- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
- 398
- Konu Sahibi pembekalpp
-
82 ler 85 lere kadar düşer diye umut ediyorum ben canım bizim bölümlere bu puanlar bile baya ii çünkü 89 la atanamayan ilköğretm matçılar biliyorum ben
3322 :) umarım 2 sene daha böyle olur
doğrudur canım ya ben biraz daha yabancı kalıyorum puan sistemine felan açıkcası ama ama inşalalh kolayca atanabiliriz.
ayy bizim okulda 64 yaşında biyoloji öğretmeni vardı inanırmısın canımsen okuyomusun mezun oldun mu canım
mezunum evet bir yıl daha katlanmak zorundayım kaç yaşıma geldim ama bilgi doluyum artık odamda tahta alıp oyuncak bebklerime anlatırım ben küçükken oyun oynardım öğretmencilik diye yastılardan sıra yapardım bebeklerimi oturturdum duvara kağıt asardım hem okul derslerimi tekrar eder oyun oynardım.
Dün rüyamda atanmış öğrencilerle tanışıyordum .
Bir gün gerçek olacak mı acaba :???
aaahhhh canım benim çokkk üzüldm ya kıyamamolur tabiii neden olmasın. öğretmenlikten başka birşey düşünmüyomusun canım polis memur vs.
polislik boydan olmuyor
Artık düz memurluk bakıcam,özel sektör diyorum ama onlarda kaç yıllık sözleşme ve senet yapıyorlar
Ne yapacağımı şaşırdım inanın ,huzurla uykum yok uzun zamandır
4 yıl fakülteni oku. sonra başka işler ara adaletmi yaa bu !!!!. memurluk olur inş canım çok tanıdığım var benim atanamayıpta memurluğu tercih edip çok da mutlu olanlar. evli falan değilsindr bide inş canım
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinsen yinede seneye çalışmaya yavaştan başla bence
Evli değilim canım bekarım yalnızım arkadaşalrımda ya erkek ark var ,nişanlı ya ada evli iyice yalnız kaldım.İyiki siz varsınız da derdimi anlatıyorum,dinliyorsunuz ,morelim yerine geliyor ,destek oluyorsunuz .Yüzünü görmediğim insanlar bile daha çok mutlu ediyor
tabi bu yıl için aldım bir iki tane konu anlatım kitap dersler haricinde vakit ayıracağım.
ya bu arada o benim paylaştığım yerdeki puanlar atanma puanları değil mi ben mi yanlış biliyorum yoksa ?
canım benim gerçkten hiç kıyamadım yaaama bide şöyle düşün biryandan nişanlın vs olsa baskı yapsa evlenelim diye mesleğini almadan nasıl olcaktı o iş. herşeyi dene canım işkur banka memurluk inş mutlu olacağın bir işin olcak
Çok sağol canım güzel ve iyi dileklerin için herşeyde bir hayır vardır .Herşeyi denicem yılmak yok :))
anladım canım minimum puan yani o.genel yetenek ve genel kültür aldım ben canım güvender ve ihtiyaç yayınları o da.eğitim için almadım.puan olarak tercih yapabileceğin min puan yazıo ve de alım sayısı yazıyor canım. konu anlatım olarak hangi yayını aldın? eğitim için mi?
anladım canım minimum puan yani o.genel yetenek ve genel kültür aldım ben canım güvender ve ihtiyaç yayınları o da.eğitim için almadım.
ihtiyaç iyi canım. eğitim alırsanda ihtiyaç düşün çünkü başlangıç çalışma için cidden çok güze
eğitim de alacağım evet onu da ihtiyaç alırım o halde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?