Arkadaşlar burası yeri mi bilmiyorum ama daha uygun bir başlık bulamadığım için sizlere sorularım olacak. Önümüzdeki öğretmen atamalarında sınıf öğretmenliğine ayrılan kadroyu gördükten sonra her ne kadar ümitlerim suya düşmüş olsa da umut fakirin ekmeği ya da Allah'tan ümit kesilmez felsefelerine bel bağlamış bir adayım. 26. tercihi açıp açmama konusunda da hala karar vermiş değilim. Zira hamileliğimin 34.haftasındayım. Tercihimize açılan topu topu 6 ilin (Bitlis, Hâkkari, Iğdır, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak) topunun da coğrafi konumları kararsızlığıma korku katmaktan öte bir işe yaramamaktalar. Diğer taraftan sınıf öğretmenliğinin geleceği ile ilgili endişelerime bir de bundan sonra bebek sahibi bir aday olacağım gerçeği eklenince bu sene oldu oldu gibi geliyor. Galiba lafı uzatıp sormayı unuttum. :) Diyelim ki her şeyi göze alıp tercih yaptım ve atandım (inşallah, dualarınızı bekliyorum). 11 Eylül'den itibaren göreve başlanılacak; atandığım il milli eğitim müdürlüğüne göreve başlama işlemlerim için şahsen mi başvuru yapmam lazım? Hamileliğimin bu aşamasında o kadar yolu nasıl giderim (Şu an Kütahya'dayım.)? Bununla ilgili hastane raporu neyim yapabileceğim birşey var mı? Yoksa çocukluk hayalim olan öğretmenliğe bu kadar yaklaşmışken (puanım 87.6) bir çizgi çekip şansımı başka memurluklarda mı denesem? düşünceleriniz ve vereceğiniz fikirler benim için gerçekten önemli. Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.