Kpss Atama Klavuzu Yayınlandı!!

Beden Eğitimi 2.547
Coğrafya 447
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 2.975
Fen ve Teknoloji 3.322
Fizik 112

Görsel Sanatlar/Resim 716
İlköğretim Matematik Öğretmenliği 3.876
1524 İngilizce 2.954
Kimya/Kimya Teknolojisi 153
Matematik 1078

Müzik 963
4439 Okul Öncesi Öğretmenliği 4.377
Rehber Öğretmen 3.053
Sağlık Bilgisi 46
Sosyal Bilgiler 2.127
Tarih 376
Teknoloji ve Tasarım 700

burada da hepsi var Kpss atama kılavuzu olarak...

aaa teşekkürler ben ekleyemedimde bi türlü sen de öğretmenmisin canım

rica ederim canım ben de herkes faydalansın diye senin konuna yardımcı olayım dedim
öğretmenlik yolunda hazırlanıyorum diyeyim canım okuyorum çünkü daha.

rica ederim canım ben de herkes faydalansın diye senin konuna yardımcı olayım dedim
öğretmenlik yolunda hazırlanıyorum diyeyim canım okuyorum çünkü daha.

bende okuyorum canım zaten 4.sınıfa geçtim bu yıl hazırlancam sınava ilköğretm mat benim bölüm sennki ne

bende okuyorum canım zaten 4.sınıfa geçtim bu yıl hazırlancam sınava ilköğretm mat benim bölüm sennki ne

ben de 2. sınıfa geçtim bölüm de türk dili ve edebiyatı canım.
yine de telaş var haliyle kpss için

ohh ohh ne güzel daha bayaa varmış sizdende baya alım var canım puanlarz kaça kadar düşer acaba

evet canım sizinde öyle alımlar iyi umarım ben mezun olana kadar alım yükselir biraz daha puanlar düşer :)
şu an için 70 gözüküyor ama kaça düşer ben de tahmin yürütemiyorum.

Biyoloji tatlım liseler zorunlu olacak ama ne zamana kimbilir alım olur.Bide dikkat ettiğim bu branşın hocaları emekliliği çoktan gelmiş

ayy bizim okulda 64 yaşında biyoloji öğretmeni vardı inanırmısın canım sen okuyomusun mezun oldun mu canım

evet canım sizinde öyle alımlar iyi umarım ben mezun olana kadar alım yükselir biraz daha puanlar düşer :)
şu an için 70 gözüküyor ama kaça düşer ben de tahmin yürütemiyorum.

82 ler 85 lere kadar düşer diye umut ediyorum ben canım bizim bölümlere bu puanlar bile baya ii çünkü 89 la atanamayan ilköğretm matçılar biliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…