Y yalnizlikcaa Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Ekim 2017 593 399 18 Ekim 2019 Konu Sahibi yalnizlikcaa #1 Üniversiteden 2018 haziranda mezun oldum ve ikinci kez evde hazırlanıyorum. Kpss b grubunada çalısıyorum var mı bu yolda çalışan arkadaşlar ?
Üniversiteden 2018 haziranda mezun oldum ve ikinci kez evde hazırlanıyorum. Kpss b grubunada çalısıyorum var mı bu yolda çalışan arkadaşlar ?
T Toprakliyagmur Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 8 Kasım 2015 4.203 8.979 19 Ekim 2019 Konu Sahibi yalnizlikcaa #2 Ben varim ama.baslayamadim bir türlü 2 yildir ara vermistim hangi kaynaklari kullanıyorsunuz
Y yalnizlikcaa Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Ekim 2017 593 399 20 Ekim 2019 Konu Sahibi yalnizlikcaa #3 Zey-has .!.: Ben varim ama.baslayamadim bir türlü 2 yildir ara vermistim hangi kaynaklari kullanıyorsunuz Genişletmek için tıkla... şu an için 4 temel dersten 4T yayıncılık aldım. kitaplarda çok pahalı youtubedan videolar izliyorum. zaman ilerledikçe sizinlede paylaşırım. Muhasebeden video izleyerek başladım işe
Zey-has .!.: Ben varim ama.baslayamadim bir türlü 2 yildir ara vermistim hangi kaynaklari kullanıyorsunuz Genişletmek için tıkla... şu an için 4 temel dersten 4T yayıncılık aldım. kitaplarda çok pahalı youtubedan videolar izliyorum. zaman ilerledikçe sizinlede paylaşırım. Muhasebeden video izleyerek başladım işe