okul iptal olmuş mudur sorusunu anlamadm ayrıca okulla alakalı en sağlıklı bilgiyi okulun öğrenci işlerini arayıp alabilirsin

KPSS ye girersin cnm ama okulun bitmezse 2 sene içerisinde bu puani kullanamazsn,okul iptal olmuş mudur sorusunu anlamadm ayrıca okulla alakalı en sağlıklı bilgiyi okulun öğrenci işlerini arayıp alabilirsin
öğrenci bilgi sisteminde kayıt yenilenmemiştir diye gözüküyor fakat dersler gözüküyor yani benim okul geçen sene 4 yıl bitti ama bitiremedim uzadı ve bu sene de harcı yatırıp yenileyemedim o bakımdan iptal olmuş mudur şuanda 4 yıllık mezunu değilim yani okul uzamış durumda ve kayıt yenilemedim onu soruyorum

öğrenci bilgi sisteminde kayıt yenilenmemiştir diye gözüküyor fakat dersler gözüküyor yani benim okul geçen sene 4 yıl bitti ama bitiremedim uzadı ve bu sene de harcı yatırıp yenileyemedim o bakımdan iptal olmuş mudur şuanda 4 yıllık mezunu değilim yani okul uzamış durumda ve kayıt yenilemedim onu soruyorum
öğrenci işlerine git. kayıt yenilemediğin için yardımcı olsunlar sana. öyle tamamen boşverme o kadar sene gitmişsin sadece bir seneciğin kalmış. benim arkadaşım da mezun olmadı iki dersi kaldı ailesine de söyleyemedi ama kaydını yaptı yine de gizli gizli o iki derse gidiyor.
kaydını yaptırmazsan iptal olur üniversite ile ilişiğin kesilmiş olur ve af çıkmasını beklersin.

harcı yatıramadığın için kayıt yenileyemediğini söyle. çünkü üniversitelerin böyle listesi oluyor. öğrenci o yıl harcını ödeyemeyecekse yardımcı oluyorlar böyle okul aile birliği gibi. bağışçılarla falan irtibata da geçiyorlar. sen kaydını yaptırıyorsun ama parayı ödemiyorsun. o yüzden diyorum öğrenci işleriyle ve bölüm başkanınla falan görüşmen lazım. yardımcı olsunlar. durumunun olmadığını anlat.

Son düzenleme:
aklıma geldi eğer devam edemeyeceksen lisansa önlisans diploması da alabiliyorsun. sınıftan biri 3.sınıfta ayrılmıştı önlisans diploması ile.

X